dagretour aanbieding tijdschrijt

 • Dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 25,-
 • Te koop t/m 31 mei 2019
 • Te gebruiken t/m 30 juni 2019
 • Niet geldig op 27 april 2019
 • Op zaterdag en zon- en feestdagen de hele dag geldig
 • Op werkdagen de hele dag geldig na 09.00u
 • 1 Klasse e-tickets
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Incl. tijdschrift
Helaas deze treinkaartjes actie is verlopen! Ga voor de meest actuele acties naar ons overzicht goedkope treinkaartjes.

Voordelige 1e klas NS dagretour inclusief tijdschrift ( € 25,-)

Volgens NS heeft 75% van de treinreizigers iets te lezen bij zich. Vandaar misschien ook dat je deze maand voor € 25,- een 1e klas dagretour bij NS Spoordeelwinkel kunt scoren inclusief 1 uit de 6 geselecteerde tijdschriften bij een AKO vestiging. Voor iedereen die het fijn vindt iets te lezen bij zich te hebben is dit een aantrekkelijke actie. Zeker voor de wat langere afstanden.

Reizen met deze dagretour aanbieding

Bij deze aanbieding van Spoordeelwinkel gaat het om een 1e klas dagretour. Dus heen en weer tussen twee door jou uitgekozen stations op een traject dat de NS reisplanner adviseert. Hiervan mag met een dagretour, anders dan met een dagkaart, niet worden afgeweken. Rechtstreeks naar je reisdoel reizen dus. Wel mag je op een tussengelegen station een tussenstop maken om vervolgens op dezelfde dag op hetzelfde traject je reis weer voor te zetten.

Inchecken is met dit treinkaartje niet nodig. Dit omdat het treinkaartje geleverd wordt als e-ticket. Gesloten poortjes die je op steeds meer stations tegenkomt kun je openen met de QR- code op je ticket. Omdat dit treinkaartje een persoonsgebonden vervoersbewijs is moet je niet vergeten een legitimatiebewijs mee te nemen. Dit om te bewijzen dat jij degene bent die vermeld staat op de e-ticket.

Verzilveren en reizen kan t/m 30 juni 2019 in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Je kunt ook gebruik maken van de ICE of de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam maar houd er dan wel rekening mee dat je een kleine toeslag moet betalen. In de Thalys en de Eurostar is dit treinkaartje niet geldig.

De NS dagretour aanbieding bestellen

Deze treinactie van Spoordeelwinkel kun je bestellen t/m 31 mei via de site van Spoordeelwinkel. Vul hier het aantal treinkaartjes in dat je wilt bestellen, enkele persoonlijke gegevens en doe de betaling. Hierna ontvang je in je mailbox de voucher die je nodig hebt voor het uitzoeken van een tijdschrift en de code die je nodig hebt voor het verzilveren van een e-ticket. Het verzilverde treinkaartje kun je uitprinten of op je telefoon laden d.m.v. de speciale Reisplanner Xtra app. Omdat je sowieso de tijdschriftvoucher moet uitprinten kun je net zo goed alle twee de tickets uitprinten.

NS dagkaart

Reis je liever met de populaire NS dagkaart dan met een NS dagretour? Ga dan voor de super voordelige NS dagkaartacties van Actievandedag. Ook deze vind je in ons overzicht goedkope treinkaartjes.

Gratis tijdschrift

Bijgevoegd in de bevestigmail vind je een voucher die je bij AKO kunt inleveren voor een gratis tijdschrift. Je hebt daarbij de keuze uit 6 geselecteerde tijdschriften. Deze geselecteerde tijdschriften zijn de Happinez, Vrij Nederland, Nouveau, Quest, Cosmopolitan en Stijlvol Wonen. AKO vestigingen vind je in