Voordelige NS dagretour inclusief tijdschrift ( € 19,-)

De NS Lentetoer

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

Volgens NS heeft 75% van de treinreizigers iets te lezen bij zich. Vandaar misschien ook dat je deze maand voor € 19,- een dagretour bij NS Spoordeelwinkel kunt scoren inclusief 1 uit de 5 geselecteerde tijdschriften bij een AKO vestiging. Deze vijf geselecteerde tijdschriften zijn de Margriet, Santé, Juist, Marie Claire of een Quest. Voor iedereen die het fijn vindt iets te lezen bij zich te hebben is dit een aantrekkelijke actie. Zeker voor de wat langere afstanden.

Reizen met deze dagretour aanbieding

Bij deze aanbieding van Spoordeelwinkel gaat het om een dagretour. Dus heen en weer tussen twee door jou uitgekozen stations op een traject dat de NS reisplanner adviseert. Hiervan mag met een dagretour, anders dan met een dagkaart, niet worden afgeweken. Rechtstreeks naar je reisdoel reizen dus. Wel mag je op een tussengelegen station een tussenstop maken om vervolgens op dezelfde dag op hetzelfde traject je reis weer voor te zetten.

Inchecken is met dit treinkaartje niet nodig. Dit omdat het treinkaartje geleverd wordt als e-ticket. Gesloten poortjes die je op steeds meer stations tegenkomt kun je openen met de QR- code op je ticket. Omdat dit treinkaartje een persoonsgebonden vervoersbewijs is moet je niet vergeten een legitimatiebewijs mee te nemen. Dit om te bewijzen dat jij degene bent die vermeld staat op de e-ticket.

Verzilveren en reizen kan t/m 30 november 2017 in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Je kunt ook gebruik maken van de ICE of de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam maar houd er dan wel rekening mee dat je een kleine toeslag moet betalen. In de Thalys is dit treinkaartje niet geldig.

De NS dagretour aanbieding bestellen

Deze treinactie van Spoordeelwinkel kun je bestellen t/m 31 oktober 2017 via de site van Spoordeelwinkel. Vul hier het aantal treinkaartjes in dat je wilt bestellen, enkele persoonlijke gegevens en doe de betaling. Hierna ontvang je in je mailbox de voucher die je nodig hebt voor het uitzoeken van een tijdschrift en de code die je nodig hebt voor het verzilveren van een e-ticket. Het verzilverde treinkaartje kun je uitprinten of op je telefoon laden d.m.v. de speciale Reisplanner Xtra app. Omdat je sowieso de tijdschriftvoucher moet uitprinten kun je net zo goed alle twee de tickets uitprinten.

1e klas reizen

Wil je liever iets comfortabeler reizen, wat goed voor te stellen is wanneer je wilt lezen, dan kun je deze treinkaartactie van Spoordeelwinkel ook in een 1e klas uitvoering bestellen. Je betaalt dan € 25,-.

NS dagkaart

Reis je liever met een NS dagkaart dan met een NS dagretour? Ga dan voor de super voordelige NS dagkaartacties van Actievandedag of die van Etos. Ook deze vind je in ons overzicht goedkope treinkaartjes.