Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

Spoordeelwinkel Treinkaartaanbieding met lunch

1 persoon€ 20,-e-ticket

Spoordeelwinkel treinaanbieding inclusief lunch

Spoordeelwinkel treinkaartjes aanbieding juli 2017

Om een treinkaartactie nog aantrekkelijker te maken dan ze prijstechnisch van zichzelf al zijn kun je bij Spoordeelwinkel superleuke combideals scoren. Dit zijn goedkope treinkaartjes inclusief een traktatie voor onderweg. Zo ook deze treinkaartaanbieding van Spoordeelwinkel. Voor maar € 20,- ontvang je t/m 31 juli 2017 een goedkoop treinkaartje gecombineerd met een lekkere lunch bij Bakker Bart. Zo’n combideal is dus uitermate geschikt voor een dagje weg.

Dagretour

Het goedkope treinkaartje wat Spoordeelwinkel in deze actie aanbiedt is een dagretourtje. Hiermee reis je dus niet zoals met een NS dagkaart onbeperkt door heel Nederland maar alleen heen en weer tussen twee door jou uitgekozen stations over het traject wat de NS Reisplanner aangeeft. Je bent dus niet zo flexibel als met een NS dagkaart. Tijdens je treinreis bijvoorbeeld bedenken dat je toch ergens anders naar toe wilt is met een dagretour niet mogelijk.

De lunch

De lunch is inclusief en bestaat uit een Belegd Bartje naar keuze plus een glas verse sinaasappelsap. Deze lunch ontvang je na inlevering van de voucher die je naast de trein-e-ticket ontvangt. Vergeet deze dus niet uit te printen. Wil je weten in welke plaatsen een Bakker Bart zit? Bekijk dan de link bakkerbart.nl/winkels.

De treinkaartjes bestellen

Om deze goedkope treinkaartjes met lunch te bestellen ga je naar de pagina spoordeelwinkel.nl/product/bakkerbart . Geef op deze pagina aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen en of je 1e of 2e klas wilt reizen. Na het invullen van nog een aantal gegevens en het accepteren van de voorwaarden kun je de betaling doen met iDEAL. Hierna ontvang je een mailtje met een voucher voor de lunch en een link voor het verzilveren van de e-trein-tickets. Print beide uit en je kunt op reis.

Reizen met de treinkaartjes

Omdat een e-ticket je vervoersbewijs is hoef je niet in of uit te checken. De poortjes die zich op steeds meer stations bevinden zijn eenvoudig te openen met de QR-code die op je ticket staat. Scan deze QR-code bij een poortje met een speciale kaartlezer en je bent binnen. Omdat een e-ticket een persoonsgebonden vervoersbewijs is dien je altijd je legitimatiebewijs bij je te hebben. Zo kan de conducteur vaststellen dat jij degene bent die op de e-ticket genoemd staat.

Behalve met de Thalys kun je gebruik maken van alle treinvervoerders inclusief de ICE International en de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam, alleen is voor deze laatste twee vervoerders wel een toeslag nodig die je ook online kunt kopen via de link ns.nl/producten.

Op doordeweekse dagen is het niet toegestaan met deze goedkope treinkaartjes voor 9.00u. te vertrekken. Na 9.00u. kun je wel de verdere dag gebruik blijven maken van de trein. Op zaterdag en zondag kun je de treinkaartjes maximaal benutten omdat je er dan de hele dag gebruik van mag maken.

Tips

  • Voor € 5,- meer kun je ook voor 1e klas reizen kiezen. Je betaald dan € 25,- voor deze treinaanbieding.
  • Spoordeelwinkel biedt ook goedkope treinkaartjes aan gecombineerd met een uitje maar kijk ook eens op Actievandedag Op deze website vind je uitjes die je voordelig kunt combineren met treinkaartacties als deze.
  • Voorkom teleurstellingen check voor werkzaamheden aan het spoor de site van NS of de Reisplanner Xtra app. Zeker met deze treinkaartjes waarbij datum en reisplan vast staan kan dit veel ergernissen voorkomen.
  • Verzilver de treinkaartjes niet al de lang van te voren. Eenmaal verzilverde e-tickets zijn niet meer te wijzigen of te annuleren. Verzilver de e-tickets daarom niet al te lang van te voren.
Op de hoogte gehouden worden van de nieuwste acties?!
 
 
 
 

Veel gestelde vragen over deze treinkaartaanbieding

Nee, NS Spoordeelwinkel meldt expliciet dat de voucher voor de lunch alleen geldig is op de reisdag.

Ja, Spoordeelwinkel is een onderdeel van NS.

Jahet is inderdaad mogelijk om tijdens je reis met deze e-tickets je reis te onderbreken op een tussenstation. Als je daarna maar wel weer op hetzelfde traject blijft reizen.