Dagretour € 14,50 p.p. verkrijgbaar per 2 stuks

Kruidvat NS dagretour

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

  • Prijs  1e klas € 39,-
  • Prijs 2e klas € 29,-
  • Te koop en te verzilveren t/m 26 januari 2017
  • Samen reizen verplicht
  • Op doordeweekse dagen geldig na 09.00
  • Alleen doordeweeks geldig

Na het succes van de Zomertoer uit de editie Treinpakkers van Spoordeelwinkel lanceert NS deze winter de Wintertoer. Deze treinkaartactie bestaat uit een setje van twee voordelige dagretourtjes. Hiermee reis je voor omgerekend € 14,50 p.p. super voordelig naar een door jullie uitgekozen bestemming en weer terug. Samen reizen is bij deze actie verplicht en ook wel net zo gezellig natuurlijk. Tegen dezelfde actievoorwaarden is ook een 1e klas versie van deze actie verkrijgbaar. Je betaalt dan € 39,- i.p.v. € 29,-.

Reizen met deze goedkope treinkaartjes

In tegenstelling tot een NS dagkaart is het niet toegestaan om met een NS dagretour zoals deze onbeperkt kris kras door heel Nederland te reizen. Er mag dus niet worden afgeweken van het door NS reisplanner geadviseerde traject om je eindbestemming te bereiken.
Omdat deze dagretourtjes geleverd worden in de vorm van e-tickets is in- of uitchecken niet nodig. Neem wel een legitimatiebewijs mee want deze treinkaartjes staan op naam en zijn dus persoonsgebonden. De QR-code die vermeld staat op de e-ticket kun je gebruiken om eventueel gesloten poortjes te openen om zo toegang te krijgen tot het station.

Deze treinkaartjes bestellen

Deze Wintertoer is t/m 26 januari 2017  alleen online verkrijgbaar via de site van Spoordeelwinkel. Op hun site geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen, je vult enkele gegevens in en doet de betaling via iDEAL. Hierna ontvang je een bevestiging in je mailbox en kun je de treinkaartjes downloaden middels een linkcode. Naast dat het mogelijk is om ze uit te printen kun je deze treinkaartjes ook downloaden op je telefoon. Hiervoor heb je de speciale Reisplanner Xtra app nodig. Reizen kan in de treinen van alle treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de Intercity direct of de ICE dan dien je een kleine toeslag te betalen. In de Thalys is dit treinkaartje net als bij alle andere treinkaart aanbiedingen niet geldig.

Kijk ook eens tussen de overige treinkaartacties op onze site.