NS Spoordeelwinkel dagretour actie – i.s.m. Doppio

inclusief koffie met appeltaart

 • NS Dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 20,-
 • Te koop t/m 31 juli 2018
 • Te gebruiken t/m 31 augustus 2018 
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Op maandag t/m vrijdag te gebruiken tussen 09.00u en 04.00u
 • Op zaterdag en zon-en feestdagen de hele dag geldig
 • Bestemming naar keuze
 • E-tickets
 • incl koffie met appeltaart bij Doppio
 • Naar de actiepagina

Een goedkope treinreis incl. koffie en appelgebak naar een stad naar keuze. Dat zijn de ingrediënten van deze top aanbieding van Spoordeelwinkel die voor maar € 20,- aangeboden wordt. Het soort treinkaartje dat Spoordeelwinkel in deze aanbieding aanbiedt is een dagretour. Dus heen en terug tussen twee door jou uitgekozen stations. De voucher voor de koffie met appelgebak is te besteden bij een Doppio vestiging. Een superfijne plek om tijdens of na een dagje shoppen even te gaan zitten.

Spoordeelwinkel treinaanbieding Doppio


Deze aanbieding van Spoordeelwinkel kopen

De aanbieding van Spoordeelwinkel is t/m 31 juli 2018 verkrijgbaar op deze pagina in de webwinkel van Spoordeelwinkel. Hier geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt kopen en of je 1e of 2e klas wilt reizen. Klik daarna op bestellen, vul nog wat gegevens in en betaal met iDEAL. Na betaling ontvang je een bevestiging met 2 vouchers. Eén voor de treinkaartjes en één voor de koffie en de appeltaart.

De treinkaartjes kun je gelijk verzilveren, maar ook op een later tijdstip – als je dit maar doet voor 31 augustus 2018. Vervolgens kun je ze uitprinten of op je telefoon laden a.d.h.v. de Reisplanner Xtra app. De voucher voor de koffie met appelgebak moet je sowieso uitprinten omdat deze nog niet in de app geladen kan worden.

Reizen met deze goedkope treinkaartjes

De treinkaartjes uit deze treinkaartactie kun je gebruiken in de maanden juli en augustus op maandag t/m vrijdag na 09.00 uur tot 04.00 in de vroege ochtend van de volgende dag. De treinkaartjes zijn op deze dagen dus niet in de ochtendspits geldig maar wel in de avondspits. Wil je er in het weekend mee op pad dan kun je ook voor 09.00 uur instappen. Alhoewel het een NS actie is kun je ook gebruik maken van alle andere binnenlandse treinvervoerders. In- of uitchecken met deze treinkaartjes is niet nodig maar vergeet niet een identiteitsbewijs mee te nemen want deze treinkaartjes staan op naam en zijn dus persoonsgebonden.

Op steeds meer stations zul je een poortje moeten openen om toegang te krijgen. Dat is geen probleem met deze treinkaartjes want er staat een barcode op die je kunt scannen om het poortje te openen.

Het is met een dagretour zoals deze alleen mogelijk te reizen op het rechtstreekse traject naar jouw bestemming. Dus de route zoals de NS reisplanner die aangeeft. Wil je je reisdoel bereiken met een omweg dan kun je beter gebruik maken van de Actievandedag NS dagkaartactie. Hiermee reis je een dagje onbeperkt kris-kras door heel Nederland.

Hoe zit het met die voucher voor de koffie en het gebak

Deze moet je uitprinten en kun je inleveren bij één van ruim 30 Doppio vestigingen en is alleen te gebruiken op de dag dat je reist. Houd er rekening mee dat deze vouchers bij de Doppio in Leeuwarden niet geldig zijn op 17, 18 en 19 augustus 2018.

Doppio filialen vind je in:

Amsterdam (Kinkerstraat), Amsterdam (VU), Amsterdam (Zuidas), Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Drachten, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Joure, Leeuwarden, Leiden, Maassluis, Nijmegen, Purmerend, Rotterdam (Kruisplein), Rotterdam (Wytemaweg), Sneek, Spijkenisse, Utrecht (Nobelstraat), Utrecht (The Wall), Zoetermeer en Zwolle.


Spoordeelwinkel treinaanbieding Doppio