Spoordeelwinkel treinkaartjes Swirl’s september 2017

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar ons overzicht op de homepagina.

Dagretour aanbieding Spoordeelwinkel i.s.m Swirl’s

Aanbieding Spoordeelwinkel juni 2017

Eén van de leuke uitjes met de trein voor deze zomer op de site van Spoordeelwinkel is een dagretour voor € 19,- incl. een voucher die je kunt inleveren voor een ijsje bij Swirl’s Ice Cream. Je ontvangt dan een normale Swirl met de keuze van 5 toppings. Er zijn verschillende locaties in Nederland gevestigd dus grote kans dat je naar een plaats gaat waar een Swirl’s aanwezig is.
Dit treinkaartje kopen

Ga naar de pagina spoordeelwinkel.nl/swirls en geef aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen. Klik vervolgens op het winkelwagentje-icoon en volg de stappen voor het afronden van de bestelling. Wanneer de betaling is voldaan ontvang je de vouchercode in je mailbox en een voucher voor die heerlijke zomerse traktatie. Print beide uit.

Reizen met een treinkaartje van Spoordeelwinkel

Omdat ook dit treinkaartje van Spoordeelwinkel geleverd wordt in de vorm van een e-ticket is in- of uitchecken niet nodig. Het enige wat je zeer waarschijnlijk wel moet doen is je e-ticket even bij een poortje scannen om toegang te krijgen tot het station. Omdat een e-ticket op naam staat dien je altijd ter controle een legitimatiebewijs mee te nemen.

Met deze aanbieding kun je op werkdagen alleen reizen vanaf 09.00u. Voor de rest van de dag zijn er geen beperkingen. Je kunt zelfs nog een nachttrein pakken tot 04.00u. in de ochtend van de volgende dag. Op zaterdag en zondag kun je de hele dag gebruik maken van deze treinkaartjes. De geldigheid van deze treinkaartjes is t/m 31 oktober 2017.

Treinkortingen van Spoordeelwinkel zijn naast de NS ook geldig bij andere treinvervoerders, behalve in de Thalys. Bij een treinreis met de ICE of Intercity Direct tussen Rotterdam en Schiphol moet je wel een kleine bijbetaling doen door het kopen van een toeslagkaartje.

Tips:

  • Spoordeelwinkel  heeft ook goedkope ’trein + uitje’ acties. Dit zijn combideals die heel voordelig voor je kunnen uitpakken!
  • Verzilver de treinkaartjes niet al te ver van te voren. Eenmaal verzilverde treinkaartjes zijn niet meer te annuleren.
  • Voor € 6,- meer reis je 1e klas.
  • Deze treinticket kan mobiel geleverd worden. De aanvullende voucher nog niet. Beter is dus om ze beiden uit te printen.
 
 
 
 

IJsjeDagretoure-ticket€ 19,-1 persoon

Veel gestelde vragen over deze treinkaartaanbieding

Ja, dat is ook op deze treinkaartjes van toepassing. Zie de vergoedingstabel.

NS vermeldt duidelijk dat je met deze treinkaartjes pas mag reizen na 09.00u. Wel is het mogelijk om een gewoon treinkaartje te kopen tot het eerstvolgende station waar de trein na 09.00u. stopt. Vervolgens reis je verder met dit goedkopere treinkaartje.

Ja, in de zomervakantie gelden dezelfde voorwaarden als in de rest van het jaar.