Goedkope treinkaartjes maart 2018 Spoordeelwinkel

Spoordeelwinkel NS dagretouractie incl. koffie of thee met cake (€20,-)

  • Dagretour
  • Incl. koffie of thee met cake bij Yoghurt Barn
  • Prijs: 2e klas 20,-
  • Naar NS Spoordeelwinkel
  • Te bestellen t/m 31 maart 2018
  • Kaartjes te gebruiken t/m 30 april 2018
  • Geldig op werkdagen na 09.00u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig

In samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel weer een leuke treinkaartactie deze maand. Voor maar € 20,- ontvang je namelijk een dagretourtje + een voucher voor een kop koffie met een zoete of hartige cake. Wil je liever 1e klas reizen? Dat kan ook. Je betaalt dan €26,-.  De reisperiode waarbinnen je met deze treinkaartjes kunt reizen loopt t/m 30 april 2017.

Wat is Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is een vrij nieuw, steeds populairder concept in Nederland. Vers, biologisch, gezond,  hip en ontzettend lekker. Dat kenmerkt deze nieuwe keten die van het oer-Hollandse product heerlijke trendy variaties maakt. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Momenteel vind je ze in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch.

Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan

Voor deze treinkaartjes ga je naar de site van Spoordeelwinkel. Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDEAL. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je de treinkaartjes kunt verzilveren en daarna kunt uitprinten. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher, die je bij Yoghurt Barn kunt inleveren voor de warme drank met cake. Ook deze dien je uit te printen. Deze voordelige treinkaartjes zijn ook als mobiel ticket voor je smartphone beschikbaar. Het laden van dit treinkaartje op je telefoon doe je met de speciaal daarvoor beschikbare Reisplannner Xtra app.

Hoe reis je ermee

Met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat de NS reisplanner aangeeft. Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen.

Je e-ticket hoeft niet in- of uitgecheckt te worden. Poortjes die op steeds meer stations aanwezig zijn kun je openen met de code op je e-ticket. Wel dien je de tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties op maandag t/m vrijdag na 09.00u. en op zaterdag en zondag de hele dag. Reizen kan in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee een kleine toeslag betalen.