Een aantal webwinkels verkoopt ook treinkaartjes tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Vaak gaat het dan om een dagaanbieding en worden ze aangeboden tegen 70% korting. Handig aan deze sites is dat je je kan inschrijven en vanzelf bericht krijgt wanneer er bij hun een actie is. De websites die deze acties aanbieden zijn :
Groupdeal.nl
Groupon Homepage

 


 

Pak eens een OV Fiets! De perfecte aansluiting op uw bestemming kunt u bereiken met de OV fiets. Net dat laatste stukje is te bereiken door bij één van de 240 huurlocaties over te stappen op een OV-fiets: Dit is mogelijk op vele stations maar ook  bij bus- of metrohaltes, in enkele stadscentra en bij P+R terreinen.Voor  € 10,- per jaar heeft u een doorlopend abonnement hier hoeft u geen OV-chipkaart voor te hebben. Het abonnement kunt u ook aanvragen op de OV-chipkaart van een gezinslid of u koop zelf een aparte OV-fietspas om een OV fiets te huren. Ook is het mogelijk om een OV elektrische fiets of zelfs een OV scooter te huren.Meer informatie hierover vindt u op http://www.ov-fiets.nl/.


 

Zet het maar vast in uw agenda.De volgende NS boekenweekgeschenkactie is op 15 maart 2015! Dan mag u weer een dag lang gratis reizen op vertoon van het Boekenweekgeschenk.