NS Dagretour actie

Herfst 2020

NS dagretour actie
  • NS Dagretour of 2 x enkel 
  • Prijs dagretour € 25,- (1e klas € 33,-) 
  • Prijs 2 x enkel € 29,- (1e klas € 37,-)
  • Te koop en te gebruiken t/m 25 oktober 2020
  • In- of uitchecken niet nodig

  • Te gebruiken vóór 6.30u., tussen 9.00 en 16.00u. en na 18.30u
  • Op zaterdag en zon-en feestdagen de hele dag geldig
  • Bestemming naar keuze
  • Incl. koffie of thee met appelgebak
  • Naar de actiepagina

NS Dagretour Dal (2e klas) + koffie/thee met appeltaart

Deze herfst kun je voor €25,- er op uit met de NS Dagretour Dal. De bestemming is naar keuze en je kunt van en naar elk station in Nederland reizen. De herfstretour is inclusief een voucher voor een gratis kopje koffie/thee met appeltaart bij Doppio Espresso. De treinkaartjes kun je aanschaffen bij NS Spoordeelwinkel en het retourtje is te gebruiken t/m 25 oktober 2020. Bij het boeken heb je ook de mogelijkheid te kiezen voor 2 enkeltjes. Je betaalt dan €29,- 2e klas en €37,- 1e klas. Wil je de Dagretour Dal 1e klas reizen dan betaal je €33,-.

De treinkaartjes bestellen + je reis registreren

De kaartjes zijn alleen online via NS Spoordeelwinkel te bestellen. Na de betaling kun je de ontvangen treinkaartjes laden in de NS app of uitprinten. De voucher voor Doppio Espresso kun je ook laden op je telefoon of uitprinten.

De herfstretour gebruik je in combinatie met een via Trein Veilig Service aangemelde reis. Het is dus ook nodig je reis daar te registreren. Je kunt inloggen met je NS-account en als je dit nog niet hebt dan is alleen je emailadres en een wachtwoord nodig om dit aan te maken. NS werkt met deze service om inzicht te krijgen in de verwachte drukte en om een zo goed mogelijke spreiding en een zo veilig mogelijke reis te garanderen.

Reizen met de Dagretour Dal

Met deze herfstretour kun je elke doordeweekse dag reizen tijdens de daluren vóór 6.30u., tussen 9.00 en 16.00u. en na 18.30u. In het weekend en op feestdagen kun je de hele dag reizen. Let er op dat je met dit daluren treinkaartje je reis niet mag afmaken tijdens de spitsuren, ook al ben je tijdens de daluren ingestapt.

Reizen kan met alle treinen in Nederland, behalve de Eurostar en Thalys. Voor de Intercity direct en ICE international is een aparte toeslag vereist. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar.

Doppio voucher

De voucher is geldig voor een solo espresso, americano, filterkoffie, cappuccino of thee en een appeltaart en is alleen geldig op je reisdag. Je kunt de voucher dus alleen gebruiken in combinatie met de Dagretour Dal. Reserveren bij Doppio Espresso kan via de website en aan de deur, maar is niet verplicht. De vestiging op de Klinkerstraat in Amsterdam is geen deelnemer van deze aanbieding.