Veel gestelde vragen

Ja. Tot en met 3 januari 2016 kun je tienertoer treinkaartjes aanschaffen waarmee je 3 dagen onbeperkt kunt reizen in de periode van 19 december 2015 t/m 3 januari 2016. Deze tienertoerkaart kost € 33,- Bezoek de site Spoordeelwinkel Tienertoer voor meer informatie of voor het bestellen van de tienertoer treinkaartjes

Ja. Met de barcode op uw e-ticket kunt u de poortjes openen zie NS Forum.

– Ga naar de NS Site. – Voer de code van de kassabon in. – Voer de gegevens in. – Print uw dagkaart.

Een uitgebreide gebruiksaanwijzing over e-tickets verzilveren vind je via de link NS/handleiding-couponcode-verzilveren.

Nee deze zijn niet verkrijgbaar bij de AH to Go Winkels. Dit geldt ook voor de Hema treinkaartjes. Deze zijn ook niet verkrijgbaar bij de Hema’s op het station

Alleen de dagkaart die in de winkel is gekocht, bijv. het Blokker treinkaartje, is  overdraagbaar. De E-ticket is niet overdraagbaar. Bij controle in de trein dient u zich daarmee te identificeren. De treinkaartjes van bijv. Blokker zijn dus ook leuk om als cadeau te schenken. Deze moet u alleen nog op de dag van reizen afstempelen op het station

Ja, ook met deze goedkope treinkaartjes heeft u recht op geld terug bij vertragingen van 30 minuten of meer. Zowel voor de treinkaartjes die gekocht zijn in de winkel als de e-tickets. Een vertraging is het verschil tussen het tijdstip waarop u volgens de dienstregeling op uw bestemmingsstation zou aankomen en het tijdstip waarop u daadwerkelijk aankwam. Klik hier voor meer informatie.

Nee helaas. De meereiskaartjes mogen niet gecombineerd worden met treinkaartacties van HEMA, AH, Kruidvat enz…. Ook niet met Spoordeelwinkel acties.

Nee, deze dient u nog te verzilveren op Internet.

Alleen de anonieme treinkaartacties kunt u cadeau doen. Een leuk idee inderdaad

Neem contact op met NS klantenservice 0900 – 20 21 163 (€ 0,10 p.m.). Deze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Zorg dat u alle gegevens over uw bestelde treinkaartje bij de hand heeft.

Met een dagkaart mag u onbegrensd door heel Nederland toeren. Met een dagretour daarintegen mag u eenmaal heen en eenmaal terug rijden naar elke bestemming binnen Nederland. Van Delftzijl naar Maastricht en weer terug of van Rotterdam naar Amsterdam, het maakt niet uit, als u maar van te voren uw eindbestemming bekend maakt

Ja hoor. Met een Blokker treinkaartje mag je tot 4 uur s ‘nachts gebruik maken van de nachttreinen. Let daarbij wel op dat niet op alle trajecten in Nederland nachttreinen rijden en niet alle bewaakte fietsstallingen op stations 24 uur open zijn, mocht je met de fiets naar het station komen.

De poortjes zijn te openen met de barcode die op de e-ticket staat. Zorg er dus voor dat je de e-tickets duidelijk leesbaar en scanbaar uitprint.