Goedkoper reizen met de trein

Voor € 26,61 een maand onbeperkt reizen in het weekend en op feestdagen!

Ben jij iemand die graag in het weekend op pad gaat met de trein? Of wil je gewoon voordeliger reizen op feestdagen? NS biedt t/m 20 mei 2024 een aantrekkelijke actie voor het NS Flex Weekend Vrij-abonnement.
Keukenhof trein

Treinkaartaanbieding Keukenhof

De lente is weer begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse bloemententoonstelling in de wereldberoemde Keukenhof. Dit jaar is het park geopend van 23 maart t/m 14 mei 2023. Vorig jaar bezochten een miljoen mensen deze prachtige bloementuin in 8 weken tijd!
Met de trein naar de Vakantiebeurs

Met de trein naar de Vakantiebeurs

Inspiratie nodig voor een leuke vakantie in 2024? Bezoek dan van 11 t/m 14 januari 2024 de Vakantiebeurs in Utrecht. Een handige en voordelige manier om deze beurs te bezoeken is per trein.
Treinkaart aanbieding Huishoudbeurs

Goedkoop per trein naar de Huishoudbeurs!

Vanaf 17 t/m 24 februari 2024 wordt in de RAI Amsterdam weer de jaarlijkse Huishoudbeurs georganiseerd.
Treinkaartje kopen Amsterdam Light Festival

Voordelig met de trein naar het Amsterdam Light Festival

De winter is begonnen en dat betekent dat de dagen steeds korter en donkerder worden. De perfecte tijd om een bezoekje te brengen aan de 11e editie van het Amsterdam Light Festival. Een fantastische manier om van dit schouwspel te genieten is in een verwarmde rondvaartboot met GPS Audio guide.
IJsbeelden Festival

Voordelig met de trein naar het IJsbeelden Festival

Het IJsbeelden Festival strijkt weer neer in de Zwolse IJsselhallen. Van zaterdag 16 december 2022 t/m zondag 25 februari 2023 kun je weer de prachtige ijs- en sneeuwsculpturen bewonderen tijdens dit grootste ijssculpturen festival van Europa.
Dagretour kerst Maastricht

NS dagretour aanbieding Magisch Maastricht Vrijthof

Wil je de winter op een magische manier ervaren? Bezoek dan het betoverende winterevenement Magisch Maastricht Vrijthof! Met de treinkaartaanbieding van Spoordeelwinkel kun je voor €39,- een dagretour bestellen waarmee je vanaf elk station in Nederland naar Maastricht kunt reizen. Incl. een warm drankje en gebakje.
Goedkoop treinkaartje incl. rondvaart Maastricht

Voordelig dagje Maastricht met de trein

Ontdek met deze treinkaartactie het prachtige Maastricht, een stad vol charme en geschiedenis. Stap aan boord van de rondvaartboot, die bij deze treinkaartactie inbegrepen zit en geniet van de panoramische uitzichten.
Treinkaartjes mogelijk duurder

Treinkaartjes mogelijk nog duurder? De voor en de tegens

De Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft aangekondigd dat ze vanaf 2026 de treinkaartjes tijdens de spits duurder willen maken. Deze aankondiging heeft tot verdeelde reacties geleid.
Trein ergernissen

De 10 grootste ergernissen in de trein

In Nederland is de trein een van de meest gebruikte vormen van openbaar vervoer. Hoewel het een efficiënte en milieuvriendelijke manier van reizen is, kunnen er soms situaties ontstaan die tot frustratie en ergernis leiden bij treinreizigers.
Batavia stad trein en bus

Treinkaartaanbieding naar Batavia Stad

Zin in een dagje voordelig shoppen? Bezoek dan eens Batavia Stad. De 'place to be' voor de merkshoppers die voordelig hun slag willen slaan. Met de treinkaartaanbieding van Spoordeelwinkel reis je per trein en bus ook nog eens voordelig naar dit populaire outletwinkelcentrum in Lelystad. 
Brussel trein

Voordelig met de trein naar Brussel

Een bruisende stad vol geschiedenis en cultuur bezoeken? Doe dan eens een stedentripje Brussel! Deze stad herbergt alles wat voor een onvergetelijke stedentrip nodig is. En wat is er nu leuker dan met de trein naar deze prachtige stad te reizen?