Dagje uit met de trein naar Nijmegen

Dagje Nijmegen met de trein

Voor een leuke stedentrip hoef je echt niet naar het buitenland te gaan. In Nederland zijn er ontzettend veel steden waar je fantastisch kunt shoppen, eten en drinken, leuke activiteiten kunt ondernemen en mooie plekjes kunt ontdekken. Ben je wel eens in Nijmegen geweest? Deze prachtige stad in Gelderland staat bekend als de oudste stad van Nederland.
Goedkoop treinkaartje naar Berlijn

Goedkoop met trein naar Berlijn

Zin in weer eens een stedentrip naar het buitenland? Dan is deze treinaanbieding van NS International misschien wel een goede aanleiding om weer eens de koffers te pakken! Met deze aanbieding reis je met 25% korting naar Berlijn. Deze prachtige hoofdstad is qua stedentrips één van de meest favoriete bestemmingen en vanuit Amsterdam ben je er al in iets meer dan 6 uurtjes! Wist je trouwens dat je 4 kinderen in de leeftijd t/m 14 jaar gratis mee mag nemen als ouder of grootouders!?
Toverland korting

Met korting naar Toverland

Nederland kent ruim 40 pretparken waarvan Toverland in het Limburgse Sevenum één van de jongste is, maar daarom zeker niet de minste! Dit pretpark werd geopend in 2001 en past nu al in het rijtje Hellendoorn, Slagharen en Walibi. Qua bezoekersaantallen (ruim 682.000 per jaar) staat Toverland tussen Hellendoorn en Madurodam in, maar dat zal de komende jaren wel veranderen want het pretpark blijft, ondanks de impact van corona, investeren in de toekomst.
Goedkoop treinkaartje Gaiy

10% korting treinkaartjes via Gaiyo

In 2020 is de app Gaiyo gelanceerd. Een uitgebreide vervoersapp waarmee je zonder transactiekosten of abonnement al je deelvervoer kunt plannen, boeken en betalen. Een soort van persoonlijke reis assistent waarmee je naast het OV alle vervoersmethoden van deur tot deur kunt regelen zoals bijvoorbeeld een fiets van Urbee of een OV fiets, een auto van Greenwheels, Amber of MyWheels, een scooter van Go Sharing of gewoon een Uber taxi. Zo kun je op een laagdrempelige manier je mobiliteit vergroten.
Versoepelingen maatregelen OV

Advies noodzakelijk reizen vervalt per 19 mei 2021

Vanaf woensdag 19 mei 2021 vervalt de beperking dat reizen in de trein alleen is toegestaan voor noodzakelijke reizen. De trein mag dus weer gebruikt worden voor bijvoorbeeld een leuk uitje of voor het brengen van een bezoekje aan familie en vrienden. Ondanks de beperking werd de trein de laatste tijd al door veel mensen gebruikt voor een dagje strand/natuur of een vriendenbezoekje. Toch heeft het gros van de reizigers die voor corona regelmatig een dagje met de trein erop uit gingen sindsdien geen treinreis meer gemaakt. Voor deze groep is het goed om kennis te nemen van de maatregelen die nu van toepassing zijn op het station en in de trein.
Goedkoop treinkaartje naar Maastricht

Voordelig dagje Maastricht met de trein

Eén van de 5 treinkaart aanbiedingen waarmee NS rustig en beheersbaar de acties van NS Spoordeelwinkel weer wil opstarten is een dagretourtje Maastricht incl. een rondvaart over de Maas. Zeker nu de verwachting is dat veel mensen niet op vakantie gaan en sowieso niet naar het buitenland gaan, lijkt dit ons een goede keuze.
Alle coronamaatregelen in het OV

Alle coronamaatregelen op het station en in de trein

Wij hebben de coronamaatregelen, die tot nu toe bekend zijn voor je opgesomd. Check ze even voordat je op reis gaat en maak de afweging of de regels voor jou van toepassing zijn. Zeker voor mensen met een kwetsbare gezondheid wordt het reizen in de trein sterk afgeraden ondanks de maatregelen.
Leuke virtuele uitjes

Virtuele uitjes naar o.m. dierentuin, museum en pretpark

Met goedkope treinkaartjes een dagje uit zit er voorlopig niet in. Geen dagje trein om te gaan shoppen in een leuke stad, bruisende evenementen te bezoeken, cultuur te snuiven in één van de 685 musea die Nederland rijk is of de Keukenhof te bezoeken waar de vele rhododendrons beginnen te bloeien!
Mondkapjes in het OV

Wat je moet weten over mondkapjes in het OV

Vanaf maandag 1 juni 2020 rijden de treinen weer volgens de gewone dienstregeling. Vanaf die datum is het dragen van een mondkapje in de trein en het overige OV verplicht. Dure medische mondkapjes zijn niet nodig en zelfs niet wenselijk omdat die hard nodig zijn voor het zorgpersoneel.
Goedkope treinkaartjes voor jongeren

Jongeren goedkoper met de trein

Behoor je tot de groep 12 t/m 18-jarigen? Dan heeft NS deze zomer 2 leuke reisproducten voor jou in petto. Om het treingebruik van deze doelgroep te stimuleren gaat NS als proef een half jaar lang 2 soorten goedkope treinkaartjes aanbieden.
NS Business Card aanschaffen

NS-Business Card

Wil je zakelijk gebruik gaan maken van de trein? Dan is de NS Business Card de ideale mobiliteitskaart met een enorm verrassend gebruiksgemak. De gebruiksvriendelijkheid zit met name in de flexibiliteit
Huishoudbeurs NS

Goedkoop naar de Huishoudbeurs!

Vanaf 22 februari t/m 1 maart 2020 wordt in de RAI Amsterdam weer de jaarlijkse Huishoudbeurs georganiseerd. n.