Trein ergernissen

De 10 grootste ergernissen in de trein

In Nederland is de trein een van de meest gebruikte vormen van openbaar vervoer. Hoewel het een efficiënte en milieuvriendelijke manier van reizen is, kunnen er soms situaties ontstaan die tot frustratie en ergernis leiden bij treinreizigers.
Batavia stad trein en bus

Treinkaartaanbieding naar Batavia Stad

Zin in een dagje voordelig shoppen? Bezoek dan eens Batavia Stad. De 'place to be' voor de merkshoppers die voordelig hun slag willen slaan. Met de treinkaartaanbieding van Spoordeelwinkel reis je per trein en bus ook nog eens voordelig naar dit populaire outletwinkelcentrum in Lelystad. 
Brussel trein

Voordelig met de trein naar Brussel

Een bruisende stad vol geschiedenis en cultuur bezoeken? Doe dan eens een stedentripje Brussel! Deze stad herbergt alles wat voor een onvergetelijke stedentrip nodig is. En wat is er nu leuker dan met de trein naar deze prachtige stad te reizen?
Libelle Zomerweek goedkoop treinkaartje

Voordelig met de trein naar de Libelle Zomerweek 2023

Het grootste vrouwen-evenement van Nederland, de Libelle Zomerweek, opent vanaf donderdag 11 mei 2023 op het terrein van Expo Haarlemmermeer weer de deuren. Zeven dagen lang kun je hier genieten van optredens, modeshows en workshops.
Keukenhof trein

Met de trein naar de Keukenhof

De lente is weer begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse bloemententoonstelling in de wereldberoemde Keukenhof. Dit jaar is het park geopend van 23 maart t/m 14 mei 2023. Vorig jaar bezochten een miljoen mensen deze prachtige bloementuin in 8 weken tijd!
Kreadoe trein

Kreadoe bezoeken met de trein

Kreadoe, de grootste hobbybeurs van Nederland, opent binnenkort in de Jaarbeurs in Utrecht weer haar deuren. Van vrijdag 14 april t/m zondag 16 april 2023 kun je hier weer je creatieve hart ophalen.
Trein naar Zuid Frankrijk

Goedkoop treinkaartje naar Zuid-Frankrijk

Ook dit jaar brengt de Thalys Zon weer vele duizenden reizigers naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De reisperiode loopt dit jaar van 1 juli t/m 26 augustus 2023, maar vanaf 7 maart 2023 is het al mogelijk om je treinkaartjes te boeken.
Treinkaartjes actie Gaiyo

Vijf euro gratis reistegoed via de handige app Gaiyo

Profiteer nu van een exclusieve aanbieding via Goedkooptreinkaartje.com! Bij aankoop van een treinkaartje via Goedkooptreinkaartje.com bij Gaiyo ontvang je tijdelijk €5,- reistegoed.
Treinkaart aanbieding Huishoudbeurs

Goedkoop naar de Huishoudbeurs!

Vanaf 22 februari t/m 1 maart 2020 wordt in de RAI Amsterdam weer de jaarlijkse Huishoudbeurs georganiseerd.
Amsterdam Light Festival

Voordelig met de trein naar het Amsterdam Light Festival

De winter is begonnen en dat betekent dat de dagen steeds korter en donkerder worden. De perfecte tijd om een bezoekje te brengen aan de 11e editie van het Amsterdam Light Festival. Een fantastische manier om van dit schouwspel te genieten is in een verwarmde rondvaartboot met GPS Audio guide.
Met de trein naar de Vakantiebeurs

Met de trein naar de Vakantiebeurs

Inspiratie nodig voor een leuke vakantie in 2023? Bezoek dan van 12 t/m 15 januari 2023 de Vakantiebeurs in Utrecht. Een handige en voordelige manier om deze beurs te bezoeken is per trein.
IJsbeelden Festival

Met de trein naar het IJsbeelden Festival

Het IJsbeelden Festival is weer neergestreken in  de Zwolse IJsselhallen en dit jaar wordt er mooier en grootser uitgepakt dan ooit. Van zaterdag 17 december 2022 t/m 5 maart 2023 kun je weer de prachtige ijs- en sneeuwsculpturen bewonderen tijdens dit grootste ijssculpturen festival van Europa.