Alle coronamaatregelen in het OV

Alle coronamaatregelen op het station en in de trein

Wij hebben de coronamaatregelen, die tot nu toe bekend zijn voor je opgesomd. Check ze even voordat je op reis gaat en maak de afweging of de regels voor jou van toepassing zijn. Zeker voor mensen met een kwetsbare gezondheid wordt het reizen in de trein sterk afgeraden ondanks de maatregelen.
Leuke virtuele uitjes

Virtuele uitjes naar o.m. dierentuin, museum en pretpark

Met goedkope treinkaartjes een dagje uit zit er voorlopig niet in. Geen dagje trein om te gaan shoppen in een leuke stad, bruisende evenementen te bezoeken, cultuur te snuiven in één van de 685 musea die Nederland rijk is of de Keukenhof te bezoeken waar de vele rhododendrons beginnen te bloeien!
Mondkapjes in het OV

Wat je moet weten over mondkapjes in het OV

Vanaf maandag 1 juni 2020 rijden de treinen weer volgens de gewone dienstregeling. Vanaf die datum is het dragen van een mondkapje in de trein en het overige OV verplicht. Dure medische mondkapjes zijn niet nodig en zelfs niet wenselijk omdat die hard nodig zijn voor het zorgpersoneel.
Goedkope treinkaartjes voor jongeren

Jongeren goedkoper met de trein

Behoor je tot de groep 12 t/m 18-jarigen? Dan heeft NS deze zomer 2 leuke reisproducten voor jou in petto. Om het treingebruik van deze doelgroep te stimuleren gaat NS als proef een half jaar lang 2 soorten goedkope treinkaartjes aanbieden.
NS Business Card aanschaffen

NS-Business Card

Wil je zakelijk gebruik gaan maken van de trein? Dan is de NS Business Card de ideale mobiliteitskaart met een enorm verrassend gebruiksgemak. De gebruiksvriendelijkheid zit met name in de flexibiliteit
Huishoudbeurs NS

Goedkoop naar de Huishoudbeurs!

Vanaf 22 februari t/m 1 maart 2020 wordt in de RAI Amsterdam weer de jaarlijkse Huishoudbeurs georganiseerd. n.
Trein HISWA

Met de trein naar HISWA in de RAI Amsterdam

De HISWA Amsterdam Boat Show komt er weer aan. Voor tienduizenden watersportliefhebbers het begin van het nieuwe vaarseizoen!
trein Wildlands

Wildlands combi korting: trein toegang

Eén van de dierentuinen in Nederland die goed te bereiken is per trein is Wildlands in Emmen. Of zoals het vroeger heette Dierentuin Emmen
Kids vrij abonnement

Gratis Kids Vrij Abonnement

Wist je dat ook in 2018 het Kids Vrij Abonnement gratis verkrijgbaar is? Met dit abonnement reizen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis en onbeperkt  met je mee.
Met het trein naar het strand

Met de trein naar het strand

Met de trein naar het strand is de ideale manier om zonder ergernissen van files, overvolle parkeerplaatsen en parkeerkosten het strand te bereiken.
Phishing mail NS

Valse NS dagkaart e-mails

Er bereiken ons steeds meer berichten dat er valse e-mails in omloop zijn waarin wordt aangegeven dat er twee gratis NS dagkaarten voor je klaar liggen. Deze mailtjes lijken in de lay-out erg op die van NS maar schijn bedriegt!