Dagretour kerst Maastricht

Dagretour naar Magisch Maastricht Vrijthof – een betoverend winterevenement

Wil je de winter op een magische manier ervaren? Bezoek dan het betoverende winterevenement Magisch Maastricht Vrijthof! Dit sfeervolle festijn vindt plaats van 30 november tot 31 december 2023 en biedt een scala aan winterse activiteiten voor jong en oud.
Met de treinkaartaanbieding van Spoordeelwinkel kun je voor €39,- een dagretour bestellen waarmee je vanaf elk station in Nederland naar Maastricht kunt reizen. Bij deze aanbieding is een warm winterdrankje met Limburgs gebak inbegrepen, zodat je optimaal kunt genieten van dit winterse evenement.

Winters  vermaak op het Vrijthof

Het Vrijthof in Maastricht transformeert in winterwonderland met een overdekte schaatsbaan van maar liefst 1.000 vierkante meter, inclusief een replica van de Sint-Servaasbrug. Laat je betoveren door de gezellige sfeer en geniet van diverse activiteiten zoals street curling en een spectaculaire rit in het 45 meter hoge reuzenrad. Vanuit de gesloten glazen gondels heb je een adembenemend uitzicht over Maastricht. Voor het eerst is er dit jaar ook een lunapark op het Vrijthof. Het amusement staat garant voor plezier voor alle leeftijden.

Culinaire verwennerij

Naast de winterse activiteiten kun je op het Vrijthof ook genieten van heerlijke culinaire hoogstandjes. De kerstmarkt biedt een scala aan lekkernijen van crêpes tot glühwein. In de chaletjes, het Grand Café of de Almhütte kun je genieten van de lekkerste Oostenrijkse gerechten. Voor nog meer wintersfeer is er zelfs een nieuw Wintercafé toegevoegd.

Het bestellen en verzilveren van de dagretour

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben. Laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon of print ze uit. Voor het drankje + gebak ontvang je een QR-code. Deze kun je verzilveren bij het Grand Café en Almhütte op het winterevent.

Maastricht dagretour aanbieding winter

Veel gestelde vragen over de Keukenhof

Vanaf station Maastricht kun je in 15 minuten lopen naar Magisch Maastricht Vrijthof. Er rijden ook lijnbussen vanaf het station naar de Markt.

De non-food kerstmarkt sluit dagelijks om 22:00 uur en de attracties sluiten dagelijks om 23:00 uur. De reguliere openingstijden zijn zondag t/m donderdag 10:00 t/m 00:00 uur en vrijdag en zaterdag 10:00 t/m 01:00 uur.

Ja, de openingstijden variëren, vooral op specifieke data zoals 30 november, 24 december, 25 december, 26 december en 31 december.

Ja, de treintickets zijn persoonsgebonden. Er mag dus geen ander persoon reizen met de tickets dan de persoon die hierop vermeld staat.