Bataviastad met de trein

Voordelig met de trein naar Batavia Stad

Zin in een dagje voordelig shoppen? Bezoek dan eens Batavia Stad. De ‘place to be’ voor de merkshoppers die voordelig hun slag willen slaan. Met de treinkaartaanbieding van Spoordeelwinkel reis je per trein en bus ook nog eens voordelig naar dit populaire outletwinkelcentrum in Lelystad. 

  • Vanaf € 33,-
  • Dagretour
  • Te koop en geldig t/m 30 juni 2023

Batavia Stad Fashion Outlet is een paradijs voor merkshoppers. Een winkelcentrum waar je meer dan 250 internationale merken kunt vinden met kortingen tot wel 70%. Of je nu op zoek bent naar designerkleding, accessoires, cosmetica of huishoudelijke artikelen, bij Batavia Stad vind je het allemaal tegen betaalbare prijzen. Het is daarom niet verrassend dat Batavia Stad een populaire bestemming is voor zowel Nederlandse als buitenlandse bezoekers.

Maar Batavia Stad biedt meer dan alleen winkelen. Het is een plek waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken in een ontspannen sfeer. Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden waar je even kunt uitrusten en weer energie kunt opdoen voor de volgende shopronde. Als je via Spoordeelwinkel een treinkaartaanbieding naar Batavia Stad boekt, ontvang je zelfs een voucher die je bij deze restaurants kunt inleveren voor een kop koffie met iets lekkers. Dat is nog eens een leuke extra!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een VIP Day Pass als je via Spoordeelwinkel boekt. Met deze pas ontvang je 10% extra korting op de outlet-prijs. Dat betekent nog meer voordeel op de al lagere prijzen van de outletwinkels.

Naast het shoppen en een hapje + drankje is er in Bataviastad nog meer te beleven. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals modeshows, live muziek en andere leuke activiteiten. Door de sfeervolle architectuur van het winkelcentrum komt dit nog beter tot zijn recht. Dit maakt Batavia Stad niet alleen een geweldige plek om te winkelen, maar ook om een leuke dag door te brengen met vrienden of familie.

Goedkoop treinkaartje naar Bataviastad

De treinkaartaanbieding bestellen

Wil jij een dagje shoppen bij Batavia Stad combineren met voordelig reizen met de trein? Bestel dan nu jouw treinkaartaanbieding! Deze is alleen online beschikbaar tot en met 30 juni 2023 via de link op de website van Spoordeelwinkel.

Na het invullen van jouw gegevens en het afronden van de betaling ontvang je de e-tickets. Deze kun je vervolgens uitprinten of tonen in de app van NS op je mobiele telefoon. Daarnaast ontvang je een QR-code die je in het restaurant kunt laten scannen voor een kop koffie met iets lekkers. Bij het Information Centre in Batavia Stad kun je de VIP Day Pass ophalen.

Reizen met de treinkaartaanbieding

Met het treinkaartje dat je ontvangt bij de treinkaartaanbieding kun je op werkdagen alleen tijdens de daluren reizen. Dus tussen 09.00 – 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend en op feestdagen gelden deze beperkingen niet en kun je de hele dag gebruik maken van deze voordelige treinkaartjes.

Het treinkaartje dat je ontvangt is een dagretour naar station Lelystad waarmee je vanaf elk station in Nederland kunt reizen. Vanaf station Lelystad kun je vervolgens buslijn 3 of 13 nemen, die je naar Bataviastad brengt. Deze busreis zit bij de prijs inbegrepen.

Het is goed om te weten dat, hoewel dit een aanbieding van NS is, je kunt instappen in treinen van alle binnenlandse treinvervoerders.

Veel gestelde vragen over Batavia Stad

Bataviastad is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00u tot 18.00u. In het weekend van 10.00u tot 20.00u.

Honden zijn alleen aangelijnd welkom in Bataviastad.

Bagage kun je veilig stallen in het Information Centre.

Ja, Bataviastad is gratis toegankelijk.

Vanaf 5:52u tot 23:52u vertrekt elk half uur een bus vanaf station Lelystad naar Bataviastad.

Ja, voor deze treinkaartaanbieding zijn ook 1e klas treinkaartjes te koop.

Batavia stad trein en bus

Adres Bataviastad:

  • Bataviaplein 60
  • 8242 PN Lelystad
  • e-mail: info@bataviastad.nl