Libelle Zomerweek goedkoop treinkaartje

Het grootste vrouwen-evenement van Nederland, de Libelle Zomerweek, opent vanaf donderdag 11 mei 2023 op het terrein van Expo Haarlemmermeer weer de deuren. Zeven dagen lang kun je hier genieten van optredens, modeshows en workshops. Er is een shoppingroute van twee kilometer op de Rodeo Drive. Hier vind je honderden shops en gezellige terrassen waar je lekker kunt eten en drinken. Ook kun je een bezoek brengen aan Hotel Libelle en daar de redactie van het tijdschrift ontmoeten. De Libelle Zomerweek is dan ook de perfecte gelegenheid om quality time door te brengen met vriendinnen, zussen, moeders, dochters of collega’s.
Met de trein en de pendelbus is het evenement prima te bereiken en met de combi treinkaartaanbieding van NS Spoordeelwinkel ook nog eens extra voordelig.

Libelle Zomerweek dit jaar grootser dan ooit

Dit jaar wordt de Libelle Zomerweek groter dan ooit tevoren en biedt het evenement een primeur die je niet wilt missen: Zomerweek in Concert! Op Moederdag (14 mei) staat het evenement in het teken van Zomerweek in Concert, een  concert speciaal voor vrouwen, door vrouwen. Het belooft een dag vol muziek, entertainment en gezelligheid te worden met optredens van Ilse DeLange, Miss Montreal, Edsilia Rombley, Loïs Lane en Female Fusion. Deze artiesten zullen stuk voor stuk een spectaculaire show neerzetten en je meenemen op een muzikale reis door verschillende genres en stijlen. Een extra feestelijke dag dus om je moeder mee te verassen.

Met de trein naar de Libelle Zomerweek

Wil jij voordelig met de trein naar de Libelle Zomerweek? Maak dan gebruik van de speciale combideal van NS Spoordeelwinkel. Hierbij krijg je een treinkaartje, een pendelbusticket en een toegangsbewijs voor de Libelle Zomerweek. Alles dus lekker voordelig in 1x geregeld.
Deze combideal kost € 45,- en is te gebruiken vanaf elk treinstation in Nederland. Als je aankomt op Station Hoofddorp, stap je over op de pendelbus die je direct naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen brengt.

Aan het einde van een gezellige dag op de Libelle Zomerweek, neem je de pendelbus terug naar Station Hoofddorp. Vanaf daar reis je met de trein terug naar jouw vertrekstation. De pendelbusticket voor de terugreis is inbegrepen bij de combideal.
De prijzen vind je in onderstaand tabel en gelden vanaf elk station in Nederland.

Libelle Zomerweek treinkaartaanbieding NS Spoordeelwinkel

DatumKlassePrijs
Donderdag 11 mei 20232e klas€ 45
Vrijdag 12 mei 20232e klas€ 45
Zaterdag 13 mei 20232e klas€ 45
Zondag 14 mei 2023 (Zomerweek in Concert)2e klas€ 55
Maandag 15 mei 20232e klas€ 45
Dinsdag 16 mei 20232e klas€ 45
Woensdag 17 mei 20232e klas€ 45

Woon je op niet al te lang reizen van het Expo Center of ga je met meerdere personen, dan kan het voordeliger uitpakken wanneer je één van de goedkope treinkaartjes combineert met de kortingskaarten van Actievandedag.nl of de kortingscode die je als Libelle abonnee hebt ontvangen.

AanbiederEntreeticket 11 t/m 17 mei 2023 m.u.v. 14 meiEntreeticket 14 mei 2023
Actievandedag€ 16,95€ 26,95

Veel gestelde vragen over de Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek is geopend van donderdag 11 mei tot en met woensdag 17 mei 2023, elke dag van 10.00 tot 18.00 uur. Vanaf 09.30 uur kun je al naar binnen voor een kop koffie en lekker gebak.

Met uitzondering van hulphonden zijn huisdieren niet toegestaan.

De kosten voor de pendelbus bedragen € 3,50. Bij de combideal van NS Spoordeelwinkel zit deze ticket al inbegrepen.

Voor het grootste gedeelte vindt de Libelle Zomerweek buiten plaats.

Kinderen zijn van harte verwelkomen, houdt er wel rekening mee dat voor kinderen geen speciale activiteiten worden georganiseerd.

Optredens tijdens de Libelle Zomerweek 2023

DatumArtiest
Donderdag 11 meiJim Bakkum
Vrijdag 12 meiFrans Duijts
Zaterdag 13 meiBerget Lewis
Zondag 14 mei (Zomerweek in Concert)Loïs Lane, Ilse DeLange, Edsilia Rombley, Miss Montreal

Maandag 15 meiRuth Jacott, New Timeless
Dinsdag 16 meiToontje Lager, Wolter Kroes
Woensdag 17 meiHenk Dissel

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen