Goedkope internationale treintickets

Goedkoop treinkaartje naar het buitenland

Naast treinkaart acties voor binnenlandse treinreizen worden er ook regelmatig goedkope treinkaartjes aangeboden waarmee je voordelig naar het buitland kun reizen. Deze treinkaartacties kunnen je een forse besparing opleveren voor bijvoorbeeld een treinreis naar Parijs, Berlijn of Antwerpen.

Goedkoop met de trein naar populaire bestemmingen

Parijs

Vanaf € 35,-

Goedkoop treinkaartje naar Parijs

Berlijn

Vanaf € 30,-

Goedkoop treinkaartje naar Berlijn

Brussel

Vanaf € 25,-

Goedkoop treinkaartje naar Brussel

Londen

Vanaf € 78,- (retour)

Goedkoop treinkaartje naar Londen

Antwerpen

Vanaf € 20,-

Goedkoop treinkaartje naar Antwerpen

Brugge

Vanaf € 29,-

Goedkoop treinkaartje naar Brugge

Düsseldorf

Vanaf € 19,-

Goedkoop treinkaartje naar Düsseldorf

Frankfurt

Vanaf € 38,-

Goedkope treinkaartjes naar Frankfurt

Comfortabel en goedkoop met de internationale trein

De internationale trein naar bijvoorbeeld Parijs, Brussel of Berlijn is in alle opzichten een goed alternatief voor het vliegen naar deze steden. Helemaal als je dan gebruik kunt maken van een treinkaart-actie. Je begint je reis bij het dichtstbijzijnde treinstation, dus geen files of dure taxiritjes naar Schiphol, en je bagage is altijd gratis hoe zwaar je koffer ook is. Op het gebied van comfort en de relaxte manier van reizen wint het treinreizen het van het vliegverkeer. Zo reis je in heerlijke comfortabele stoelen met veel beenruimte en zijn Wi-Fi en een stopcontact beschikbaar. Leuk aan internationale treinen is dat ze beschikken over catering waar je drankjes, broodjes of complete maaltijden kan halen of ter plekke kan nuttigen. Daarnaast beleef je de verandering van landschappen en passeer je vele steden en dorpjes wat een hele ontspannen manier van entertainment kan zijn. Wanneer je gaat voor duurzaamheid is reizen met het vliegtuig al helemaal geen optie meer als je ook kan kiezen voor een treinreis.

Om op de meest voordeliger manier naar je eindbestemming te treinen is het belangrijk om op de volgende punten te letten:

  • Boek als het mogelijk is 2 tot 3 maanden van te voren je treinreis.
  • Vermijd de drukke reistijden. Doordeweekse dagen zijn vaak het goedkoopst om te reizen.
  • Houd de internationale treinkaartacties in de gaten van NS International.

Actuele internationale treinkaartacties

Voordelig met de trein naar België

Goedkoop treinkaartje naar Belgie


Heb je België al eens een keer per trein bezocht? Het is vanuit Nederland goed te doen en nog snel ook. Zo reis je met de Thalys of de Eurostar vanuit Rotterdam in een half uurtje naar Antwerpen en met iets meer dan een uurtje ben je al in Brussel. Naast dat deze vervoerders je razendsnel naar België brengen, bieden ze ook nog eens goed comfort en dankzij het reserveringssysteem ook zitgarantie.
Wil je liever niet aan een reservering vastzitten en op de dag zelf voor een trein eerder of later kunnen kiezen? Ga dan voor de Intercity Brussel. Wel heb je dan te maken met een langere reistijd.

AH Voordeelshop: Voordelige treintickets naar Antwerpen of Brussel

Tot en met 26 mei 2024 kun je via de website van AH voordelige treinkaartjes boeken naar Antwerpen of Brussel. Met deze aanbieding reis je vanuit Roosendaal, Rotterdam Centraal, Amsterdam Centraal, Amersfoort of Deventer naar deze prachtige Belgische steden voor slechts € 29,-.
De kortingscodes die je na betaling ontvangt zijn te verzilveren t/m 1 november 2024 en te gebruiken t/m 20 december 2024.

Early Bird Tickets v.a. € 20,-

Profiteer van de Early Birds Tickets actie en reis goedkoop met de Intercity Brussel naar Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent of Mechelen. Deze goedkope treinkaartjes zijn 7 dagen voor vertrek te boeken en leveren je een leuke besparing op. Zo reis je tweede klas al vanaf € 20,- van Amsterdam naar Antwerpen.

Voordelig met de trein naar Duitsland

Goedkoop treinkaartje naar Duitsland


Voor een uitje met de trein naar Duitsland heb je de keuze uit vele leuke bestemmingen. Deze zijn te bereiken met de ICE International, de Intercity Berlijn of een aantal stoptreinen tussen de Nederlandse en Duitse grenssteden. Zoals bijvoorbeeld de stoptrein tussen Enschede en Munster of de stoptrein tussen Arnhem en Duisburg. De meest populaire treinkaartjes zijn de goedkope treinkaartjes naar Berlijn. Met de Intercity Berlijn reis je vanaf Amsterdam via Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo, Hengelo over de grens langs onder meer Osnabrück en Hannover naar deze prachtige hoofdstad van Duitsland.

Bieden op treintickets naar Berlijn of Dresden

Op dit moment kun je bij VakantieVeilingen bieden op een 2-persoons 5-daagse treinreis naar Berlijn of Dresden. Het gaat hierbij om een rechtstreekse slaaptrein vanuit Amsterdam of Utrecht waarmee je in de avond vertrekt. Ook de terugreis is in de avond zodat je 3 volle dagen kunt genieten in 1 van deze prachtige steden.

Kinderen gratis mee in de trein naar Duitsland

Meereizende kinderen in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar kunnen in de Intercity Berlijn of de ICE International gratis meereizen onder begeleiding van een persoon die 15 jaar of ouder is. Ondanks dat zij gratis meereizen hebben zij wel een ticket nodig. Dit in tegenstelling tot kinderen in de leeftijd tot 4 jaar die niet in bezit hoeven te zijn van een geldig vervoersbewijs.

Voordelig met de trein naar Frankrijk

Goedkoop met de trein naar Frankrijk


Jaarlijks reizen vele duizenden Nederlanders met de trein naar Frankrijk. In de meeste gevallen wordt er dan gekozen voor de Thalys waarbij Parijs natuurlijk de populairste eindbestemming is. Met de Thalys reis je vanuit Amsterdam in 3 uur en 19 minuten naar deze prachtige hoofdstad van Frankrijk. Naast Parijs is ook Disneyland een populaire bestemming met de trein. Dit pretpark is vanaf 18 maart 2022 van vrijdag t/m zondag rechtstreeks te bereiken. Je wordt na 3 uur en 40 minuten voor de deur van Disney Parijs afgezet. Verder zijn er ook seizoensgebonden ritten te maken. In de zomer vertrekt de Thalys Zon elke zaterdag rechtstreeks naar Valence, Avigon, Aix-en-Provence en Marseille. In de winter brengt de Thalys Sneeuw je naar diverse bestemmingen in de Franse Alpen.

Winteractie: Extra veel goedkope treinkaartjes naar Parijs

Overweeg je een stedentripje naar Parijs deze winter? Dan hebben we goed nieuws voor je! Eurostar biedt speciaal voor deze winter extra veel voordelige treintickets aan naar de betoverende stad van liefde en licht.

Ontdek de laagste tarieven voor enkele reizen:

  • Slechts € 35 per persoon in de 2e klas naar Parijs en Disneyland Parijs.
Comfortabel en voordelig met de trein naar Disneyland of Charles de Gaulle.

Wil je met 2 of meer personen naar Disneyland Parijs of vliegveld Charles de Gaulle? Kies dan voor de eerste klas Comfort mini aanbieding van NS International. Dit is een tijdelijk tarief dus wees er snel bij!
Begint je reis niet vanaf het opstapstation Amsterdam, Schiphol of Rotterdam maar bijvoorbeeld op station Groningen of Arnhem? Dan kun je profiteren van de vaste maximum ‘aanreisprijs’ van € 15,- (eerste klas) die NS International hanteert.

Voordelig met de trein naar Engeland

Goedkoop met de trein naar Engeland


Met de trein naar Engeland? Sinds 2020 reis je via een directe verbinding rechtstreeks vanuit Amsterdam, via Rotterdam naar Londen. Deze directe verbinding is nu mogelijk omdat de grenscontroles nu in de stations van Amsterdam en Rotterdam plaatsvinden. Hierdoor kan je zonder een lange tussenstop in Brussel rechtstreeks naar de Engelse hoofdstad reizen en rijd je na 4 uur en 10 minuten het station in hartje Londen binnen.

Met je Eurostar ticket gratis naar het museum

Naast dat je Eurostar ticket als vervoersbewijs dient profiteer je met deze ticket ook van korting op indrukwekkende tentoonstellingen die door de bekendste musea van Londen georganiseerd worden. Bij vertoning van je ticket mag je met 2 personen voor de prijs van 1 naar binnen.