Internationale treinkaart acties

Goedkope treinkaartjes naar o.a. Parijs, Berlijn, Brussel en Londen

Naast de nationale treinkaart-aanbiedingen zijn er ook internationale treinkaart-aanbiedingen. Omdat NS International nog steeds het internationale treinverkeer verzorgd vanuit Nederland zijn alle internationale treinkaartacties van NS afkomstig. Natuurlijk is het ook mogelijk om via de Belgische NMBS Internationaal een treinkaart-actie te boeken en vanuit Nederland hiermee te reizen, maar de acties en prijzen zijn in de meeste gevallen hetzelfde.

Comfortabel en goedkoop met de internationale trein

De internationale trein naar bijvoorbeeld Parijs, Brussel of Berlijn is in alle opzichten een goed alternatief voor het vliegen naar deze steden. Helemaal als je dan ook nog gebruik kan maken van een treinkaart-actie. Je begint je reis bij het dichtstbijzijnde treinstation, dus geen files of dure taxiritjes naar Schiphol en je bagage is altijd gratis hoe zwaar je koffer ook is. Op het gebied van comfort en de relaxte manier van reizen wint het treinreizen het van het vliegverkeer. Zo reis je in heerlijke comfortabele stoelen met veel beenruimte en zijn Wi-Fi en een stopcontact beschikbaar. Leuk aan de internationale treinen is dat ze beschikken over catering waar je drankjes, broodjes of complete maaltijden kan halen of ter plekke kan nuttigen. Daarnaast beleef je de verandering van landschappen en passeer je vele steden en dorpjes wat een hele ontspannen manier van entertainment kan zijn. Wanneer je gaat voor duurzaamheid is reizen met het vliegtuig al helemaal geen optie meer als je ook kan kiezen voor een treinreis.

Om op de meest voordeliger manier naar je eindbestemming te treinen is het belangrijk om op de volgende feiten te letten namelijk:

  • Boek als het mogelijk is 2 tot 3 maanden van te voren je treinreis.
  • Vermijd de drukke reistijden. Doordeweekse dagen zijn vaak het goedkoopst om te reizen.
  • Houd de internationale treinkaartacties in de gaten van NS International.

Actuele treinkaartacties van NS International

Goedkoop met de trein naar België

Goedkope treinkaartjes naar Belgie

Vanaf 8 mei 2017 kun je voor maar € 35,- een retourtje kopen naar Antwerpen of Brussel vanaf elk station in Nederland.
Voorwaarde om met deze forse korting een treinreis naar België te kunnen maken is dat je de boeking doet in de periode van 8 mei t/m 14 mei 2017 en dat je op werkdagen na 09.00 uur gaat reizen. Wil je in het weekend met deze goedkope treinkaartjes naar één van deze prachtige steden reizen dan mag je voor 09.00 uur beginnen met je stedentrip per trein.
Verder geldt dat je de reis minstens 3 dagen voor vertrek geboekt moet hebben. Helaas is het met deze treinkaartactie niet mogelijk om van de Thalys gebruik te maken.
Deze goedkope treinkaartjes naar België zijn goed te combineren met een overnachting. Je hoeft het dagretourtje namelijk niet op dezelfde dag terug te plannen. Je kunt dus prima op bijvoorbeeld een zaterdag de heenreis boeken en op zondag de terugreis.

De reis moet in ieder geval plaatsvinden in de periode van 11 mei t/m 3 juni 2017.

Ga voor informatie en het bestellen van de treinkaartjes naar nsinternational.nl/aanbiedingen

Voordelig samen met de trein naar Parijs

Samenreiskorting trein ParijsMet deze actie van NS International reis je met 3, 4, of 5 personen vanaf  € 59,- p.p 2e klas naar Parijs. Uniek aan deze actie is dat je 1 dag van tevoren kunt boeken. Volgens NS International levert deze samen-reis-actie een besparing op van 50%. Leuk dus om samen met anderen dit te organiseren. Bijvoorbeeld in de Kerstvakantie eventueel samen met kinderen die voor € 29 meereizen met de Thalys. Bezoek de site NS International samenreiskorting naar Parijs.

1e klas treinkaartactie naar Parijs

Goedkoop 1e klas naar ParijsTot 30 dagen voor vertrek boek je vanaf € 59,- een 1e klas treinticket naar Parijs. De treinreis moet dan wel plaatsvinden in het weekend. Ideale treinkaartactie voor een weekendje weg en je lekker comfortabel wilt reizen met de Thalys.

Wil je meer informatie over deze scherpe treinkaartaanbieding en/of deze 1e klas treintickets bestellen ga dan naar de site nsinternational.nl/1eklas-treinkaartactie-naar-parijs