Goedkoop treinkaartje

Goedkope internationale treintickets

Goedkoop treinkaartje naar het buitenland

Naast treinkaart acties voor binnenlandse treinreizen worden er ook regelmatig goedkope treinkaartjes aangeboden waarmee je voordelig naar het buitland kun reizen. Deze treinkaartacties kunnen je een forse besparing opleveren voor bijvoorbeeld een treinreis naar Parijs, Berlijn of Antwerpen.

Populaire bestemmingen

Parijs

Vanaf € 35,-

Goedkoop treinkaartje naar Parijs

Berlijn

Vanaf € 38,-

Goedkoop treinkaartje naar Berlijn

Brussel

Vanaf € 25,-

Goedkoop treinkaartje naar Brussel

Antwerpen

Vanaf € 20,-

Goedkoop treinkaartje naar Antwerpen

Brugge

Vanaf € 29,-

Goedkoop treinkaartje naar Brugge

Londen

Vanaf € 88,- (retour)

Goedkoop treinkaartje naar Londen

Düsseldorf

Vanaf € 19,-

Goedkoop treinkaartje naar Düsseldorf

Frankfurt

Vanaf € 38,-

Goedkope treinkaartjes naar Frankfurt

Comfortabel en goedkoop met de internationale trein

De internationale trein naar bijvoorbeeld Parijs, Brussel of Berlijn is in alle opzichten een goed alternatief voor het vliegen naar deze steden. Helemaal als je dan ook nog gebruik kan maken van een treinkaart-actie. Je begint je reis bij het dichtstbijzijnde treinstation, dus geen files of dure taxiritjes naar Schiphol en je bagage is altijd gratis hoe zwaar je koffer ook is. Op het gebied van comfort en de relaxte manier van reizen wint het treinreizen het van het vliegverkeer. Zo reis je in heerlijke comfortabele stoelen met veel beenruimte en zijn Wi-Fi en een stopcontact beschikbaar. Leuk aan de internationale treinen is dat ze beschikken over catering waar je drankjes, broodjes of complete maaltijden kan halen of ter plekke kan nuttigen. Daarnaast beleef je de verandering van landschappen en passeer je vele steden en dorpjes wat een hele ontspannen manier van entertainment kan zijn. Wanneer je gaat voor duurzaamheid is reizen met het vliegtuig al helemaal geen optie meer als je ook kan kiezen voor een treinreis.

Om op de meest voordeliger manier naar je eindbestemming te treinen is het belangrijk om op de volgende feiten te letten namelijk:

  • Boek als het mogelijk is 2 tot 3 maanden van te voren je treinreis.
  • Vermijd de drukke reistijden. Doordeweekse dagen zijn vaak het goedkoopst om te reizen.
  • Houd de internationale treinkaartacties in de gaten van NS International.

Actuele treinkaartacties van NS International

Tijdelijke extra goedkoop met de trein naar Berlijn

goedkoop treinkaartje naar BerlijnDit najaar kun je via NS International profiteren van extra goedkope treinkaartjes naar Berlijn. Een enkele reis heb je dan al vanaf €30,- Wat deze goedkope treinkaartjes extra interessant maakt is dat je ook nog eens maximaal 4 kinderen in de leeftijd t/m 14 jaar gratis mag meenemen als ouder/verzorger of grootouders. Het gaat hier om een OP=OP actie dus wees er snel bij!

Vanaf € 20,- voordelig met de trein naar België 

goedkoop treinkaartje BelgiëDeze zomer kun je weer extra goedkoop met de trein vanuit Amsterdam naar België reizen voor bijvoorbeeld een dagje Antwerpen, Brugge of Brussel. Voor deze lage prijs kom je in aanmerking wanneer je minimaal 3 dagen voor vertrek je reis boekt. Deze voordelige prijs geldt ook voor in het weekend! Het boeken van deze voordelige treinkaartjes is mogelijk t/m 18 juli 2021. De reisperiode loopt t/m 31 juli 2021.

Thalys is jarig en tracteert! 40.000 tickets beschikbaar voor € 25,-

goedkoop treinkaartje BelgiëIn de maand juni viert Thalys zijn 25 jarig bestaan. Om dit te vieren stelt Thalys van 28 juni t/m 3 september 2021 40.000 tickets beschikbaar waarmee je voor € 25,- vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Antwerpen, Brussel en Parijs kunt reizen. Reis je vanaf een andere bestemming in Nederland dan betaal je € 34,-  Deze tickets zijn te gebruiken in de periode van 28 juni t/m 3 september 2021. Wees er snel bij want voor deze actie geldt OP=OP!

Goedkoop in de voorjaarsvakantie naar België. (€ 14,50 p.p.) 

goedkoop treinkaartje BelgiëTot en met 13 februari 2020 zijn er bij NS International goedkope treinkaartjes te koop waarmee je met z’n tweeën voor maar € 29,- vanaf elk station in Nederland naar elk station in België kunt reizen. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig in de periode 13 februari t/m 15 maart 2020. Kinderen in de leeftijd t/m 11 jaar reizen gratis met je mee dus een ideaal uitje voor het gezin in de voorjaarsvakantie.

Eindejaarsactie bij Thalys

goedkoop treinkaartje BelgiëVan 5 t/m 18 november 2019 verkoopt NS International extra veel treinkaartjes in de laagste prijscategorie en worden er voor bepaalde bestemmingen lagere tarieven berekend. Voor deze treinkaartjes geldt de reisperiode 9 december 2019  t/m 3 maart 2020. Wacht niet te lang met het bestellen van deze treinkaartjes want NS International meldt expliciet dat dit om een OP=OP actie gaat.

Met de trein vanaf elk station in Nederland voor maar €59,- naar Londen en voor €40,- weer terug naar Amsterdam.

Trein LondenVanaf 6 t/m 9 november 2018 zijn er bij NS International extra voordelige treinkaartjes naar Londen beschikbaar. Met deze voordelige treinkaartjes reis je via Brussel, voor maar  €59- vanaf elk station in Nederland naar Londen en voor € 40,- weer rechtstreeks terug naar Amsterdam. De reis moet plaatsvinden in de periode van 8 januari t/m 3 april 2019.

Actievandedag treinaanbieding: Voor €20,- met de trein naar Belgie

Treinkaartjes Actievandedag 2 x enkel september 2017Vanaf centraal station Amsterdam, centraal station Rotterdam of vanaf station Schiphol reis je met deze treinaanbieding van Actievandedag voor maar €20,- naar Brussel of Antwerpen. Voorwaarde is wel dat je de reis boekt tussen 29 oktober 2018 en 3 januari 2019. Deze aanbieding loopt t/m zondag 14 oktober 2018 en is ook als retour te bestellen.

Goedkoop naar Parijs met de treinaanbieding van Actievandedag(€29,-)

Treinkaartjes Actievandedag 2 x enkel september 2017Zin om eens een keer Parijs te bezoeken? Met deze internationale treinaanbieding van Actievandedag reis je voor maar € 29,- naar Parijs. Je vertrekt vanaf centraal station Amsterdam, centraal station Rotterdam of vanaf Schiphol. Je treinreis naar Parijs moet plaatsvinden tussen 29 oktober 2018 en 3 januari 2019. Deze internationale treinaanbieding van Actievandedag staat online t/m 14 oktober 2018 en is ook als retour te boeken.

De Thalys Hogesnelheidsactie

Trein Parijs

Van 9 t/m 15 januari 2018 boek je bij NS International extra voordelig een ritje met de Thalys. Met deze Hogesnelheidsprijsactie zoals NS International deze tijdelijke treinkaartactie noemt reis je al voor:

  • € 30,- ( normaal € 35,- laagste tarief) naar Parijs.
  • € 25,- ( normaal € 29,- laagste tarief) naar Antwerpen en Brussel.
  • € 19,- ( normaal € 29,-  laagste tarief) naar Lille.

Wil je liever meer beenruimte, bredere stoelen en de beschikking over een stopcontact en snellere wifi? Kies dan voor een 1e klas versie van deze treinkaartactie. De prijzen zien er dan als volgt uit:

  • € 45,- ( normaal € 72,- laagste tarief) naar Parijs
  • € 40,- ( normaal € 45,- laagste tarief) naar Antwerpen en Brussel.
  • € 29,- ( normaal ( 59,- laagste tarief) naar Lille.

Voor een ritje naar Antwerpen en Brussel kun je zelfs nog kiezen voor een Premium versie. Je betaalt dan voor de reis € 89,- i.p.v. € 97,-.

Vertrekstations zijn Amsterdam CS, Schiphol en Rotterdam CS. De reisperiode voor deze treinkaartactie is van 19 januari t/m 28 februari 2018.

Goedkoop met de trein naar België

Goedkope treinkaartjes naar Belgie

Zin om eens een stedentrip in België de maken? Cultuur snuiven in Gent of Brugge, of lekker shoppen in Brussel? Bij NS International kun je nu vanaf 4 september t/m 30 september 2017 extra voordelig een treinreis boeken vanaf elk station in Nederland naar elk station in België voor maar €19,- 2e klas of € 29 1e klas. Met deze goedkope treinkaartjes naar België is het alleen mogelijk te reizen op een maandag t/m donderdag en dan vanaf 09.00u. De reisperiode is van 7 september t/m 5 oktober 2017.

Voordelig samen met de trein naar Parijs

Samenreiskorting trein ParijsMet deze actie van NS International reis je met 3, 4, of 5 personen vanaf  € 59,- p.p 2e klas naar Parijs. Uniek aan deze actie is dat je 1 dag van tevoren kunt boeken. Volgens NS International levert deze samen-reis-actie een besparing op van 50%. Leuk dus om samen met anderen dit te organiseren. Bijvoorbeeld in de Kerstvakantie eventueel samen met kinderen die voor € 29 meereizen met de Thalys.

1e klas treinkaartactie naar Parijs

Goedkoop 1e klas naar ParijsTot 30 dagen voor vertrek boek je vanaf € 59,- een 1e klas treinticket naar Parijs. De treinreis moet dan wel plaatsvinden in het weekend. Ideale treinkaartactie voor een weekendje weg en je lekker comfortabel wilt reizen met de Thalys.