Kreadoe trein

Met de trein naar Kreadoe 2023

Binnenkort opent Kreadoe, de grootste hobbybeurs van Nederland, opnieuw haar deuren in de Jaarbeurs Utrecht. Van 1 tot en met 5 november 2023 heb je de kans om je creatieve hart weer volop te laten inspireren. Dit tweejaarlijkse evenement trekt steevast duizenden bezoekers, die hier de nieuwste hobbytrends ontdekken, materialen inslaan en workshops volgen. Dankzij de centrale locatie van de Jaarbeurs is Kreadoe gemakkelijk bereikbaar met de trein. Op slechts vijf minuten loopafstand van het station vind je dit evenement. Bovendien kun je voordelig reizen met de combi treinkaartaanbieding van Spoordeelwinkel, waarmee je zowel je treinkaartje als je toegangsticket regelt. Als je met meerdere personen naar Kreadoe reist, is het mogelijk om nog voordeliger te reizen met het NS Groepsticket

Kreadoe, voor en door creatievelingen

Kreadoe is het evenement van creatievelingen voor creatievelingen en richt zich op allerlei DIY activiteiten zoals breien, zelfmaakmode, sieraden maken, schilderen, tekenen, mixed media en nog veel meer.

De beurs werd opgericht in 1987 en is sindsdien uitgegroeid tot het grootste evenement voor mensen die hun creativiteit willen ontwikkelen en nieuwe inspiratie willen opdoen.

Tijdens Kreadoe zijn er meer dan 200 exposanten die hun producten, materialen en ideeën presenteren aan de bezoekers. Dit zijn vaak kleine bedrijven en onafhankelijke ondernemers die gespecialiseerd zijn in creatieve producten.

De workshops variëren van eenvoudige projecten voor beginners tot meer uitdagende projecten voor gevorderde creatievelingen. De workshops worden geleid door experts die hun kennis en vaardigheden delen met de deelnemers. Ook vind je hier demonstraties waar bezoekers kunnen zien hoe verschillende technieken worden toegepast. Dit kan bijvoorbeeld het gebruik van een nieuwe verftechniek zijn, of het gebruik van een nieuw soort materiaal. Daarnaast kun je ook jouw favoriete influencer ontmoeten en is er voor creatieve kids een heuze Kidsroute

Spoordeelwinkel treinkaartaanbieding

De Kreadoe treinkaartactie van Spoordeelwinkel bestaat uit een dagretour naar station Utrecht Centraal vanaf elk station in Nederland en de entreeticket voor Kreadoe. Je kunt dus zorgeloos heen en terug reizen en genieten van alle activiteiten op de beurs. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa en betaal je ook geen parkeerkosten (dagkaart € 28,-).

Deze combideal van Spoordeelwinkel is uitsluitend online verkrijgbaar en kost € 37,50 per persoon. Ga je met meerdere personen de Kreadoe bezoeken dan ben je vaak goedkoper uit met de NS Groepsticket. Hierbij betaal je een vaste prijs per persoon voor de heen- en terugreis, waarbij geldt: hoe meer personen, hoe goedkoper de reis. Als je bijvoorbeeld met 7 personen naar Kreadoe reist, betaal je slechts € 14,60 per persoon voor een heen- en terugreis. Als je dit combineert met de Kreadoe kortingskaartjes van de ANWB, betaal je in totaal €27,30 en stel je op die manier je eigen voordelige combideal samen. Is de reis naar Utrecht niet al te lang dan zou ook de NS Samenreiskorting een voordelige optie voor je kunnen zijn.

Houd er rekening mee dat deze goedkope treinkaartjes alleen geldig zijn tijdens de daluren, dus tussen 09.00 uur en 16.30 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag 15 en zondag zijn deze goedkope treinkaartjes de hele dag geldig en zijn er geen reisbeperkingen.

KlassePrijs
2e klas€ 37,50
1e klas€ 44,-

Hoe bestel je de combideal treinkaartje en entreeticket?

  • Kies de Kreadoe treinkaart aanbieding en klik op de blauwe knop om het te bestellen.
  • Selecteer het aantal gewenste kaarten.
  • Vul je betaalgegevens in, lees de voorwaarden en klik op ‘Verder’ om akkoord te gaan.
  • Controleer je bestelling en betaalgegevens.
  • Betaal gemakkelijk en veilig met iDEAL. Als je een kortingscode of cadeaukaart hebt, vul deze dan in tijdens deze stap.
  • Na een succesvolle betaling ontvang je binnen een half uur een bevestigingsemail. Hierin vind je de link naar een selfservicepagina. Vul de gegevens van de reizigers in en download de tickets. Let op: bij sommige partners is reserveren noodzakelijk. Check daarom eerst de informatie op de productpagina.
  • Print de e-tickets uit en neem ze mee naar het uitje. Je treinkaartjes kun je ook laden in de NS-app.

Voordelige combinatie ANWB ledenkorting + Goedkoop treinkaartje

Woon je op niet al te lang reizen van de Jaarbeurs of ga je met meerdere personen, dan kan het voordeliger uitpakken wanneer je één van de goedkope treinkaartjes combineert met de kortingskaarten van de ANWB.

Kassa Online via ANWB
Vanaf 17 jaar € 18,-€ 14,- 
Kinderen/tieners van 8 t/m 16 jaar€ 12,50€ 8,50

Veelgestelde vragen over Kreadoe

Het Kreadoe evenement is van woensdag 1 november  t/m zondag 5 november 2023 geopend.

Vanaf het station is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Jaarbeurs waar het Kreadoe evenement plaatsvindt.

Van 9.30u. tot 17.00u.

Alleen hulphonden zijn toegestaan.

Jazeker, maar alleen per pin.

De Kreadoe combideal van NS is verkrijgbaar t/m zondag 5 november 2023.

Adres Kreadoe Jaarbeurs

Jaarbeursplein 6,
3521 AL
Utrecht

Tel. 0302952999