Spoordeelwinkel

NS Spoordeelwinkel

Spoordeelwinkel: NS voordeelkaartjes voor een voordelig dagje uit met de trein
Naast de goedkope treinkaartjes van o.m. AH, Kruidvat en Actievandedag biedt NS ook goedkope treinkaartjes aan in hun eigen Spoordeelwinkel. In bijna alle gevallen betreft het dan NS aanbiedingen die goedkope treinkaartjes combineert met bijvoorbeeld een entreeticket voor een dierentuin, ergens een hapje eten en/of drinken of i.c.m. een hotelovernachting. Omdat veel mensen een goedkoop treinkaartje gebruiken voor een uitje zijn de treinaanbiedingen van Spoordeelwinkel ideaal omdat je met deze NS uitjes alles in één keer voordelig hebt geregeld. Check in het onderstaande overzicht of er deze zomer een leuke voordelige treinaanbieding voor je bij zit.

Het belangrijkste dat je moet weten over de NS deals van Spoordeelwinkel

 • De treinkaartaanbiedingen van Spoordeelwinkel zijn alleen online verkrijgbaar. Dat betekent dus dat je de treinkaartjes in de vorm van e-tickets geleverd krijgt. Deze kun je uitprinten of op je telefoon laden via de NS app.
 • Alhoewel Spoordeelwinkel een onderdeel is van NS zijn de treinkaartaanbiedingen te gebruiken in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders.
 • Je betaalt geen boekingskosten.
 • Goedkope treinkaartjes die door Spoordeelwinkel worden aangeboden zijn alleen te gebruiken in de daluren. Dus tussen 09.00u – 16.00u en na 18.30u. Instappen tijdens de daluren en je reis afmaken in de piekuren is niet toegestaan. In het weekend en op feestdagen gelden er geen beperkingen en kun je de hele dag gebruik maken van Spoordeelwinkel treinkaartjes.
 • Alle Spoordeelwinkel treinkaartjes met NS korting zijn tickets in de vorm van een NS dagretour. Dus alleen heen- en terugreizen over het traject dat door NS treinplanner wordt aangeven om jouw bestemming te bereiken.
 • Om veilig gebruik te kunnen maken van een uitje via Spoordeelwinkel is het verstandig om jouw reis aan te melden via de Treinwijzer in de NS App. Zo kun je handig checken hoe druk of rustig het zal zijn in de trein waarmee jij wilt gaan reizen.

Stedentrip trein

Dagje uit met de trein

Stedentrip trein

Spoordeelwinkel NS stedentrip

Voordelige stedentrip inclusief koffie of thee met appelgebak – Keuze uit verschillende steden

Volg een handmatig toegevoegde link

Zin om weer eens met de trein leuke steden in Nederland te gaan ontdekken? Voor maar € 23,- reis je met deze aanbieding vanaf elk station in Nederland in de daluren naar Apeldoorn, Breda, Groningen, en Nijmegen. Liever 1e klas reizen? Dat kan. Voor € 7,- meer heb je een 1e klas versie van deze aanbieding te pakken.

Bij deze aanbieding doet Spoordeelwinkel er ook nog eens een voucher bij die je bij Doppio kunt inleveren voor een kop koffie of thee met appelgebak! De ideale treinaanbieding dus voor een dagje shoppen, cultuur snuiven of om eens af te spreken met vrienden of familie!

Treinkaartje + museum

Met de trein naar een museum

Met de trein naar de dierentuin met treinkaartjes Spoordeelwinkel

Met de trein naar een museum

Dierentuin + treinreis

NS dagretour + Spoorwegmuseum

Wat is er leuker dan met de trein het Spoorwegmuseum in Utrecht te bezoeken? Voor de kinderen zal het in ieder geval een feestje zijn. Met deze treinaanbieding van Spoordeelwinkel reis je vanaf elk station in Nederland naar het eigen stationnetje van het Spoorwegmuseum.
In de winter is het Spoormuseum extra leuk. Dan tref je er allerlei winterse taferelen aan. Zo is er een antieke carrousel en een heuse indoor ijsbaan met koek en zopie. Daarbij maken de vele lampjes en kerstdecoraties het extra sfeervol.

Wat maakt het Spoorwegmuseum zo uniek:

 • De interactieve Techlab. Leer en ervaar hoe treinen werken.
 • Bezoek een voorstelling in het stoomtheater. Reis mee met de bekendste trein van de wereld: De Oriënt Express.
 • 4D simulator De Vuurproef. Beleef een spannende treinrit door verschillende tijdperken.
 • De Hyperloop. Oog in oog met de trein van de toekomst.

Dagje dierentuin met de trein

Met de trein naar de dierentuin met treinkaartjes Spoordeelwinkel

Dagje dierentuin met de trein

Dierentuin + treinreis

NS Dagretour + Dierenpark Amersfoort

Voor een bezoek aan een dierentuin samen met je kinderen is Dierenpark Amersfoort de ideale dierentuin. Hier hoeven kinderen niet netjes over de paden te lopen maar ontdekken ze de dieren via leuke kind-ingerichte spannende parcourtjes en worden ze stoere avonturiers. Goed om te weten is dat Dierenpark Amersfoort in juli en augustus extra lang open is op woensdag, zaterdag en zondag. Voor kinderen betaal je voor deze Spoordeelwinkel deal €23,-. en voor volwassenen is de prijs € 37,-. Inbegrepen zit dan het dagretourtje + de bus en de entree. 

Burgers’ Zoo is gevestigd in Arnhem en behoort tot één van de populairste dierentuinen in ons land. Met de trein reis je eerst naar Arnhem Centraal en vanaf daar neem je Bus 3 richting Burgers’ Zoo.

Wat maakt Dierenpark Amersfoort zo uniek:

 • De Klim Alles-route met touwbrug. Hierdoor sta je oog in oog met de dieren.
 • De Expeditie-river. Houd je handen binnenboord.
 • De Nacht. In dit nachtdierenhuis is het bioritme van een tropisch regenwoud omgedraaid: overdag is het donker, ’s nachts is het licht.
 • De mysterieuze kerker. Spannend tussen de leeuwen.

Met de trein naar een attractie(park)

Voordelige treinreis + entree pretpark Spoordeelwinkel

Met de trein naar een attractie(park)

Spoordeelwinkel treinkaartactie reis + entree pretpark

NS Dagretour + bus + entree Winter Efteling

De mooiste momenten beleef je in de Efteling! Levensechte sprookjes afgewisseld met spanning en avontuur. Bij NS Spoordeelwinkel scoor je deze winter een treincombi naar dit geweldige pretpark vanaf € 49,-. Naast het treinkaartje en de entreeticket ontvang je voor deze prijs ook de ticket voor de bus.

De highlights van de Efteling:

 • De Baron, een vrije val van 37,5 meter recht naar beneden de mijnschacht in
 • Sprookjesbos,  een levend prentenboek
 • Max en Moritz, de nieuwe doldwaze familieachtbaan
 • Symbolica, paleis der fantasie
 • Droomvlucht, dromen met je ogen open
 • De Vliegende Hollander, een spectaculaire waterachtbaan

NS Dagretour + entree This Is Holland

Vlieg over Nederland samen met je vrienden of familie in een adembenemende vliegreis in de 5D Flight Experience. In deze simulator vlieg je over 22 plekken in Nederland zoals de Zaanse Schans, de Amsterdamse grachten en de Oostvaardersplassen. Terwijl je voeten vrij bungelen en je stoel meebeweegt met de film word je met aanvullende effecten van wind, mist en geuren virtueel meegenomen op een onvergetelijke vliegreis.

De attractie This Is Holland is vanaf Amsterdam Centraal ( IJ-zijde) te bereiken met een  gratis pondje. Daarna is het nog 3 minuten lopen naar het Overhoeksplein.

NS Dagretour + entree Madurodam

Op zoek naar een leuk dagje uit voor jong en oud? Breng dan eens een bezoek aan Madurodam in Den Haag! Hier vind je ruim 700 maquettes van o.m. mooie gebouwen, bruggen, natuurgebieden en havengebieden die Nederland rijk is. Eén van de grootste blikvangers is het omvangrijke schaalmodel van Schiphol met een wirwar aan pieren, startbanen en natuurlijk de bekende verkeerstoren. Maar ook de de Deltwerken en het Vredespaleis zijn prachtig op schaal nagemaakt.
Deze unieke attractie geeft je een fantastische ontdekkingsreis door Nederland in één dag vanuit reuzenperspectief.
Nieuw in Madurodam is de attractie The Flying Dutchman. Hier stap je aan boord van een echte, volledig gerestaureerde Douglas DC-3 van 13 meter lang en 30 meter breed. Doe je stoelriem goed vast want in dit vliegtuig ga je een vlucht beleven die verder gaat dan alleen vliegen in The Flying Dutchman.

Trein + hotel

Trein en hotel

Trein + hotel

Spoordeelwinkeltreinaanbieding trein en hotel

Goedkoop treinkaartje + hotelovernachting

 • 2x een treinkaartje enkele reis
 • 1 of 2 overnachtingen
 • Inclusief ontbijt
 • Te bestellen t/m 30 september 2021
 • Treinkaartjes alleen geldig in de daluren
 • Check de coronamaatregelen van NS

Spoordeelwinkel biedt weer treindeals aan met hotelovernachting. Vanaf € 55,- p.p. boek je de reis en de overnachting naar één van de geselecteerde steden. Daarbij inbegrepen zit ook nog eens het ontbijt! Een perfecte deal om er eens een paar dagen tussenuit te gaan. Geen gezeur met files en hoge parkeerkosten. Daarbij komt ook nog eens dat de meeste hotels vanaf het station wandelend bereikbaar zijn. Ideaal toch!?

Volg een handmatig toegevoegde link

Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link