Dagje uit met de trein naar Nijmegen

Dagje Nijmegen met de trein

Voor een leuke stedentrip hoef je echt niet naar het buitenland te gaan. In Nederland zijn er ontzettend veel steden waar je fantastisch kunt shoppen, eten en drinken, leuke activiteiten kunt ondernemen en mooie plekjes kunt ontdekken. Ben je wel eens in Nijmegen geweest? Deze prachtige stad in Gelderland staat bekend als de oudste stad van Nederland.
Toverland korting

Met korting naar Toverland

Nederland kent ruim 40 pretparken waarvan Toverland in het Limburgse Sevenum één van de jongste is, maar daarom zeker niet de minste! Dit pretpark werd geopend in 2001 en past nu al in het rijtje Hellendoorn, Slagharen en Walibi. Qua bezoekersaantallen (ruim 682.000 per jaar) staat Toverland tussen Hellendoorn en Madurodam in, maar dat zal de komende jaren wel veranderen want het pretpark blijft, ondanks de impact van corona, investeren in de toekomst.
Versoepelingen maatregelen OV

Advies noodzakelijk reizen vervalt per 19 mei 2021

Vanaf woensdag 19 mei 2021 vervalt de beperking dat reizen in de trein alleen is toegestaan voor noodzakelijke reizen. De trein mag dus weer gebruikt worden voor bijvoorbeeld een leuk uitje of voor het brengen van een bezoekje aan familie en vrienden. Ondanks de beperking werd de trein de laatste tijd al door veel mensen gebruikt voor een dagje strand/natuur of een vriendenbezoekje. Toch heeft het gros van de reizigers die voor corona regelmatig een dagje met de trein erop uit gingen sindsdien geen treinreis meer gemaakt. Voor deze groep is het goed om kennis te nemen van de maatregelen die nu van toepassing zijn op het station en in de trein.
Alle coronamaatregelen in het OV

Alle coronamaatregelen op het station en in de trein

Wij hebben de coronamaatregelen, die tot nu toe bekend zijn voor je opgesomd. Check ze even voordat je op reis gaat en maak de afweging of de regels voor jou van toepassing zijn. Zeker voor mensen met een kwetsbare gezondheid wordt het reizen in de trein sterk afgeraden ondanks de maatregelen.
Leuke virtuele uitjes

Virtuele uitjes naar o.m. dierentuin, museum en pretpark

Met goedkope treinkaartjes een dagje uit zit er voorlopig niet in. Geen dagje trein om te gaan shoppen in een leuke stad, bruisende evenementen te bezoeken, cultuur te snuiven in één van de 685 musea die Nederland rijk is of de Keukenhof te bezoeken waar de vele rhododendrons beginnen te bloeien!
Mondkapjes in het OV

Wat je moet weten over mondkapjes in het OV

Vanaf maandag 1 juni 2020 rijden de treinen weer volgens de gewone dienstregeling. Vanaf die datum is het dragen van een mondkapje in de trein en het overige OV verplicht. Dure medische mondkapjes zijn niet nodig en zelfs niet wenselijk omdat die hard nodig zijn voor het zorgpersoneel.
Goedkope treinkaartjes voor jongeren

Jongeren goedkoper met de trein

Behoor je tot de groep 12 t/m 18-jarigen? Dan heeft NS deze zomer 2 leuke reisproducten voor jou in petto. Om het treingebruik van deze doelgroep te stimuleren gaat NS als proef een half jaar lang 2 soorten goedkope treinkaartjes aanbieden.
NS Business Card aanschaffen

NS-Business Card

Wil je zakelijk gebruik gaan maken van de trein? Dan is de NS Business Card de ideale mobiliteitskaart met een enorm verrassend gebruiksgemak. De gebruiksvriendelijkheid zit met name in de flexibiliteit
Trein HISWA

Met de trein naar HISWA in de RAI Amsterdam

De HISWA Amsterdam Boat Show komt er weer aan. Voor tienduizenden watersportliefhebbers het begin van het nieuwe vaarseizoen!
trein Wildlands

Wildlands combi korting: trein toegang

Eén van de dierentuinen in Nederland die goed te bereiken is per trein is Wildlands in Emmen. Of zoals het vroeger heette Dierentuin Emmen
Kids vrij abonnement

Gratis Kids Vrij Abonnement

Wist je dat ook in 2018 het Kids Vrij Abonnement gratis verkrijgbaar is? Met dit abonnement reizen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis en onbeperkt  met je mee.
Met het trein naar het strand

Met de trein naar het strand

Met de trein naar het strand is de ideale manier om zonder ergernissen van files, overvolle parkeerplaatsen en parkeerkosten het strand te bereiken.