Internationale treinkaart actie VakantieVeilingen

Bijna iedereen heeft wel een lijstje met dromen die je ooit nog eens zou willen omzetten in realiteit. Van een verre reis naar een exotisch eiland met hagelwitte stranden tot een ritje in een razendsnelle Lamborghini of een diner in een bekend sterrenrestaurant. En dan zijn er ook de waaghalzen die ooit nog eens een parachutesprong zouden willen wagen. En geef ze geen ongelijk, want wat is er nu leuker dan om de dagelijkse bezigheden van hard werken, studeren, boodschappen doen, je huis schoonhouden en alle andere ‘gewone’ inspanningen te onderbreken en te schakeren met iets dat je over 10 jaar nog steeds weet te herinneren?

VakantieVeilingen treinkaart actie

Avontuurlijke treinreis door Europa

Om je te motiveren bij het doorstrepen van je grote bucketlist-ideeën organiseert VakantieVeilingen van 3 t/m 9 juli 2022 de Bucketlist Veilingen. In deze week maak je kans op 2 eerste klas (!) Interrail Global Pass tickets, waarmee je een avontuurlijke treinreis door Europa kunt maken. Tickets die normaal € 892,- kosten. Het eerste klas reizen biedt het voordeel van bredere zitplaatsen en minder drukte. Met meer voordeel kun jij als bezoeker van Goedkooptreinkaartje.com je treinkaartjes niet scoren!

Gewone inspanningen onderbreken en schakeren met iets dat je over 10 jaar nog steeds weet te herinneren?

VakantieVeilingen Interrail Treinkaartactie

Reizen met deze Bucketlist Veilingen

Met deze eerste klas treintickets kun je 7 reisdagen binnen 1 maand vanaf je startdatum maken. Reizen kan in de periode van 7 dagen met zoveel treinen als je wilt. Je kan je treinreis op 7 opeenvolgende maken maar je kan natuurlijk ook de reisdagen verdelen over de maand vanaf je startdatum.  Om voor deze onvergetelijk treinreis in aanmerking te komen is 1  bod op een veiling naar keuze voldoende. Bied je op meerdere veilingen, dan maak je nog meer kans op een van deze Europese treintickets. De winnaar van deze actie wordt uiterlijk 15 juli 2022 bekendgemaakt.

Andere veiling avonturen

Naast de grote bucketlist-ideeën staan er steeds vaker ook minder spectaculaire dingen op de lijst, simpelweg omdat je er te weinig tijd of geld voor hebt. Toch kunnen deze kleinere bucketlist-ideeën ook een aangename onderbreking opleveren voor alle normale dagelijkse activiteiten. Denk bijvoorbeeld eens aan een concert- of theaterbezoek of een leuke treinreis binnen Nederland of naar een Europese stad. Ook met het doorstrepen van de kleinere bucketlist-ideeën kun je op VakantieVeilingen terecht.

Bieden op vele veilingen

Wist je bijvoorbeeld dat je op deze site kunt bieden op internationale treinkaartjes naar bijvoorbeeld Berlijn, Praag, Kopenhagen, Malmö of Göteborg? Dit zijn 5-daagse treinreizen voor 2 personen in de slaaptreinen van GreenCity, waardoor je 3 volle dagen kunt genieten in een door jou geselecteerde stad. Naast dat het comfortabel en duurzaam is om een Europese stedentrip per trein te maken kun je bij het winnen van zo’n veiling dus ook nog eens fors besparen op een Europese citytrip per trein.
Is een buitenlands avontuur niet voor je weggelegd en wil je liever in Nederland iets leuks ondernemen? Combineer dan eens een binnenlandse treinkaartbieding van bijvoorbeeld NS met het bieden op een van de vele veilingen voor pretparkkaartjes, dierentuintickets, een ritje met een E-chopper, een museumbezoek, een etentje of een hotelovernachting.