Treinkaartjes actie Gaiyo

Ben je al bekend met de app Gaiyo? Via deze app is het mogelijk om verschillende vormen van openbaar vervoer waaronder, treinen, bussen, trams, metro’s, deelfietsen en -auto’s te plannen, boeken en betalen. En dat allemaal in één app.

Door alle vervoersmogelijkheden in een app te combineren, maakt Gaiyo het gemakkelijker deze verschillende vervoersmiddelen te combineren en de snelste of meest comfortabele route te vinden. De app is makkelijk in gebruik en biedt een gebruiksvriendelijke interface die het plannen van reizen en het kopen van kaartjes eenvoudig en efficiënt maakt. Ook word je voorzien van realtime informatie over het openbaar vervoer. Hierdoor blijf je op de hoogte van eventuele vertragingen of wijzigingen in de dienstregeling. Al met al dus een innovatieve oplossing voor het plannen, boeken en betalen van openbaar vervoer in Nederland.

Goedkope treinkaartjes via Gaiyo

Naast het gemak van het regelen van je vervoer van deur tot deur kun je via de Gaiyo app ook profiteren van treinkaartjes met 10% korting. Deze korting is geldig voor treinkaartjes tijdens de daluren, dat wil zeggen op werkdagen tussen 9.00u en 16.00u en na 18.30u. Tijdens het weekend en op feestdagen gelden er geen beperkingen en is de korting de hele dag geldig.

Het kopen van deze goedkope treinkaartjes is eenvoudig via Gaiyo. Maak eerst een account aan, plan vervolgens je route in de app en koop de treinkaartjes. Na betaling ontvang je meteen een e-ticket op je telefoon waarmee je kunt reizen.

Gratis €5,- reistegoed

Profiteer nu van een exclusieve aanbieding via Goedkooptreinkaartje.com! Bij aankoop van een treinkaartje via Goedkooptreinkaartje.com bij Gaiyo ontvang je tijdelijk €5,- reistegoed. Dit tegoed kan je besteden aan alles wat Gaiyo te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een deelfiets of -scooter om door de stad te rijden, of je wil een uurkaart voor de bus, tram, metro of trein van RET, HTM, GVB of U-OV, dan is dit met het reistegoed allemaal te boeken.

Zo kun je met dit gratis reistegoed o.a.:

– 15 min op een Check scooter kunnen rijden
– 2 uur op een Donkey Republic fiets of
– een uurkaart kunnen kopen bij RET/U-OV/GVB of HTM

Bovendien zou je het tegoed ook kunnen gebruiken voor een volgend treinkaartje via Gaiyo. Zo reis je niet alleen goedkoop met de trein naar je bestemming, maar maak je ook makkelijk en comfortabel je reis zonodig af met het openbaar vervoer in Nederland. Wacht niet langer en maak gebruik van deze unieke kans om voordelig te reizen met Gaiyo via Goedkooptreinkaartje.com.