Negenmaandenbeurs trein

Goedkoop met de trein naar de Negenmaandenbeurs

In de RAI Amsterdam wordt vanaf 11 t/m 14 mei 2022 weer de Negenmaandenbeurs georganiseerd. Hét evenement voor de jonge en aanstaande ouder waar je alles vindt op het gebied van zwangerschap en baby’s.
Vanwege de goede bereikbaarheid met de trein kiezen elk jaar vele bezoekers ervoor om deze beurs per trein te bezoeken. Omdat de RAI over een eigen treinstation beschikt word je letterlijk voor de deur afgezet. Vanaf daar loop je binnen 3 minuten de RAI in.
Met de hoge benzinekosten van tegenwoordig en de hoge parkeertarieven die dit jaar verhoogd zijn naar € 24,- per dag (!) kan een treinreis naar de Negenmaandenbeurs veel voordeliger uitpakken wanneer je met een goedkoop treinkaartje of een NS abonnement reist.

Kaartjes kopen Negenmaandenbeurs 2022

Voor een bezoekje aan de Negenmaandenbeurs kun je kiezen voor een dagticket (€17,95 voorverkoop) of een avondticket (€12,50). Met de avondticket kun je op donderdag 12 mei en op vrijdag 13 mei tussen 17.00u. en 21.00u. de beurs bezoeken. Kinderen t/m 4 jaar mag je gratis meenemen. Voor kinderen in de leeftijd van 5 t/16 jaar kost een toegangsticket € 7,50.

Het voordeel van € 4,- geldt alleen voor een dagticket in de voorverkoop maar je maakt dan wel kans op leuke prijzen als een Nomi kinderstoel, een Greentom kinderwagen of een opvouwbare Veer Cruiser bolderkar. De voorverkooptickets worden geleverd in de vorm van een E-ticket die je na betaling in je mailbox ontvangt. Deze kun je vervolgens gewoon op je telefoon tonen bij de toegangscontrole.

Wat is er te doen op de Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is een walhalla voor jonge of aanstaande ouders. Er is van alles te ontdekken. Je kunt er o.m. terecht voor deskundig advies, handige producten, interessante workshops en zelfs modeshows. De ideale plek dus om veel inspiratie op te doen. Je kunt er ook producten testen. Zo vind je er bijvoorbeeld een heus parcours om een bakfiets te testen of een kinderwagen uit te proberen. Bezoek ook eens de stands waar je o.m. babyhapjes kunt proeven en je buik kunt laten schilderen of fotograferen. Het is zelfs mogelijk om een 3D of 4D echo te maken in de echostand. Daarnaast is het een plek van ontmoeting en vergeet natuurlijk niet de vele gratis producten die je kunt scoren. Op het foodtruckplein kun je heerlijke hapjes nuttigen en even bijkomen van alle indrukken. Meegenomen kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Er is een Ballorig aanwezig, een kunst- en expressiehoek en er zijn vele spelletjes.

Tips bij het bezoeken van de beurs:

  • Neem een (rug)tas mee! Plastic tasjes worden door de standhouders tegenwoordig niet meer gratis meegegeven.
  • Maak gebruik van de aanwezige kluisjes om je spullen op te bergen.
  • Download de handige Negenmaandenbeursapp. Hierin vind je alle praktische informatie.
  • Kruidvat en AH bieden ruimtes aan waar je je kind kunt verschonen.
  • Medela heeft aparte ruimtes waar je je kind even rustig borstvoeding kan geven.
Goedkoop treinkaartje Negenmaandenbeurs Rai Amsterdam

Overzicht goedkope treinkaartjes + toegangskaarten Negenmaandenbeurs 2022

Toegangskaartje Negenmaandenbeurs + Goedkoop treinkaartje NS Groepsticket

Wil je met meerdere personen naar de Negenmaandenbeurs dan is een NS Groepsticket een hele interessante optie. Hoe meer personen mee gaan des te goedkoper het treinkaartje. Deze Groepsticket is te gebruiken voor maximaal 7 personen. In tegenstelling tot de vroegere NS Groepsretour heb je bij de NS Groepsticket keuze tussen een enkele reis of een retourtje. Vergeet dus niet de juiste button aan te klikken.

Toegangskaartje Negenmaandenbeurs + goedkoop treinkaartje NS Samenreiskorting

Reis je met iemand mee die een NS abonnement heeft dan reis je met 40% korting naar de RAI Amsterdam.

Toegangskaartje Negenmaandenbeurs + 10% korting in de daluren met goedkope treinkaartjes van Gaiyo

Via de vervoersapp Giayo kun je treinkaartjes kopen waarmee je in de daluren met 10% korting reist.

Openingstijden Negenmaandenbeurs 2022

Woensdag 11 mei 202211:00 – 18:00 uur
Donderdag 12 mei 202211:00 – 21.00 uur
Vrijdag 13 mei 202211:00 – 21:00 uur
Zaterdag 14 mei 202211:00 – 18:00 uur
Avond tickets: donderdag 12 en vrijdag 13 mei 202217:00 – 21:00