Duitse treinkaart acties

Goedkoop reizen met de trein in Duitsland

Zoals je in Nederland goedkope treinkaartjes kunt scoren bij NS en andere externe aanbieders zoals AH en Kruidvat, zo kun je ook bij onze oosterburen terecht voor een leuke treinkaartjes actie waarmee je fors kunt besparen op een treinreis door Duitsland. De meeste treinkaart aanbiedingen worden aangeboden door DBahn maar ook externe aanbieders als REWE, Aldi, Lidl, Penny, Edeka en Netto bieden regelmatig goedkope treinkaartjes aan.    Daarnaast biedt NS International via Interrail de mogelijkheid om met een voordelig treinkaartje onbeperkt door Duitsland te treinen.

Waarom Duitsland per trein?

Al vele jaren is Duitsland een populair vakantieland onder Nederlanders. De korte reisafstand en de taal waarmee vele Nederlanders wel uit de voeten kunnen zal hieraan bijdragen. Maar ook de imposante steden, schitterende kastelen en prachtige natuur die Duitsland rijk is trekken jaarlijks vele Nederlanders. Of je nu een natuurliefhebber bent, een cultuursnuiver, een shopper of van sportieve uitdagingen houdt… Duitsland heeft voor iedereen wat te bieden. Zelfs de strandliefhebber kan in Duitsland terecht voor een ontspannen vakantie.

Juist door het gevarieerde aanbod wat Duitsland biedt als vakantieland, is het bij uitstek een ideaal land om per trein te ontdekken. DBahn, de ‘Duitse NS.’ beschikt over een zeer uitgebreid en betrouwbaar spoornetwerk. Met hogesnelheidstreinen (ICE), Intercity’s en regionale treinen word je snel en efficiënt door het land vervoerd. Daarnaast zijn de treinkaartjes in verhouding goedkoper dan in Nederland. Dit komt omdat Duitsland de BTW op treinkaartjes in 2020 heeft verlaagd van 19 naar 7 procent. Dit in tegenstelling tot Nederland waar juist een BTW verhoging is doorgevoerd van 6 naar 9 procent.

Voordelige treinkaartaanbiedingen van DBahn

Hieronder vind je een overzicht van goedkope treinkaartjes waarmee je voordelig met de trein door Duitsland kunt reizen. Op dit moment zijn er alleen voordelige treinkaartjes te koop bij D-Bahn zelf. Mochten er treinkaartaanbiedingen worden aangeboden door externe aanbieders dan worden ook deze onmiddellijk gepubliceerd.