Goedkope treinkaartjes België voor 2 personen

Goedkoop treinkaartje België: 2 treinkaartjes voor de prijs van 1

In België is deze zomer een interessante treinkaartactie verkrijgbaar voor tweetallen die voordelig met de trein naar hun bestemming willen reizen. Want net als afgelopen najaar is bij NMBS weer de succesvolle Duo Ticket actie verkrijgbaar. Met deze actie kunnen 2 personen voor de prijs van 1 een treinreis kopen voor een enkele reis of een dagretour. Zo betaal je per persoon voor bijvoorbeeld een retourtje Antwerpen – Brussel maar € 7,70 i.p.v. € 15,40 of voor retourtje Brugge – Liege – Guillemins € 21,80 i.p.v. € 43,60. Met deze treinkaartaanbieding van NMBS kun je dus fors besparen op een treinreis in België.
De Belgische treinvervoerder wil onder meer met deze aantrekkelijke tarieven het aantal treinreizigers weer terugbrengen op het niveau van voor de corona.

Wanneer geldig

Deze goedkope treinkaartjes zijn te koop en geldig t/m 31 augustus 2022 en kunnen gekocht worden voor een eerste of tweede klas treinreis. Vanzelfsprekend is het een belangrijkrijke voorwaarde dat je ook daadwerkelijk met z’n tweeën reist.

Kinderen mee

Maximaal 4 kinderen in de leeftijd tot 12 jaar mogen gratis met 1 persoon meereizen. Omdat het bij deze actie om 2 personen gaat mogen er bij deze actie dus 8 kinderen gratis begeleid meereizen.

Toeslag Brussel Airport – Zaventem

Reis je met deze tickets naar Brussel Airport – Zaventem? Dan dien je een toeslag te betalen. Gebruik je dit station puur als aansluiting dan is een toeslag niet nodig. Ook voor het reizen in de ICE met deze Duo Ticket is een toeslag verplicht. Zie www.b-europe.be.

Deze goedkope treinkaartjes kopen

Deze treinaanbieding is zowel via de website, bij de automaat, aan het loket en via de App te koop. Tijdens het bestellen kies je al je bestemming en je reisdatum. Vul daarna je gegevens in en geef aan hoe je de tickets wilt ontvangen en hoe je wilt betalen. DE NMBS raadt aan om gebruik te maken van de ‘MoveSafe’ applicatie die beschikbaar is in de NMBS. Hiermee wordt je geïnformeerd over de drukte in bepaalde treinen en hiermee streeft NMBS naar in spreiding in het treinvervoer.