AH treinkaartjes
 • Prijs AH treinkaartje € 16,50 p.st
 • 2 kaartjes € 15,50 p.st. 3 of meer € 14,50 p.st
 • E-ticket
 • Te bestellen t/m 17 november 2019
 • Te gebruiken van 4 november t/m 29 december 2019
 • 2e Klasse
 • Op doordeweekse dagen te gebruiken voor 06.30 uur, tussen 09.00 – 16.00 uur en na 18.30 uur
 • Op zaterdag of zondag de hele dag geldig
 • Dagretour
 • Online te koop vanaf 1 november 2019
 • vanaf 4 november 2019 in de winkel te koop
 • Naar de AH treinkaartjes actiepagina

Deze treinkaartjes van AH zijn niet meer te koop, de actie is verlopen. Check het actuele overzicht goedkope treinkaartjes op onze homepagina.

AH treinkaartjes – NS dagretour v.a. € 14,50 p.st

AH heeft weer goedkope treinkaartjes in de verkoop! Dit keer gaat het om een voordelige dagretour die je vanaf 1 november voor € 16,50 online kunt bestellen en vanaf 4 november in de winkel bij de servicebalie kunt kopen.  Net als in april zijn ook dit jaar deze AH treinkaartjes weer met stapelkorting te koop. Bij aankoop van 2 treinkaartjes krijg je € 1,- korting en betaal je € 15,50. Bij aankoop van 3 of meer treinkaartjes kosten de AH treinkaartjes €14,50 per stuk. De reisperiode van deze treinkaartjes loopt van 1 november t/m 29 december 2019.


AH treinkaartjes bestellen

Zowel bij aankoop in de winkel als online ontvang je een voucher met activatiecode die je online t/m 17 november 2019 via de link ns.nl/ah kunt verzilveren voor het uiteindelijke treinkaartje in de vorm van een e-ticket. Wij adviseren om het verzilveren kort van te voren te doen. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kunnen namelijk niet meer worden gewijzigd. Verzilver dus pas de treinkaartjes als je zeker weet dat je ze gaat gebruiken. De e-ticket(s) die je in je e-mail box ontvangt kun je uitprinten, maar ook downloaden in de speciale NS-app.

Reizen met de AH treinkaartjes

Met deze AH treinkaartjes mag je alleen 2e klasse reizen en ook alleen in de daluren. Dus dat betekent dat deze AH treinkaartjes op doordeweekse dagen niet geldig zijn tussen 06.30 – 09.00 uur en tussen 16.00 – 18.30 uur. Ook mag de treinreis niet afgemaakt worden in de piekuren. Op een zaterdag of zondag kun je zonder deze tijdsbeperkingen gebruik maken van de AH treinkaartjes.

Voordeel van het reizen met e-tickets is dat in- of uitchecken niet nodig is. OV-poortjes op het station kun je openen met de QR-code op je ticket. Houd de e-ticket wel bij de hand en gooi het niet weg. Ook in de trein moet je regelmatig je e-ticket laten scannen door de conducteur. Ook bij het verlaten van het station heb je weer je e-ticket nodig om de OV-poortjes te kunnen openen.

AH treinkaartjes zijn geldig in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Wil je met deze treinkaartjes reizen op het Nederlandse traject van de ICE of de Intercity direct dan moet je een toeslagkaartje kopen. In de Thalys of de Eurostar zijn deze treinkaartjes niet geldig.

Tips:

 • Check voordat je gaat reizen altijd eerst even of er werkzaamheden op het spoor zijn! Zo voorkom je teleurstellingen. Je vindt de werkzaamheden via deze link.
 • Wil je kinderen meenemen als je de AH treinkaartjes gaat gebruiken? Kinderen in de leeftijd t/m 3 jaar reizen sowieso gratis. Voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar is voor €2,50 de Railrunner te koop.
 • Wil je wel goedkoop met de trein reizen maar niet op dezelfde dag terug?  Dan is de 2 x enkel actie van VakantieVeilingen een voordelige keus voor je.

Meeste gestelde vragen

Nee dit keer gaat het om een e-ticket.

Ja hoor. De AH treinkaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 4 november bij de servicebalie.

Je kunt deze treinkaartjes gebruiken tot 4.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag. Dus in de nachttreinen ook nog.

Ja dat kan. Tijdens het verzilveren krijg je de mogelijkheid om voor € 4,- extra het treinkaartje te upgraden naar een 1e klas treinkaartje.

Nee een Samenreiskorting is niet mogelijk i.c.m. met deze AH treinkaartjes

Nee helaas is het met een AH treinkaartje niet meer mogelijk om je reis in de spits af te maken, als je in de daluren bent ingestapt. Wil je persé je treinreis afmaken in de spits dan zul je voor het traject in de spits een ‘normaal treinkaartje moeten aanschaffen.

Volg de handleiding via de onderstaande link van NS

https://www.ns.nl/reisinformatie/ns-app/e-tickets.html

Ja hoor dat is geen probleem. Pas tijdens het verzilveren geef je door wie er met het treinkaartje gaat reizen.

De OV poortjes zijn 5 minuten voor het einde van de spits te openen. Dus op 08.55 uur en om 18.25 uur.

Ja ook wanneer je reist met AH treinkaartjes heb je recht op vergoeding bij een vertraging van een half uur of meer. Zie https://www.ns.nl/klantenservice/geld-terug/geld-terug-reguliere-reizen.html

Ja deze AH treinkaartjes zijn geldig tot 04.00 uur s’nachts.

Ja bij deze actie wel.Tijdens het verzilveren van je treinkaartje moet je aangeven wanneer je gaat reizen en wat je eindbestemming is.

Nee dat is met een dagretour niet mogelijk. Wel geeft de NS reisplanner soms meerdere trajecten aan om je reisdoel te bereiken. Daar kun je dan handig gebruik van maken als je via een ander traject terug wilt reizen dan je heenreis.

Nee dat hoeft niet. Zolang je met deze AH treinkaartjes maar op het door NS reisplanner aangeven traject blijft reizen.

Vanwege de coronamaatregelen biedt AH voorlopig even geen treinkaartacties aan. NS heeft aangekondigd dat er op termijn wel weer goedkope treinkaartjes zullen worden aangeboden door externe partijen zodra dat weer mogelijk is.