AH Treinkaartjes

 • Prijs AH treinkaartje p.st.  16,- 
 • Eenmalige chipkaart
 • Bij aankoop van 3 of meer treinkaartjes € 14,- p.st.
 • Te bestellen vanaf 1 oktober t/m 14 oktober 2018
 • Te gebruiken van 1 oktober t/m 9 december 2018
 • 2e Klasse
 • Op doordeweekse dagen te gebruiken voor 06.30, tussen 09.00 – 16.00 en na 18.30 uur
 • Op zaterdag of zondag de hele dag geldig
 • Onbeperkt reizen
 • OP=OP actie
 • Naar de AH treinkaartjes actiepagina

De treinkaartjes van AH zijn uiverkocht. Een iets duurder alternatief is de NS dagkaartactie van Actievandedag.
Met AH treinkaartjes v.a. €14,- onbeperkt reizen door heel Nederland

We hebben er lang op moeten wachten maar bij Albert Heijn kun je vanaf maandag 1 oktober 2018 weer de super voordelige AH treinkaartjes kopen. Ook deze keer gaat het om een NS dagkaart in de vorm van een weggooi chipkaart die gelijk gebruiksklaar is en ook dit keer kosten ze net als bij de Albert Heijn treinkaartactie van afgelopen voorjaar € 16,-. Verschil met de vorige Albert Heijn treinkaartactie is dat je een soort van stapelkorting krijgt bij aankoop van 3 of meer AH treinkaartjes. Je betaalt dan namelijk maar €14,- voor een NS dagkaart. Voor dit bedrag reis je een dagje onbeperkt door heel Nederland. Een reisdatum of bestemming hoef je dus niet van te voren aan te geven. Wel natuurlijk even inchecken anders is je AH treinkaartje niet geldig.

Omdat er dit jaar minder treinkaartacties zijn dan voorgaande jaren zal deze treinkaartactie zeer populair zijn. Daarnaast is het ook nog eens een  OP=OP actie. Wees er dus snel bij!!


AH treinkaartjes kopen

De AH treinkaartjes zijn zoals gewoonlijk te koop bij de servicebalie van een AH winkel. Uniek aan deze treinkaartactie t.o.v. van vorige AH treinkaartacties is, dat deze AH treinkaartjes nu ook online te bestellen zijn. Houdt er wel rekening mee dat er dan nog € 3,99 aan verzendkosten bijkomen wanneer je minder dan € 50,- besteed. Dus:

 • 1 treinkaartje    € 16,- + € 3,99 = € 19,99
 • 2 treinkaartjes  € 32,- + € 3,99 = € 35,99
 • 3 treinkaartjes  € 42,- + € 3,99 = € 45,99
 • 4 treinkaartjes  € 56,- (gratis verzending)

Belangrijk: Gebruik bij het bestellen van meerdere treinkaartjes altijd het dropdownmenu en niet het plusje! Bij het gebruik van het plusje worden namelijk de verzendkosten meerdere keren berekend.

Na het bestellen van de treinkaartjes ontvang je een bevestigingsmail en een track en trace code van Postnl zodat je de verzending online kunt volgen. De AH treinkaartjes liggen na bestelling binnen 2 dagen op je deurmat.

AH treinkaartjes geldigheid

Deze AH treinkaartjes zijn op elke dag van de week te gebruiken in de periode van 1 oktober t/m 9 december 2018. Op maandag t/m vrijdag zijn ze alleen in de daluren geldig. Dus voor 06.30 uur, tussen 09.00 – 16.00 uur en na 18.30 uur. Wil je deze treinkaartjes op een zaterdag of een zondag gebruiken dan kun je er de hele dag gebruik van maken.

Reizen kan in de treinen van alle treinvervoerders behalve in die van de Thalys en de Eurostar. Wil je met deze AH treinkaartjes gebruik van de ICE of de Intercity Direct dan dien je een kleine toeslag te betalen.

AH treinkaartjes gebruiken

AH geeft op hun site aan dat je met deze treinkaartjes verplicht moet in-  en uitchecken per vervoerder. Dus stap je bijvoorbeeld over van een NS trein naar een Connexxion trein om je doel te bereiken, dan zul je eerst moeten uitchecken bij NS om daarna weer in te checken bij Connexxion. Eventueel gesloten poortjes kun je openen met de QR-code op je ticket.

Kinderen mee

Ook kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar mogen gebruik maken van deze AH treinkaartjes. Goedkoper is het echter om de kinderen te laten reizen op vertoon van een Railrunner. Deze kost €2,50 en is ook online verkrijgbaar via de link ns.nl/producten-railrunner als e-ticket maar ook gewoon bij de kaartjesautomaat op het station. Kinderen t/m 3 jaar reizen sowieso nog gratis met je mee.

Overige treinkaartacties

Bekijk ook eens de overige treinkaartacties op onze site. Vooral de treinkaartacties van Spoordeelwinkel die nu op onze site staan, kunnen in verhouding goedkoper uitvallen omdat hierbij vaak eten of drinken is inbegrepen. Wil je wel goedkoop reizen maar niet op dezelfde dag weer terug dan is de treinkaartactie van Actievandedag misschien wel heel interessant voor je.