AH treinkaartjes

Deze treinkaartjes van AH zijn niet meer te koop, de actie is verlopen. Check ons overzicht goedkope treinkaartjes voor goede alternatieven.
 • Prijs AH treinkaartje 2019 € 16,50 p.st
 • 2 kaartjes € 15,50 p.st. 3 of meer € 14,50 p.st
 • E-ticket
 • Te bestellen t/m 17 november 2019
 • Te gebruiken van 4 november t/m 29 december 2019
 • 2e Klasse
 • Op doordeweekse dagen te gebruiken voor 06.30 uur, tussen 09.00 – 16.00 uur en na 18.30 uur
 • Op zaterdag of zondag de hele dag geldig
 • Dagretour
 • Online te koop vanaf 1 november 2019
 • vanaf 4 november 2019 in de winkel te koop
 • Naar de AH treinkaartjes actiepagina

AH treinkaartjes – NS dagretour v.a. € 14,50 p.st

AH treinkaartjes zijn weer te koop! Vanaf 1 november online en vanaf 4 november ook in de winkel kun je bij deze supermarkt weer treinkaartjes kopen en net als in april dit jaar ook weer met stapelkorting. Koop je 1 treinkaartje dan betaal je €16,50, bij aankoop van 2 treinkaartjes is de prijs per treinkaartje €15,50 . Koop je er 3 of meer dan betaal je slechts €14,50 per treinkaartje. Met dit AH treinkaartje reis je een dagje retour in de daluren naar een bestemming naar keuze.
Houd er wel rekening mee dat deze treinkaartjes te gebruiken zijn vanaf 4 november 2019!


AH treinkaartjes bestellen

Deze AH treinkaartjes actie loopt t/m 17 november 2019 en is zowel online als in de winkel verkrijgbaar. In beide gevallen ontvang je een voucher met activatiecode die je thuis t/m 22 april 2019 via de link ns.nl/ah kunt verzilveren voor het uiteindelijke treinkaartje in de vorm van een e-ticket. Het enige dat je tijdens het verzilveren hoeft op te geven is je naam en de datum wanneer je wilt reizen. Omdat het hierbij gaat om een NS dagkaart is het niet nodig om een traject te kiezen. Wij adviseren om het verzilveren kort van te voren te doen. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kunnen namelijk niet meer worden gewijzigd. Verzilver dus pas de treinkaartjes als je zeker weet dat je ze gaat gebruiken. De e-ticket(s) die je in je e-mail box ontvangt kun je uitprinten, maar ook downloaden in de speciale NS-app op je telefoon.

Reizen met de AH treinkaartjes

Met deze AH treinkaartjes mag je alleen 2e klasse reizen en ook alleen in de daluren. Dus dat betekent dat AH treinkaartjes op doordeweekse dagen niet geldig zijn tussen 06.30 – 09.00 uur en tussen 16.00 – 18.30 uur. Ook mag de treinreis niet afgemaakt worden in de piekuren. Op een zaterdag of zondag kun je zonder deze tijdsbeperkingen gebruik maken van de treinkaartjes.

Voordeel van het reizen met e-tickets is dat in- of uitchecken niet nodig is. OV-poortjes op het station kun je openen met de QR-code op je ticket. Houd de e-ticket wel bij de hand en gooi het niet weg. Ook in de trein moet je regelmatig je e-ticket laten scannen door de conducteur. Ook bij het verlaten van het station heb je weer je e-ticket nodig om de OV-poortjes te kunnen openen.

AH treinkaartjes zijn geldig in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Wil je met deze treinkaartjes reizen op het Nederlandse traject van de ICE of de Intercity direct dan moet je een toeslagkaartje kopen. In de Thalys of de Eurostar zijn deze treinkaartjes niet geldig.

Wel reizen in de avondspits met goedkope treinkaartjes?

Wil je wel in de avondspits reizen met goedkope treinkaartjes? Ga dan voor één van de NS dagretour acties die gepubliceerd staan op onze pagina goedkope treinkaartjes. Ook vind je hier goedkope treinkaartjes die je op twee verschillende dagen kunt gebruiken. Ideaal voor als je wel goedkoop wilt reizen maar niet op dezelfde dag terug wilt.

Tips:

 • Check voordat je gaat reizen altijd eerst even of er werkzaamheden op het spoor zijn! Zo voorkom je teleurstellingen. Je vindt de werkzaamheden via deze link.
 • Wil je kinderen meenemen als je de AH treinkaartjes gaat gebruiken? Kinderen in de leeftijd t/m 3 jaar reizen sowieso gratis. Voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar is voor €2,50 de Railrunner te koop.
 • Wil je wel goedkoop met de trein reizen maar niet op dezelfde dag terug?  Dan is de 2 x enkel actie van VakantieVeilingen een voordelige keus voor je.

Meeste gestelde vragen

Nee dit keer gaat het om een e-ticket.

Ja hoor. De AH treinkaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 4 november bij de servicebalie.

Je kunt deze treinkaartjes gebruiken tot 4.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag. Dus in de nachttreinen ook nog.

Ja dat kan. Tijdens het verzilveren krijg je de mogelijkheid om voor € 4,- extra het treinkaartje te upgraden naar een 1e klas treinkaartje.

Nee een Samenreiskorting is niet mogelijk i.c.m. met deze AH treinkaartjes

Nee helaas is het met een AH treinkaartje niet meer mogelijk om je reis in de spits af te maken, als je in de daluren bent ingestapt. Wil je persé je treinreis afmaken in de spits dan zul je voor het traject in de spits een ‘normaal treinkaartje moeten aanschaffen.

Volg de handleiding via de onderstaande link van NS

https://www.ns.nl/reisinformatie/ns-app/e-tickets.html

Ja hoor dat is geen probleem. Pas tijdens het verzilveren geef je door wie er met het treinkaartje gaat reizen.

De OV poortjes zijn 5 minuten voor het einde van de spits te openen. Dus op 08.55 uur en om 18.25 uur.

Ja ook wanneer je reist met AH treinkaartjes heb je recht op vergoeding bij een vertraging van een half uur of meer. Zie https://www.ns.nl/klantenservice/geld-terug/geld-terug-reguliere-reizen.html

Ja deze AH treinkaartjes zijn geldig tot 04.00 uur s’nachts.

Ja bij deze actie wel.Tijdens het verzilveren van je treinkaartje moet je aangeven wanneer je gaat reizen en wat je eindbestemming is.

Nee dat is met een dagretour niet mogelijk. Wel geeft de NS reisplanner soms meerdere trajecten aan om je reisdoel te bereiken. Daar kun je dan handig gebruik van maken als je via een ander traject terug wilt reizen dan je heenreis.

Nee dat hoeft niet. Zolang je met deze AH treinkaartjes maar op het door NS reisplanner aangeven traject blijft reizen.

Vanwege de coronamaatregelen biedt AH voorlopig even geen treinkaartacties aan. NS heeft aangekondigd dat er op termijn wel weer goedkope treinkaartjes zullen worden aangeboden door externe partijen zodra dat weer mogelijk is.

Plan je reis in de onderstaande OV planner en bereken of het AH treinkaartje daadwerkelijk goedkoper is dan de gewone prijs die de OV planner laat zien.