AH treinkaartjes

Helaas de AH treinkaartjes actie is verlopen!! Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

 • Prijs AH treinkaartje p.st. € 19,- 
 • Bij inlevering van 300 Airmiles € 16,-
 • E-ticket
 • Te bestellen t/m 25 november 2018
 • Te gebruiken van 19 november t/m 30 december 2018
 • 2e Klasse
 • Op doordeweekse dagen te gebruiken voor 06.30 uur, tussen 09.00 – 16.00 uur en na 18.30 uur
 • Op zaterdag of zondag de hele dag geldig
 • Onbeperkt reizen
 • OP=OP actie
 • Online en in de winkel te koop
 • Naar de AH treinkaartjes actiepagina
Met AH treinkaartjes voor maar €19,- onbeperkt reizen door heel Nederland

Ook in november kun je weer spotgoedkope AH treinkaartjes kopen in de vorm van een NS dagkaart. Hiermee reis je voor een vast bedrag van € 19,- onbeperkt door heel Nederland. Dit keer gaat het om een voucher die je online of in de winkel kunt kopen en thuis achter je computer kunt verzilveren voor een vervoersbewijs in de vorm van een e-ticket.  Het kan nog goedkoper wanneer je 300 Air Miles inlevert. Je hebt de AH treinkaartjes dan al voor €16,-!


AH treinkaartjes kopen

Deze AH treinkaartjes zijn t/m 25 november 2018 online te koop via de AH Ticket-pagina. Omdat je via de mail een voucher krijgt opgestuurd worden er dus geen verzendkosten of andere kosten berekend. Tijdens het bestellen hoef je nog niet je reisdatum door te geven, dit geef je pas door tijdens het verzilveren. Het enige wat AH bij het bestellen nodig heeft is je naam en je e-mailadres om je gekochte voucher naartoe te sturen. De voucher kun je op een later tijdstip verzilveren en uitprinten voor een vervoersbewijs als je dit maar gebeurt voor 30 december 2018. Je doet er verstandig aan om de voucher niet al te lang van te voren te verzilveren. Eenmaal verzilverde AH treinkaartjes zijn namelijk niet meer te wijzigen.

Helaas is het niet mogelijk om deze e-ticket te laden in de NS Reisplanner app op je mobiel. Heb je geen printer? Dan zou je kun ook je e-ticket kunnen uitprinten bij bijvoorbeeld een bibliotheek of op je werk.

AH treinkaartjes gebruiken

Deze AH treinkaartjes zijn te gebruiken in de periode van 19 november 2018 t/m 30 december 2018 in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Je dient een toeslag te betalen wanneer je in Nederland gebruik wilt maken van de ICE International of wanneer je wilt reizen met de Intercity Direct. Dit is een bedrag van € 2,40 die dan nog bovenop je AH treinkaartje komt. Deze is online verkrijgbaar via de link Toeslag ICE en via de site Toeslag Intercity Direct. In de Thalys en de Eurostar treinen is dit treinkaartje niet geldig.

Omdat het hier om een Dag Daluren treinkaartje gaat kun je op maandag t/m met vrijdag met dit AH treinkaartje niet reizen tussen 06.30 en 09.00 uur en tussen 16.00 en 18.30 uur. Op zaterdag en zondag is dit AH treinkaartje de gehele dag geldig.

Overige treinkaartacties

Bekijk ook eens de overige treinkaartacties op onze site. Vooral de treinkaartacties van NS Spoordeelwinkel kunnen in verhouding goedkoper uitvallen omdat hierbij vaak eten of drinken is inbegrepen. Wil je wel goedkoop reizen maar niet op dezelfde dag weer terug dan is de treinkaartactie van Actievandedag misschien wel heel interessant voor je.

Tips

 • Check voordat je gaat reizen altijd eerst even de NS Reisplanner! Er kunnen werzaamheden zijn op het traject dat jij wilt gaan reizen.
 • Deze AH treinkaartjes zijn e-tickets en dus persoonsgebonden. Vergeet dus niet een identiteitsbewijs mee te nemen zodat je kunt bewijzen dat jij degene bent die op de e-ticket vermeld staat.
 • Eventueel gesloten poortjes kun je openen met de QR code op je e-ticket.

Social Media

Volg ons ook via Facebook en/of Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste treinkaartacties en de beste tips!


Meeste gestelde vragen

Gaat het hier om een eenmalige chipkaart?

Nee dit keer gaat het om een e-ticket.

Zijn deze treinkaartjes ook gewoon in de winkel verkrijgbaar

Ja hoor. De AH treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij de servicebalie.

Tot hoe laat kan ik hier mee reizen?

Je kunt deze treinkaartjes gebruiken tot 4.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag. Dus in de nachttreinen ook nog.

Mogen de e-tickets ook op de telefoon getoond worden?

Nee dat mag bij deze actie niet. Je moet ze dus uitprinten.

Is upgraden naar een 1e klas tegen meerpijs mogelijk?

Nee deze treinkaartactie is niet in een 1e klas versie te koop.

Is de Samenreiskorting ook van toepassing op deze AH treinkaartjes?

Nee een Samenreiskorting is niet mogelijk i.c.m. met deze AH treinkaartjes