Voordelig reizen met de trein

Tijdelijk 25% korting op het NS Flex Weekend Vrij abonnement

Ben jij iemand die graag in het weekend op pad gaat met de trein? Of wil je gewoon voordeliger reizen op feestdagen? NS biedt t/m 20 mei 2024 een aantrekkelijke actie voor het NS Flex Weekend Vrij-abonnement. Deze actie geeft je niet alleen voordelig onbeperkt reisplezier in het weekend en op feestdagen, maar ook aantrekkelijke voordelen. Lees verder en ontdek waarom dit abonnement een voordelige optie voor je kan zijn nu de losse verkoop van goedkope treinkaartjes wat magertjes is.

Waarom Kiezen voor NS Flex Weekend Vrij?

Met een NS Flex Weekend Vrij-abonnement reis je flexibel en onbeperkt tijdens de weekenden en op feestdagen. Van vrijdagavond 18.30 uur tot maandagochtend 4.00 uur kun je zo vaak als je wilt de trein nemen zonder extra kosten. Bovendien kun je op alle feestdagen de hele dag onbeperkt reizen.

Tijdelijke Actie: Verlaagde Prijs

Normaal gesproken kost het NS Flex Weekend Vrij-abonnement € 34,95 per maand. Maar dankzij de tijdelijke actie betaal je nu slechts € 26,21 per maand. Dit betekent dat je twee maanden lang elke maand € 8,74 korting krijgt. Deze verlaagde prijs maakt het abonnement nog aantrekkelijker, vooral als je regelmatig lange afstanden reist in het weekend.

Aanbieding snel terugverdiend

Om te berekenen wanneer een NS Flex Weekend Vrij-abonnement uit kan, moeten we kijken naar de kosten van het abonnement vergeleken met de kosten van losse treinkaartjes voor jouw gebruikelijke reizen.

Een gemiddeld retourtje in Nederland kost tegenwoordig ongeveer € 25,-.
Als je regelmatig in het weekend reist, bijvoorbeeld twee keer per maand, dan verdien je je abonnementskosten met deze kortingsactie van NS al bijna terug na slechts één reis.
Bovendien kun je met een Weekend Vrij-abonnement onbeperkt reizen en dus je eigen route bepalen naar je bestemming.

Extra Optie: Korting in de Daluren

Voor slechts € 3,40 per maand extra kun je ook doordeweeks reizen met 40% korting in de daluren. Dit zijn de uren van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur en van 18.30 tot 6.30 uur. Deze optie is perfect voor degenen die ook op werkdagen flexibel willen reizen.

NS Flex Weekend Vrij

BetalenMaandelijkse automatische incasso
WijzigenOp elk moment (max. 1x per maand)
OpzeggenOp elk moment (na eerste maand)
Waar is korting geldigIn treinen (alle vervoerders)
Minimum saldo op kaartGeen saldo nodig
Deur-tot-deurdiensten gebruiken(OV-fiets, TIER, Stallen op rekening, P+R)
Na inchecken naar 1e klas wisselenJa
Correctie na vergeten uitcheckJa

Veel gestelde vragen over het NS Flex Weekend Vrij abonnement

Ja, je kunt je abonnement maandelijks wijzigen of opzeggen na de eerste maand.

Ja, maar je moet ervoor zorgen dat je NS Flex-abonnement niet op dezelfde OV-chipkaart staat als je Studentenreisproduct.

Het abonnement geldt in treinen van alle Nederlandse vervoerders (behalve Eurostar) en biedt ook voordelen zoals OV-fiets, TIER, stallen op rekening en P+R.

Nee, in bus, tram en metro reis je op vol tarief. Deze kosten worden samen met je treinreizen op één factuur gezet.