Huishoudbeurs trein

Goedkoop per trein naar de Huishoudbeurs + korting op toegangskaartjes.

Van 22 februari 2020 wordt in de RAI Amsterdam weer de jaarlijkse Huishoudbeurs georganiseerd. Een goedkope maar ook makkelijke manier om de Huishoudbeurs te bezoeken is per trein. De RAI heeft namelijk een eigen treinstation die gelegen is tussen station Duivendrecht en Schiphol. Na het ritje met de trein kun je gewoon lopend het laatste stukje naar de RAI afleggen. Dit bespaart je naast de gebruikelijke files ook nog eens € 21,- parkeerkosten.

Wat kun je verwachten tijdens de Huishoudbeurs

Net als de voorgaande jaren staat ook deze 68e editie van de Huishoudbeurs weer bol van leuke activiteiten en presentaties als modeshows, wooninspiraties en een heus wijntheater. Daarnaast presenteren talloze merken bij hun stands de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, verzorging, mode en eten. En natuurlijk zou de Huishoudbeurs niet de Huishoudbeurs zijn als er geen gratis probeerseltjes en proeverijen zijn. Kortom een gezellig uitje met je dochter(s), vriendinnen of gewoon lekker alleen.

Korting op kaarten Huishoudbeurs

Wanneer je de toegangskaarten online in de voorverkoop koopt bespaar je € 4,05.  Combineer je deze extra voordelige toegangskaarten voor de Huishoudbeurs ook nog eens met een goedkoop treinkaartje, dan bespaar je optimaal op een dagje Huishoudbeurs. Voordelige treinkaartjes kun je o.m. kopen op de eigen site van de Huishoudbeurs. Toch kan het vaak nog voordeliger uitpakken wanneer je het toegangskaartje combineert met een lopende treinkaartactie. Daarom hebben wij voor jou voordelige combinaties gemaakt zodat jij voor jezelf heel eenvoudig de voordeligste optie kunt uitzoeken. Houd er rekening mee dat alle onderstaande treinkaartjes geldig zijn vanaf  09.00 uur. In het weekend mag je er de hele dag mee reizen.

Parkeren bij de Huishoudbeurs

Wil je ondanks dat er geadviseerd wordt om met openbaar vervoer te komen toch liever met de auto de Huishoudbeurs bezoeken? Je kunt je auto dan kwijt in RAI parkeergarage. Bij het inrijden wordt je kenteken gelezen met een camera. Na betaling bij de parkeerautomaat krijg je geen uitrijkaartje. Je kenteken staat geregistreerd dus na betaling opent de slagboom automatisch na het lezen van je kenteken.

 

Openingstijden van de Huishoudbeurs:

Zaterdag       22 februari   11.00 – 18.00 uur

Zondag          23 februari   11.00 – 18.00 uur

Maandag       24 februari   11.00 – 18.00 uur

Dinsdag         25 februari   11.00 – 18.00 uur

Woensdag    26 februari   11.00 – 18.00 uur

Donderdag    27 februari   11.00 – 22.00 uur

Vrijdag           28 februari   11.00 – 22.00 uur

Zaterdag        29 februari   11.00 – 18.00 uur

Zondag           1 maart 11:00 – 18.00 uur

Overzicht goedkope treinkaartje + kaarten Huishoudbeurs

Toegangskaart Huishoudbeurs + goedkoop treinkaartje via de site van de Huishoudbeurs

Via de eigen website van de Huishoudbeurs kun je je toegangskaartje bestellen en daarbij ook een voordelig treinkaartje. Een soort combideal dus.

  • Toegangskaart (€ 17,95 + dagretour 2e klas € 19,-) =  € 36,95  p.p.

Toegangskaartje Huishoudbeurs + NS groepsticket

Wil je met meerdere personen naar de Huishoudbeurs dan is een NS Groepsticket een hele interessante optie. Hoe meer personen mee gaan des te goedkoper het treinkaartje. Deze Groepsticket voor maximaal 7 personen is de vervanger van de vroegere NS Groepsretour. In tegenstelling tot de NS Groepsretour is de NS Groepsticket een enkele reis. Vergeet dus niet voor de terugreis ook een Groepsticket aan te schaffen.

Voorbeeld:

  • Toegangskaart (€17,95) + Groepsticket bij b.v. 5 personen (2x enkele reis € 6,70) = € 31.35 p.p.
  • Toegangskaart (€17,95) + Groepsticket bij b.v. 7 personen (2x enkele reis € 5,21) =  €28,37 p.p.