Huishoudbeurs trein

Goedkoop per trein naar de Huishoudbeurs + korting op toegangskaartjes.

De Huishoudbeurs met de trein bezoeken? Van 16-24 februari 2019 wordt in de RAI weer de jaarlijkse Huishoudbeurs georganiseerd. Een ideale manier om dit evenement te bereiken is per trein. Met de trein word je bijna voor de deur afgezet op station RAI en heb je niet te maken met files en de hoge standaard parkeerkosten van € 20,-. Goede redenen dus om gewoon lekker de trein te pakken naar de Huishoudbeurs.

Korting op kaarten Huishoudbeurs

Wanneer je de toegangskaarten online in de voorverkoop koopt bespaar je € 3,55. Combineer je deze extra voordelige toegangskaarten voor de Huishoudbeurs ook nog eens met een goedkoop treinkaartje, dan bespaar je optimaal op een dagje Huishoudbeurs. Voordelige treinkaartjes kun je o.a. kopen op de eigen site van de Huishoudbeurs. Toch kan het vaak nog voordeliger uitpakken wanneer je het toegangskaartje combineert met een lopende treinkaartactie. Daarom hebben wij voor jou voordelige combinaties gemaakt zodat jij voor jezelf heel eenvoudig de voordeligste optie kunt uitzoeken.

Houd er rekening mee dat alle onderstaande treinkaartjes geldig zijn vanaf  09.00 uur. In het weekend mag je er de hele dag mee reizen.

 

Toegangskaart Huishoudbeurs + goedkoop treinkaartje via de site van de Huishoudbeurs

Via de eigen website van de Huishoudbeurs kun je je toegangskaartje bestellen en daarbij ook een voordelig treinkaartje. Een soort combideal dus.

  • Toegangskaart (€ 15,95 + dagretour 2e klas € 19,-) =  € 34,95  p.p.

Combideal trein + toegang Huishoudbeurs via Spoordeelwinkel

Ook dit jaar kun je bij NS Spoordeelwinkel weer een voordelige combideal scoren. Voor maar € 28,- ontvang je dan een dagretour en een toegangskaartje als je de Huishoudbeurs wilt bezoeken in de periode 16 – 19 februari 2019. Ga je in de periode 20 – 24 februari 2019 dan betaal je € 30,- en heb je ook nog eens gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs die dan ook plaatsvindt in de RAI.

Als je bedenkt dat een los toegangskaartje €15,95 kost en dat aftrekt van de €28,- van de combideal, dan heb je dus een dagretourtje naar de Huishoudbeurs in de periode van 16-19 februari voor maar € 12,05. Helemaal wanneer je van ver komt is dit natuurlijk super goedkoop!

Voorbeeld:

  • Combideal (trein + toegang) periode 16 – 20 februari 2019 = € 28,-
  • Combideal (trein + toegang) periode 20 – 24 februari 2019 = € 30,-

Toegangskaartje Huishoudbeurs + NS groepsticket

Wil je met meerdere personen naar de Huishoudbeurs dan is een NS Groepsticket een hele interessante optie. Hoe meer personen mee gaan des te goedkoper het treinkaartje. Deze Groepsticket voor maximaal 7 personen is de vervanger van de vroegere NS Groepsretour. In tegenstelling tot de NS Groepsretour is de NS Groepsticket een enkele reis. Vergeet dus niet voor de terugreis ook een Groepsticket aan te schaffen.

Voorbeeld:

  • Toegangskaart (€15,95) + Groepsticket bij 5 personen (2x enkele reis € 6,30) = € 28,55 p.p.
  • Toegangskaart (€15,95) + Groepsticket bij 7 personen (2x enkele reis € 4,93) = € 25,81 p.p.

Toegangskaartje Huishoudbeurs + voordelige NS dagkaart

Wil je een bezoekje aan de Huishoudbeurs combineren met een andere bestemming op diezelfde dag?  Dan is de NS dagkaart aanbieding van Actievandedag een goede optie voor je. Met dit treinkaartje zit je niet aan een begin- en eindstation vast maar reis je een dagje onbeperkt kris kras door heel Nederland. Bijvoorbeeld om de Huishoudbeurs te combineren met een dagje Haarlem of even lekker uitwaaien op het strand van Zandvoort.

Voorbeeld:

  • Toegangskaart (€ 15,95) + NS dagkaart € 19,50 = € 35,45