Goedkoop met de trein naar de Huishoudbeurs

Huishoudbeurs met de trein bezoeken? Van 17 – 25 februari 2018 wordt in de RAI weer de jaarlijkse Huishoudbeurs georganiseerd. Een ideale manier om dit evenement te bereiken is per trein. Met de trein wordt je bijna voor de deur afgezet op station RAI en je hebt niet te maken met files en de hoge standaard parkeerkosten van € 20,- bij de RAI. Pak gewoon te trein dus!

Korting

Wanneer je de toegangskaarten online koopt bespaar je € 2,-. Wanneer je voor de datum dat je naar de Huishoudbeurs wil ook nog eens een goedkoop treinkaartje weet te scoren bespaar je optimaal op een dagje Huishoudbeurs. Voordelige treinkaartjes kun je o.a. kopen op de site van de Huishoudbeurs.  Toch kan het voordeliger uitvallen wanneer je het toegangskaartje combineert met een lopende treinkaartactie. Daarom hebben wij voor jou voordelige combinaties gemaakt zodat jij voor jezelf heel eenvoudig de voordeligste optie kunt uitzoeken.

Avondticket

Wil je nog goedkoper naar de Huishoudbeurs? Scoor dan een avondticket via de kortingssite Actievandedag. Zij bieden avondtickets aan voor de donderdagavond 22 of vrijdagavond 23 februari 2018. Deze tickets kosten momenteel € 3,95 en zijn geldig van 17.00 uur tot 22.00 uur.


Toegangskaart Huishoudbeurs + goedkoop treinkaartje via de site van de Huishoudbeurs

Via de website van de Huishoudbeurs kun je je toegangskaartje bestellen en daarbij ook een voordelig treinkaartje.

  • Toegangskaart (€ 17,50 + dagretour 2e klas  € 18,-) =  € 35,50 p.p.
  • Toegangskaart (€17,50 + dagretour 1e klas € 22,-)    = € 39,50 p.p.

Toegangskaartje Huishoudbeurs + NS dagkaart Actievandedag

Wil je een bezoekje aan de Huishoudbeurs combineren met een andere bestemming? Met de NS dagkaart van Actievandedag reis je in de daluren voor € 19,- een dagje onbeperkt naar alle bestemmingen die je maar wilt. Dus wil je bijvoorbeeld na het bezoek aan de Huishoudbeurs ook even met de trein naar Zandvoort? Dan is deze goedkope NS dagkaart van Actievandedag een interessante treinkaartactie voor jou.

Voorbeeld:

  • Toegangskaart (€17,50) + NS dagkaart Actievandedag ( €19,- ) = € 36,50 p.p.

Toegangskaartje Huishoudbeurs + groepticket

Wil je met meerdere personen naar de Huishoudbeurs dan is een NS Groepsticket een hele interessante optie. Hoe meer personen mee gaan des te goedkoper het treinkaartje. Deze Groepsticket voor maximaal 7 personen is geldig vanaf 15 januari 2018 en is de vervanger van de vroegere NS Groepsretour. In tegenstelling tot de NS Groepsretour is de NS Groepsticket een enkele reis. Vergeet dus niet voor de terugreis ook een Groepsticket aan te schaffen.

Voorbeeld:

  • Toegangskaart (€17,50) + Groepsticket bij 5 personen ( 2 x € 6,30) = € 30,10  p.p.
  • Toegangskaart (€17,50) + Groepsticket bij 7 personen (2 x € 4,93) = € 27,36 p.p.

Combideal NS Spoordeelwinkel dagretour (toegangskaartje + dagretour)

Deze combideal van Spoordeelwinkel bevat een toegangskaartje + 2e klasse dagretour en dat voor € 30,-. Dat is dus € 5,50 goedkoper dan als je het via de reguliere site van de Huishoudbeurs regelt.

  • Combideal (toegangskaart + NS dagretour) = € 30,- p.p.