trein Wildlands
  • 2e klas € 32,- 1e klas € 37
  • € 23,- Kind 4 - 11 jr.
  • Dagretour
  • Incl. entree Wildlands
  • E-tickets
  • Op ma t/m vr vanaf 09.00 reizen
  • In het weekend ook voor 09.00 reizen
  • Te koop t/m 30 september 2018
  • Te gebruiken t/m 31 oktober 2018

Met korting naar Wildlands met goedkope treinkaartjes € 32,-

Eén van de dierentuinen in Nederland die goed te bereiken is per trein is Wildlands Adventure Zoo in Emmen. En met deze combinatie korting op entree en reis van NS Spoordeelwinkel ook nog eens extra voordelig. Je betaalt namelijk maar € 32,- voor het treinkaartje én het toegangskaartje. Als je weet dat een entreekaartje voor een dagje Wildlands € 30,- (online €25,-)  kost en de parkeerkosten €10,- euro zijn, kun je zelf wel uitrekenen dat deze treinkaartactie van Spoordeelwinkel een toffe aanbieding is. En dan hebben we het nog niet eens over de benzinekosten die erbij komen voor een ritje naar Emmen.

Spoordeelwinkel aanbieding incl 3 gangen diner


Wildlands bereiken per trein

Met deze treinaanbieding van Spoordeelwinkel kun je je reis beginnen vanaf elk station in Nederland. Eenmaal aangekomen op station Emmen is het ongeveer 15 minuten lopen naar de ingang van Wildlands. Lukt het om lichamelijke redenen niet om vanaf station Emmen lopend Wildlands te bereiken of heb je gewoon geen zin om te gaan wandelen dan kun je ook de bus nemen naar de dierentuin. Vanaf station Emmen rijden er 4 lijnen richting Wildlands, namelijk lijn 3, 4, 21 en 44. Ben je niet in bezit van een OV chipkaart dan kun je gewoon een los kaartje kopen bij de chauffeur. Neem dan voor de zekerheid wel een pinpas mee want in steeds minder Q-bussen kun je contant betalen.

Waarom Wildlands?

Er zijn veel dierentuinen in Nederland, maar er is er maar eentje uniek in zijn soort qua beleving en opzet en dat is het dierenpark Wildslands in Emmen. Deze dierentuin is in 2016 in een nieuw concept gegoten met o.m. een boottocht, een safaritocht, prachtige speeltuinen, een 4d show en zelfs een achtbaan. Wel zul je er minder soorten dieren aantreffen dan in de meeste andere dierentuinen, maar de dieren die er zijn hebben alle ruimte zonder kooien en hekken.  Dus geen kinderen die van kooi naar kooi rennen en geen dieren die eindeloos heen en weer lopen. Je vaart, rijdt of loopt tussen de dieren die leven in een zo natuurlijk nagebootste omgeving.

Trein Wildlands

3 verschillende werelden

In Wildlands reis je door 3 verschillende werelden: het poolgebied, de savanne  en de jungle. Vanaf een centraal plein bij de ingang kun je zelf kiezen in welke volgorde je de routes gaat verkennen.

In het Poolgebied begeef je je in een poolstation waar je oog in oog staat met ijsberen die, vooral ’s ochtends, aan het ravotten zijn op de ijsberenbaai of je loopt tussen de pinguïns die een wedstrijdje buik glijden doen op het  pinguïnstrand. Je kunt ook nog een 4d beleving ervaren met onderzoekers naar het poolgebied, waar je later nog de koude rillingen van krijgt als je er aan terugdenkt.

Op de Savanne kun je op safari mee in een oude stoere truck die je zo dicht mogelijk langs o.m . een neushoorn, giraffes en zebra’s rijdt. Wanneer je weer uitstapt wordt je in de verte scherp in de gaten gehouden door leeuwen die op de uitkijk liggen boven op de hoge Leeuwenberg. Daarna loop je een arena binnen die veroverd is door vele bavianen. Wil je nog meer avontuur? Dat kan! Loop dan door naar de oude mijn in Serenga en ga de Tweestrijd aan met iemand anders. In deze achtbaan kun je in 2 verschillende mijntreintjes met duizelingwekkende snelheid naar beneden storten en raas je met dezelfde snelheid weer naar boven. Eenmaal boven nog niet uitstappen! De karretjes sjezen weer naar beneden. En nu achteruit! Wie van de 2, rood of blauw, was de snelste?! Op de terugweg kom je weer langs de rand van een poel met nijlpaarden. Als je de trap afgaat kun je precies zien hoe deze enorme dieren onder water eigenlijk helemaal niet zwemmen, maar zich steeds afzetten op de bodem.

In de Jungle stap je in een bootje en vaar je door grotten, zie je apen drinken uit de rivier en met een beetje geluk zie je douchende olifanten onder een waterval. Verken daarna de groene wereld ook eens van boven door via de ellenlange hangbruggen en uitkijktorens te lopen en te klimmen. Genoeg beleefd? Kom dan tot rust in de overwoekerde vlindertempel waar je begroet wordt door vele vlinders in alle soorten en maten. Verwonder je ook nog over de prachtige tropische vissen in mooie kleuren en zeeschildpadden die heerlijk liggen te chillen op de warme stenen bij de grote overdekte speeltuin.

Wildlands is dus meer dan een gewone dierentuin. De boottocht, de safari,  de achtbaan en de 4d beleving maken het tot een waar avonturenpark voor jong maar zeker ook voor oud!

Combikaartjes Wildlands + treinkaartje bestellen

Voor het bestellen van deze combideal ga je naar de site NS. Hier geef je aan hoeveel treinkaartjes en kaartjes voor Wildlands entree je wilt bestellen. Wil je liever geen tweede klas reizen dan kun je op deze pagina ook nog voor een 1e klas versie van deze treinkaartactie gaan. Je betaalt dan €37,- i.p.v. 32,-. Na het invullen van je gegevens en als de betaling met iDEAL is afgerond ontvang je in je mailbox de bevestigingsmail. In deze email tref je de tickets aan voor Wildlands en een voucher die je kunt verzilveren op de site van NS voor de echte treinkaartjes. De datum dat je Wildlands per trein wilt bezoeken bepaal je tijdens het verzilveren van de treinkaartjes.


NS Spoordeelwinkel