Korting treinkaartjes F1 Zandvoort

Dit Formule 1 raceweekend met € 7,50 korting in de trein

Het is eindelijk zover! De Formule 1 komt echt naar Nederland en Zandvoort maakt zich op voor een prachtig raceweekend. Het is de ambitie van de organisatie om de duurzaamste race van het jaar te organiseren. Gaiyo doet graag een duit in het zakje en daarom betaalt de Gaiyo-app in het weekend van 4 en 5 september 2021 € 7,50 voor je treinticket. Je ontvangt op al je gemaakte treinritten € 7,50 retour, ook als je andere reisplannen hebt tijdens het raceweekend. Dit bedrag ontvang je alleen terug wanneer je deze goedkope treinkaartjes ook echt tijdens dat weekend aanschaft en niet van tevoren. 

Raceliefhebbers worden uitgedaagd om op een duurzame manier naar dit evenement toe te komen. ‘Op de fiets naar Zandvoort toe’ is al een bekend deuntje geworden, maar ook NS heeft volop geïnvesteerd om alle racefans snel en veilig naar Zandvoort te brengen. Tijdens de Dutch Grand Prix rijdt er om de 5 minuten een trein tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort waarin zo’n 800 reizigers per keer mee kunnen.

Speciaal evenementenperron

Station Zandvoort  is aangepakt en is nu het enige station in Nederland met 2 evenementenperrons. Hierdoor kunnen in- en uitstappende reizigers van elkaar gescheiden worden. Reizigers stappen bij aankomst uit op het middenperron en instappen kan vanaf de 2 evenementenperrons aan de zijkant. Zo is de trein binnen een minuut leeg en kan weer vlot vertrekken om een nieuwe groep raceliefhebbers op te halen. Vooral aan de ruim 8 kilometer lange route tussen Haarlem en Zandvoort aan Zee is hard gewerkt. Dit spoorlijntje bestaat al sinds 1881 en door een extra onderstation is er nu meer elektriciteit beschikbaar. Hierdoor kan NS met veel meer en langere treinen gaan rijden. Dit is niet alleen handig voor de Formule 1 maar ook op een zomerse stranddag geeft dit extra capaciteit voor de reizigersstromen.

Hoe krijg je de korting?

Als je een treinreis naar keuze hebt geboekt stort Gaiyo op maandag 6 september € 7,50 terug in je wallet. De actie is geldig in het weekend van 4 en 5 september 2021 op al je gemaakte treinritten. Als je minder dan € 7,50 uitgeeft krijg je het bestede bedrag terug en reis je dus gratis met de trein!

Treinaanbieding F1