Goedkope dagkaart voor bus en trein in 3 provincies
Goedkoop trein- en buskaartje

Voordelig onbeperkt reizen met bus en trein in 3 provincies

 • Dagkaart
 • Prijs: volwassenen € 12,-
 • Actie geldig t/m 31 augustus 2023
 • Geldig in bus en trein
 • Geldig in de provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland
 • De hele dag geldig
 • Niet geldig in de treinen van NS
 • Naar de treinkaart actie
 • Prijs € 12,-
 • Te koop t/m 31 augustus 2023
 • Hele dag geldig
 • Geldig in de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland
 • Niet geldig in de treinen van NS

In de zomermaanden is het weer mogelijk om via de website van ‘Ervaar het OV’ een super voordelige dagkaart aan te schaffen die geldig is in zowel de trein als de bus. Met deze dagkaart, die onderdeel uitmaakt van de Summer Sales, reis je voor maar € 12,- onbeperkt door de  provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland. Ideaal dus voor een stedentripje naar bijvoorbeeld Zwolle, Deventer, Arnhem of Zutphen.

Omdat deze voordelige OV dagkaart ook in de bus geldig is kun je hiermee ook een bestemming uitkiezen die niet met de trein te bereiken is omdat er simpelweg geen station aanwezig is. Denk dan bijvoorbeeld aan de mooie pretparken en zwembaden in deze provincies of breng een bezoekje aan prachtige Hanzesteden zonder station zoals bijvoorbeeld Hattem, Hasselt of Elburg. Woon je niet in één van deze provincies, maar wil je wel gebruik maken van deze OV actie? Koop dan een treinkaartje die je tot in het actiegebied van ‘Ervaar het OV’ brengt en maak vervolgens gebruik van deze voordelige dagkaart.

Wat is ‘Ervaar het OV’?

De website ‘Ervaar het OV’ is een samenwerkingsverband tussen de 3 bovengenoemde provincies en de vervoerders Arriva, Breng, Keolis, OV Regio IJsselmond en RRReis met als doel het (regionale) OV meer onder de aandacht te brengen.
Bekijk hier de trajecten van ErvaarhetOV.

Geldigheid van deze actie

Deze December Deals actie is geldig t/m 31 augustus 2023. Met deze OV actie kun je instappen in de bussen van Overijssel, Flevoland en Gelderland, met uitzondering van de steden Almere en Lelystad. De bussen herken je vaak aan de ‘Ervaar het OV’ sticker achterop de bus. De treinen waarmee je kunt reizen zijn de regionale treinen van Arriva, Blauwnet, RRReis en de Valleilijn. Let er dus op bij het plannen van je reis dat dit vervoersbewijs niet geldig is in de treinen van NS!

Een groot voordeel van deze goedkope vervoersbewijzen is dat deze van maandag t/m zondag de gehele dag geldig zijn. Dit in tegenstelling tot de goedkope treinkaartjes van NS die niet geldig zijn tijdens de spitsuren.

dagkaart trein Ervaar het OV

Kinderen

Lijkt het je leuk om in de zomer op stap te gaan met deze treinkaartactie maar zou je ook graag je kinderen mee willen nemen naar een leuke bestemming in 1 van deze 3 provincies? Check dan eens de voordelen van het Kids Vrij abonnement voor kinderen t/m 11 jaar.

Hoe bestel je deze goedkope vervoersbewijzen?

Deze OV actie is online aan te schaffen op de bestelpagina van ‘Ervaar het OV’. Op deze pagina vul je in hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen, je persoonlijke gegevens en je reisdatum. Een reisdoel hoef je niet op te geven omdat het bij deze treinkaartactie om een dagkaart gaat waarmee je onbeperkt, kris kras door de provincies kunt reizen. Bij de volgende stap kom je op de controlepagina. Check hier goed de gegevens die je hebt ingevuld!

Na betaling ontvang je een mailtje van ‘Ervaar het OV’ met in de bijlage de geleverde e-tickets. Deze ticket is je vervoersbewijs. Print deze daarom uit en neem ze mee. Deze voordelige dagkaarten zijn ook te koop bij de servicewinkels van Keolis in Apeldoorn en Enschede.