NS dagretour i.s.m. chocolate company
 • 1e klas NS Dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 24,-
 • Te koop t/m 28 februari 2019
 • Te gebruiken t/m 31 maart 2018
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Op maandag t/m vrijdag te gebruiken tussen 09.00u en 04.00u
 • Op zaterdag en zon-en feestdagen de hele dag geldig
 • Bestemming naar keuze
 • E-tickets
 • Hotchocspoon bij de Chocolate Company

NS Spoordeelwinkel dagretour actie – i.s.m. Chocolate Company

inclusief koffie of thee met een Italiaanse lekkernij
Zin om eens een dagje 1e klas goedkoop te gaan reizen? Met deze aanbieding van Spoordeelwinkel reis je voor maar € 24,- 1e klas vanaf elk station in Nederland naar een station naar keuze en weer terug. Daarbij inbegrepen zit een Hotchocspoon van de Chocolate Company. Dit is een heerlijke warme chocolademelk waarbij je de keuze hebt uit 60 verschillende smaken! Hun Valentijn bonbons kwamen bij de Consumentenbond al als beste uit de test. Dé kans dus om te ervaren of hun chocolademelk ook zo hemels smaakt! Je vindt de Chocolate Company in Amsterdam, Amersfoort, Bataviastad, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam (2x), Tilburg, Zoetermeer en Zwolle. Keuze zat dus!

Bestellen

Deze aanbieding vind je op de site van Spoordeelwinkel onder ‘alle uitjes’. Klik op de aanbieding en vervolgens op ‘nu boeken’. Geef aan hoeveel treinkaartjes je wilt kopen en klik op bestellen. Wanneer je enkele gegevens hebt ingevuld en de betaling hebt gedaan (iDEAL) ontvang je een mailtje met daarin een verzilverlink. Via deze link kun je de daadwerkelijke treinkaartjes in de vorm van e-tickets verzilveren. De treinkaartjes kun je uitprinten maar ook in je telefoon laden via de NS-app.

Op stap met deze treinkaartjes

Alhoewel de treinkaartjes te koop zijn t/m 28 februari 2019 loopt de reisperiode t/m 31 maart 2019.  De vervoersbewijzen die je of uitgeprint of op je telefoon geladen hebt, zijn e-tickets. Het handige aan e-tickets is dat in- of uitchecken niet nodig is en je dus gelijk kunt instappen. Doe dit op doordeweekse dagen wel na 09.00 uur want dan zijn deze treinkaartjes pas geldig. In het weekend kun je met deze treinkaartjes ook voor 09.00 uur met je treinreis beginnen. Eventueel gesloten OV poortjes op het station kun je openen met de QR-code op je ticket. Hou de e-tickets wel bij de hand. Het controlerend personeel kan vragen om deze te tonen. Naast de NS treinen kun je ook gebruik maken van de overige treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de Intercity Direct of de ICE International dan moet je een toeslag betalen. In de Thalys of de Eurostar is dit treinkaartje niet geldig.

De voucher voor de Hotchocspoon

In de bevestigingsmail die je na betaling ontvangt zit ook een voucher voor de Hotchocspoon. Print deze uit en lever deze op je reisdag in bij een Chocolate Company.