Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

Etos NS dagretour april 2018

Etos treinkaartje incl. AH to go een flesje water en een Tony Chocolonely reep

  • Te koop t/m 15 april 2018
  • Kaartjes te gebruiken t/m 27 mei 2018
  • Geldig op werkdagen na 09.00u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig

Reis met Etos treinkaartjes heen en weer tussen twee stations voor maar € 19,75
Er zijn weer Etos treinkaartjes te koop

Vanaf maandag 2 april (2e Paasdag) t/m 15 april 2018 zijn er bij Etos weer treinkaartjes te koop. Dit keer in de vorm van 2e klas NS dagretour treinkaartjes waarmee je voor €19,75 naar een door jou uitgekozen station reist en op dezelfde dag weer terug over het door NS reisplanner geadviseerde traject.

Etos treinkaartjes gebruiken

Eenmaal gekochte Etos treinkaartjes kun je gebruiken in de periode van 2 april t/m 27 mei 2018 (m.u.v. Koningsdag). Je kan ermee reizen in de treinen van alle Nederlandse treinvervoerders. Dus naast NS ook in die van Connexxion (Valleilijn), Blauwnet, R-net, Arriva, Keolis Nederland en Breng. Daarnaast kun je met een toeslagkaartje ook de ICE en de Intercity direct instappen. In de Thalys is dit Etos treinkaartje niet geldig.

Op doordeweekse dagen zijn deze treinkaartjes alleen geldig na 09.00u. maar in het weekend en op feestdagen, dus in dit geval met Hemelvaartsdag en Pinksteren, kun je er de hele dag gebruik van maken.

Omdat het hier om e-tickets gaat is in- of uitchecken niet nodig. Eventueel gesloten poortjes kun je openen met de QR-code op je ticket. Let er wel op dat het hier om een NS dagretour gaat! Dus met een omweg naar je bestemming reizen is niet toegestaan. Wel mag je op een tussengelegen station een stop maken.

Deze Etos NS dagretour kopen

Etos treinkaartjes zijn alleen in de winkel te koop en dus niet online te bestellen. Ook in Kruidvat filialen op stationlocaties worden deze treinkaartjes niet verkocht.

Na betaling ontvang je een vouchercode die je thuis online via de site www.ns.nl/etos kunt verzilveren voor het echte vervoersbewijs. Op het e-mailadres wat je tijdens het verzilveren hebt ingevuld ontvang je de e-ticket. Print deze uit en neem het mee op reis. Ook krijg je op vertoon van deze e-ticket bij een AH to go het flesje water en de Tony Chocolonely reep. Denk er wel om dat je deze e-ticket niet inlevert en alleen maar toont!

NS dagkaart Actievandedag

Wil je liever een goedkoop treinkaartje waarmee je wel kris kras kunt reizen door Nederland? Dus zonder gebonden te zijn aan een traject en een bestemming? Ga dan voor de NS dagkaartactie van Actievandedag. Deze is €0,75 goedkoper maar zonder flesje water en Chocolonely reep. Deze vind je via de link Actievandedag.nl/nsdagkaart.