Etos treinkaartjes
  • Te koop vanaf 3 t/m 16 december 2018
  • Reisperiode t/m 27 januari 2019
  • Geldig op werkdagen na 09.00u.
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig

Etos treinkaartje incl. een flesje water en een muffin bij AH To Go

Voor de tweede keer dit jaar zijn er weer Etos treinkaartjes te koop. Dit keer zijn ze iets goedkoper dan begin dit jaar, maar ze zijn nog steeds niet goedkoper als de dagretour aanbiedingen van NS Spoordeelwinkel of de NS dagkaart aanbieding van Actievandedag. Net als bij de NS dagretour aanbiedingen van Spoordeelwinkel is er een voucher bij in begrepen. Deze voucher kun je in dit geval inleveren bij AH voor een flesje water en een muffin. De Etos treinkaartjes zijn te koop vanaf 3 december t/m 16 december 2018.


Reizen met Etos treinkaartjes

Deze Etos treinkaartjes worden verkocht in de vorm van e-tickets dus is in- of uitchecken niet nodig. Wel dien je een identificatiebewijs mee te nemen omdat e-tickets persoonsgebonden zijn. Je moet kunnen aantonen dat jij ook echt degene bent die op de e-tickets vermeld staat. De op steeds meer stations aanwezige OV-poortjes, kun je openen met de  barcode die op de e-ticket gedrukt staat.

Omdat het hier een NS dagretour betreft en geen NS dagkaart kun je er niet onbeperkt mee reizen door heel Nederland. Tijdens het verzilveren van je voucher moet je al aangeven wat je reisdoel is en wanneer je wilt gaan reizen. Met deze NS dagretour reis je vervolgens rechtstreeks naar je reisdoel, dus zonder omwegen. Het is wel mogelijk om een korte stop te maken op een tussengelegen station als je maar op hetzelfde traject blijft reizen.

Geldigheid Etos treinkaartje

Deze Etos treinkaartjes zijn op doordeweekse dagen pas na 09.00 uur geldig om mee te reizen. Daarna zijn ze gewoon de hele dag te gebruiken, dus ook in de avondspits. Ga je met deze Etos treinkaartjes in het weekend op stap dan gelden er geen beperkingen qua geldigheid. Je kunt dan ook instappen voor 09.00 uur. Voor het bereiken van je bestemming kun je gebruiken maken van alle binnenlandse treinvervoerders. Dus naast die van NS ook die van Breng, Arriva, Connexxion, Blauwnet, Keolis en R-net. Ga je gebruik maken van de ICE of de Intercity direct dan dien je van te voren een toeslagkaartje aan te schaffen. In de Thalys en de Eurostar is het Etos treinkaartje niet geldig. Deze treinkaartactie van Etos heeft een gebruiksperiode t/m 27 januari 2019. Daarna is de vouchercode niet meer te verzilveren en te gebruiken.

Etos treinkaartje kopen

In de Etos winkel koop je een couponcode die je thuis online kunt verzilveren voor de uiteindelijke treinkaartjes. Dit doe je via de speciale NS-Etos couponsite. Vul hier de gevraagde gegevens in waarna je een bevestigingsmail ontvangt met daarin een link om je treinkaartjes te downloaden en deze vervolgens uit te printen of via de NS app in je telefoon te laden. De coupon voor het flesje water en de muffin vind je onderaan je kassabon.

De Etos treinkaartjes zijn niet te koop bij Etos winkels op stationslokaties.

Veel gestelde vragen:

Nee, dat is met dit deze treinkaartactie niet mogelijk.

Nee, een upgrade naar een 1e klas versie van deze treinkaartactie is helaas niet mogelijk.

Nee helaas. Wil je deze Etos treinkaartjes kopen dan zul je naar de winkel moeten.