• NS Dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 29,- p.setje
 • Te koop t/m 6 januari 2019
 • Te gebruiken t/m 31 januari 2019
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Op maandag t/m vrijdag te gebruiken tussen 09.00u en 04.00u
 • Op zaterdag en zon-en feestdagen de hele dag geldig
 • Bestemming naar keuze
 • E-tickets
 • Samen reizen verplicht!
 • Spoordeelwinkel/Wintertoer
De Wintertoer – Dagje samen reizen tussen twee stations voor maar €14,50 p.p.

Net als vorig jaar kun je bij Spoordeelwinkel ook dit jaar weer profiteren van de Treinpakkers! Onderdeel hiervan is de Wintertoer die bestaat uit een setje van twee voordelige dagretourtjes. Hiermee reis je voor omgerekend € 14,50 p.p. super voordelig naar een door jullie uitgekozen bestemming en weer terug. Samen reizen is bij deze actie verplicht en ook wel net zo gezellig natuurlijk. Tegen dezelfde actievoorwaarden is ook een 1e klas versie van deze actie verkrijgbaar. Je betaalt dan € 39,- i.p.v. € 29,-.


Reizen met de Wintertoer

In tegenstelling tot een NS dagkaart is het niet toegestaan om met een NS dagretour zoals deze onbeperkt kris kras door heel Nederland te reizen. Er mag dus niet worden afgeweken van het door NS reisplanner geadviseerde traject om je eindbestemming te bereiken.
Omdat deze dagretourtjes geleverd worden in de vorm van e-tickets is in- of uitchecken niet nodig. Neem wel een legitimatiebewijs mee want deze treinkaartjes staan op naam en zijn dus persoonsgebonden. De QR-code die vermeld staat op de e-ticket kun je gebruiken om eventueel gesloten poortjes te openen om zo toegang te krijgen tot het station.

Wintertoer bestellen

Deze Wintertoer is t/m 6 januari 2018 alleen online verkrijgbaar via de Treinpakkers op de site van Spoordeelwinkel. Op hun site geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen, je vult enkele gegevens in en doet de betaling via iDEAL. Hierna ontvang je een bevestiging in je mailbox en kun je de treinkaartjes downloaden middels een linkcode. Naast dat het mogelijk is om ze uit te printen kun je deze treinkaartjes ook downloaden op je telefoon. Hiervoor heb je de speciale Reisplanner Xtra app nodig. Reizen kan in de treinen van alle treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de Intercity direct of de ICE dan dien je een kleine toeslag te betalen. In de Thalys is dit treinkaartje net als bij alle andere treinkaart-aanbiedingen niet geldig.

Tips

 • Tijdens het bestellen moet je gelijk je reisdoel en reisdatum invullen. Deze kun je later niet meer wijzigen. Bestel daarom deze Wintertoer kort voordat je gaat reizen en je zeker weet dat je ook echt op die datum kunt reizen.
 • Check voordat je op stap gaat met de Wintertoer de werkzaamheden op het spoor a.d.h.v. de NS Reisplanner of de NS app.
 • Kijk ook eens tussen de overige treinkaartacties op onze site.

Veel gestelde vragen:

Nee NS berekent geen extra kosten. Dit prijs die genoemd wordt is ook de uiteindelijke prijs die je moet betalen.

Nee dat is bij deze treinaanbieding niet mogelijk. Het betreft hier namelijk een NS dagretour en geen NS dagkaart. Je reist dus alleen op het traject tussen twee stations die je van te voren hebt uitgekozen.

Alhoewel het een NS actie betreft zijn deze treinkaartjes ook geldig in de treinen van de andere vervoerders.

Ja vanaf 09.00 uur mag je er de rest van de dag mee blijven reizen.

Nee het is niet toegestaan om 2 acties te combineren.

Omdat het hier e-tickets betreft is in- of uitchecken niet nodig. De vierkante code op je ticket gebruik je voor het openen van gesloten poortjes en wordt gescand door het controlerend personeel.

Je vindt de NS Wintertoer via de Treinpakkers op de site van Spoordeelwinkel.

Spoordeelwinkel aanbieding

Bekijk ook de overige treinkaartacties op onze homepagina.