Dagretour + Gourmet Burger met drinken voor maar €22,-

Dagje Amsterdam met de trein
  • Dagretour naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Breda
  • Prijs: € 22,-
  • Te bestellen t/m 30 november 2018
  • 2e klasse
  • Incl. Gourmet Burger + drankje
  • Kaartjes te gebruiken t/m 31 december 2018
  • Geldig op werkdagen na 09.00u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
  • Upgrade naar 1e klas versie mogelijk ( €28,-)
  • Naar aanbieding Spoordeelwinkel

Combideal: Dagretour + eten €22,- Keuzesteden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Breda.

Zin in een dagje shoppen in een leuke stad? Met deze voordelige dagretour reis je voor € 22,- met de  trein naar Amsterdam,  Rotterdam, Utrecht of Breda en geniet je van een heerlijke Gourmet Burger met drinken bij Restaurant Ellis Gourmet Burger. Een restaurant waar een hamburger nog alle aandacht krijgt en waar een hamburger ook echt een hamburger is. Drie van hun vestigingen vind je in Amsterdam, twee in Rotterdam, één in Utrecht en één in Breda. Reis je tijdens je dagje uit liever 1e klas? Voor € 6,- meer boek je een 1e klas versie van deze treinkaartactie. 

Deze actie vind je via het menu ‘alle uitjes’ die je bovenin de actiepagina van Spoordeelwinkel kunt aanklikken.
Deze aanbieding van Spoordeelwinkel bestellen

Deze combideal is te koop t/m 30 november 2018 op de site van Spoordeelwinkel. Op deze site geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt kopen en voor welke klasse. Nadat je enkele gegevens hebt ingevuld en met iDEAL de betaling hebt afgerond ontvang je twee vouchers. Eén voor het treinkaartje en één voor de Gourmet Burger met drinken. Door op de linkcode te klikken in de voucher voor het treinkaartje kun je de uiteindelijke e-tickets verzilveren en uitprinten. Het treinkaartje kun je ook op je telefoon laden. De voucher voor het eten moet je uitprinten en kun je vervolgens inleveren bij de vestiging waar je je Gourmet Burger + drankje wilt gaan nuttigen.

Reizen met deze combideal

Na aankoop van deze treinkaartjes zijn deze te gebruiken t/m 31 december 2018 in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de ICE of de Intercity direct dan dien je een toeslag te betalen. In de Thalys en de Eurostar is deze aanbieding van Spoordeelwinkel niet geldig.

Omdat de treinkaartjes geleverd worden in de vorm van e-tickets is in- of uitchecken niet nodig. Eventueel gesloten poortjes kun je openen met de QR code op de e-ticket. Zorg er wel voor dat je niet je legitimatiebewijs vergeet mee te nemen. De e-tickets zijn namelijk persoonsgebonden. Er kan gecheckt worden of jij ook echt degene bent die op de e-ticket vermeld staat.

Omdat het hier dagretour betreft en geen dagkaart is het niet toegestaan dat je met een omweg naar je bestemming gaat reizen. Je zult het traject moeten reizen wat door reisplanner aangegeven wordt. Dus rechtstreeks naar je bestemming. Wel is het toegestaan om een tussenstop te maken op een tussengelegen station.

Spoordeelwinkel aanbieding

Ellis Gourmet Burger restaurant locaties.