NS kortingscode voor ex-studenten

Studenten OV stopzetten? Gratis Dal Voordeel abonnenment aanvragen.

Altijd als student gratis of met korting gebruik kunnen maken van een Studentreisproduct?  En raak je deze kwijt omdat je klaar bent met studeren, stopt met je studie of om een andere redenen geen recht meer hebt op een Studentenreisproduct? NS verzacht de pijn met een interessant cadeautje, door een jaar lang gratis een Dal voordeel abonnement aan te bieden. Met zo’n Dal voordeelabonnement reis je met 40% korting buiten de spits, in het weekend en kun je ook nog 3 medereizigers met diezelfde korting meenemen. Of je kunt kiezen voor € 50,- korting op een ander NS-jaarabonnement naar keuze (m.u.v. NS Flex). Om je Studenten OV om te zetten heb je hiervoor wel de exclusieve actiecode nodig die op de speciale ex-studenten site vermeld staat van NS.

Hoe beëindig je een Studentenreisproduct?

  • Het stopzetten van een Studentenreisproduct kun je doen bij een kaartjesautomaat of een andere automaat bij jou in de buurt in bijvoorbeeld een supermarkt. Via deze link vind je een automaat bij jou in de buurt.
  • Scan je OV chipkaart waar je Studentenreisproduct op staat. Klik op stopzetten producten en bevestig het daarna definitief. Na op akkoord gedrukt te hebben wordt het Studentreisproduct stopgezet. Na 5 dagen kun je in Mijn Duo controleren of het stopzetten goed is geregistreerd.

Zorg dat je het Studentenreisproduct op tijd stopzet anders brengt DUO € 97,- per halfjaar in rekening. Doe dit uiterlijk vóór of op de vijfde werkdag van de eerste maand waarin je er geen recht meer op hebt.

Hoe bestel je de tegemoetkoming van NS?

Het bestellen van de gratis Dal Voordeelabonnement of een ander NS-abonnement met korting doe je 48 uur nadat je het Studentenreisproduct hebt stopgezet. Dit bestellen kan dan binnen uiterlijk 3 maanden via de onderstaande button. Ook vind je op deze pagina de actiecodes die je nodig hebt bij het bestellen.

NS aanbieding