NS dagretour aanbieding € 20,- inclusief Whopper-menu bij Burger King

Etos NS dagretour april 2018
  • Dagretour
  • Prijs: € 20,-
  • Te bestellen t/m 30 september 2018
  • Kaartjes te gebruiken 31 oktober 2018
  • Geldig op werkdagen na 09.00u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
  • Inclusief Whopper Menu (t.w.v. € 5,75)
  • Actiepagina Spoordeelwinkel

Sluit jij een dagje shoppen met goedkope treinkaartjes ook regelmatig af met een patatje en een snack? Spoordeelwinkel heeft dan een interessante combideal in de aanbieding voor jou. De hele maand septemer betaal je maar € 20,- voor een dagretour waarbij een Whopper menu bij Burger King is inbegrepen. Een in verhouding goedkoop treinkaartje als je de prijs van een Whopper menu (€ 5,75) van de totale kosten aftrekt. 

Met een dagretour reis je heen en terug tussen twee door jou gekozen stations. Deze stations vul je later in tijdens het verzilveren van de treinkaartjes dus niet tijdens het bestellen van de treinkaartjes.

Het is met een dagretour alleen toegestaan te reizen op het door NS reisplanner geadviseerde traject tussen de twee stations. Omrijden is niet toegestaan tenzij door NS reisplanner een andere route aangegeven wordt i.v.m. bijvoorbeeld werkzaamheden aan het spoor. Wel is het mogelijk een tussenstop te maken om bijvoorbeeld even een stad in te gaan die op de route ligt.

Deze voordelige treinkaartjes zijn op doordeweekse dagen geldig van 09.00u. tot 04.00u. s’nachts  in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Op zaterdag of zondag is het ook mogelijk voor 09.00u. te reizen. In- en uitchecken is niet nodig en eventueel gesloten poortjes kunnen geopend worden met de QR-code op je ticket.

NS dagretour combideal bestellen

Deze combideal is t/m 30 september 2018 te bestellen via de site van NS Spoordeelwinkel. Na het aangeven van het aantal treinkaartjes, het invullen van enkele gegevens en het voldoen van de betaling ontvang je twee vouchercodes in je mailbox. Eén voor het verzilveren van de treinkaartjes en één voor het Whopper menu. Vergeet beide niet uit te printen en mee te nemen. Het verzilveren en gebruiken van deze treinkaartjes kan t/m 31 oktober 2018.

Treinkaartje op je mobiel

Het dagretourtje mag ook getoond worden op je smartphone. Hiervoor dien je wel de NS extra app te downloaden en er op in te loggen. Tijdens het verzilveren kun je het treinkaartje vervolgens koppelen aan de app. De ticket voor het Whopper menu kan helaas nog niet getoond worden op je smartphone. Deze moet daarom uitgeprint worden.

Upgrade naar 1e klas

Het is ook mogelijk om deze treinkaartactie in een 1e klas versie aan te schaffen. Je betaalt dan € 24,-.

NS dagkaart

Liever een goedkoop treinkaartje waarmee je onbeperkt door heel Nederland kunt reizen. Dus zonder dat je van te voren hoeft aan te geven wat je reisdoel is? Ga dan voor de NS dagkaartactie van Actievandedag of de OV dagkaartactie van Primera!

NS Spoordeelwinkel