NS Spoordeelwinkel dagretour actie – i.s.m. Humphrey’s

inclusief 3 gangen diner bij Humphrey’s

Kruidvat NS dagretour
Helaas deze treinkaartactie is verlopen!! Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

 • NS Dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 32,-
 • Te koop t/m 31 juli 2018
 • Te gebruiken t/m 31 augustus 2018 
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Op maandag t/m vrijdag te gebruiken tussen 09.00u en 04.00u
 • Op zaterdag en zon-en feestdagen de hele dag geldig
 • Bestemming naar keuze
 • E-tickets
 • incl. 3 gangen diner bij Humphrey’s
 • Naar de actiepagina

Deze maand kun je bij Spoordeelwinkel een super voordelige culinaire combideal kopen. Deze bestaat uit een dagretour naar een stad naar keuze incl. een 3 gangen diner bij één van de 16  Humphrey’s restaurants in Nederland. Deze aanbieding van Spoordeelwinkel kost € 32,- en dat is echt super voordelig als je bedenkt dat een 3 gangen diner bij Humphrey’s normaal € 27,50 kost. Trek dit af van het totaalbedrag en je houdt een dagretourtje over van maar € 4,50!! Dat is tenminste nog eens een lekker goedkoop stedentripje.

Spoordeelwinkel aanbieding incl 3 gangen diner

Wat is Humphrey’s voor een restaurant en waar vind ik ze?

Humphrey’s is een restaurantketen waar 3 gangen menu’s worden aangeboden voor een vaste prijs. Je hebt keuze uit 6 voorgerechten, 8 hoofdgerechten en 6 deserts. Kenmerkend voor deze restaurants is de Parijse inrichting. Dus luxe pluche stoelen en prachtige kroonluchters. Hun restaurants vind je in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Uden, Utrecht en Zwolle. In Amsterdam en Rotterdam zitten zelfs 2 restaurants.

De treinkaartjes

De treinkaartjes die Spoordeelwinkel bij deze actie aanbiedt zijn dagretourtjes waarmee je vanaf elk station in Nederland rechtstreeks naar de jou uitgekozen bestemming reist en natuurlijk weer terug. Het is dus geen NS dagkaart waarmee je kris kras door heel Nederland kunt reizen maar met een NS dagretour reis je via het door NS reisplanner geadviseerde traject zonder daar van af te wijken. Wel is het mogelijk om op een tussengelegen station een stop te maken om bijvoorbeeld even ergens te shoppen. Eenmaal gekochte treinkaartjes kun je gebruiken t/m 31 augustus 2018 op maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 u. en in het weekend de gehele dag.

Omdat de treinkaartjes geleverd worden als e-ticket is in- of uitchecken niet nodig. Eventueel gesloten poortjes op het station kun je openen met de QR-code op je ticket. Vergeet niet een identificatiebewijs mee te nemen want deze treinkaartjes zijn persoonsgebonden. Er kan gecontroleerd worden of jij wel degene bent die op het treinkaartje vermeld staat. Verder kun je met deze NS actie gebruik maken van alle binnenlandse treinvervoerders, alleen een treinreis in de Thalys of in de Eurostar is op vertoon van deze treinkaartjes niet toegestaan.

Wil je liever 1e klas reizen? Dat kan ook. Voor maar € 3,- meer  trein je lekker comfortabel 1e klas naar je bestemming. Dit kun je gewoon aangeven tijdens het bestellen van de treinkaartjes.

Deze treinkaartaanbieding kopen

Deze aanbieding kun je t/m 31 juli 2018 alleen online bestellen op de site van Spoordeelwinkel. Dit gaat heel eenvoudig . Je kiest de desbetreffende actie uit ( Dagretour + 3 gangen diner) je geeft aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen, de reisdatum en waar je treinreis naar toe gaat. Na het invullen van enkele gegevens en de betaling met iDEAL ontvang je een bevestigingsmail met daarin de voucher die je kunt inleveren bij het restaurant en een link voor het verzilveren van de treinkaartjes.

Spoordeelwinkel aanbieding incl 3 gangen diner