Kruidvat NS dagretour

Met Actievandedag treinkaartjes super voordelig naar een provinciehoofdstad of Rotterdam
  • Dagretour
  • Prijs: € 18,-
  • Te bestellen t/m 29 september 2018
  • 2e klasse

Al eens een keer Actievandedag treinkaartjes gekocht? Bij deze aanbieder kun je goed slagen wanneer je op zoek bent naar een treinkaartjes aanbieding die zij i.s.m. NS aanbieden. Zo loopt er bij Actievandedag momenteel een NS dagretour aanbieding waarmee je voor maar € 18,- naar Rotterdam of één van de provinciehoofdsteden reist en weer terug naar het door jou uitgekozen beginstation. Het gaat hierbij om een weekend retour die na aankoop uiterlijk te gebruiken is t/m 30 september 2018. 

Deze NS dagretour van Actievandedag bestellen

Deze Actievandedag treinkaartjes zijn alleen online te bestellen via de site Actievandedag.nl. Wanneer je het boekingsproces en de betaling hebt afgerond ontvang je van Actievandedag een code die je op de site van NS kunt inwisselen voor de echte vervoersbewijzen. Deze worden naar je mailadres verstuurd zodat je ze thuis kunt uitprinten en er gelijk mee op stap kunt.

Alhoewel Rotterdam geen hoofdstad is mag deze wel als reisdoel opgegeven worden tijdens het bestellen. Amsterdam daarin tegen niet.

Reizen met deze Actievandedag treinkaartjes

Reizen met deze goedkope 2e klas  treinkaartjes is alleen mogelijk op zaterdag, zondag en op feestdagen. Deze 2e klas treinkaartjes zijn geldig bij alle treinvervoerders. Je dient een toeslag te betalen wanneer je  gebruik wilt maken van de Intercity direct of de ICE. In de Thalys en de Eurostar zijn deze treinkaartjes niet geldig.

Toch liever een NS dagkaart?

Wil je toch liever een een voordelig treinkaartje waarmee je onbeperkt kunt reizen zonder dat je vast zit aan een vooraf bepaald begin- of eindstation? Daarin kan Actievandedag je ook voorzien? Kies dan voor de Actievandedag NS dagkaartactie.

 

Bestemmingen en evenementen

Arnhem
AssenTT Assen 29 -1 juli
Den Haag CentraalParkpop 24 juni 2018 + Wereldkampioenschappen zandsculpturen 4 juni-19 augustus 2018
Groningen
HaarlemStripdagen 25 mei t/m 3 juni 2018
Den Bosch
LeeuwardenFries Straatfestival 26 en 27 mei
Lelystad CentumNationale Historische Reddingsboot dag 17 juni
MaastrichtBierfestival 8 en 9 juni
MiddelburgCity of Dance Festival 13 t/m 16 juli 2018
Rotterdam CentraalNorth Sea Jazz festival 13,14,15 juli
Utrecht CentraalStadswandeling Utrecht met verhalenverteller 3-juni,7 en 15- juli
ZwolleDance Event 30 juni 2018