Treinkaartjes Actievandedag

Actievandedag: Goedkoop treinkaartje naar een provinciehoofdstad of Rotterdam en terug (18,50)
  • Dagretour
  • Prijs: € 18,50
  • Te bestellen t/m 29 juni 2019
  • 2e klasse

Al eens een keer Actievandedag treinkaartjes gekocht? Bij deze aanbieder kun je goed slagen wanneer je op zoek bent naar een treinkaartjes aanbieding die zij i.s.m. NS aanbieden. Zo loopt er bij Actievandedag momenteel een NS dagretour aanbieding waarmee je voor maar € 18,50 naar Rotterdam of één van de provinciehoofdsteden reist en weer terug naar het door jou uitgekozen beginstation. Het gaat hierbij om een weekend retour die na aankoop uiterlijk te gebruiken is t/m 30 juni 2019.

Deze NS dagretour van Actievandedag bestellen

Deze Actievandedag treinkaartjes zijn alleen online te bestellen via de site Actievandedag.nl. Wanneer je het boekingsproces en de betaling hebt afgerond ontvang je van Actievandedag een code die je op de site van NS kunt inwisselen voor de echte vervoersbewijzen. Deze worden naar je mailadres verstuurd zodat je ze thuis kunt uitprinten en er gelijk mee op stap kunt.

Alhoewel Rotterdam geen hoofdstad is mag deze wel als reisdoel opgegeven worden tijdens het bestellen. Amsterdam daarin tegen niet.

Reizen met deze Actievandedag treinkaartjes

Reizen met deze goedkope 2e klas  treinkaartjes is alleen mogelijk op zaterdag, zondag en op feestdagen. Deze 2e klas treinkaartjes zijn geldig bij alle treinvervoerders. Je dient een toeslag te betalen wanneer je  gebruik wilt maken van de Intercity direct of de ICE. In de Thalys en de Eurostar zijn deze treinkaartjes niet geldig.