Met 20% korting in de trein op Bevrijdingsdag

Etos treinkaartjes
Op Bevrijdingsdag met 20% korting naar een bevrijdingsfestival met de 5 Mei retour

  • Dagretour
  • 20% korting vanaf elk station naar keuze
  • Naar 5 Mei retour actie
  • Te bestellen t/m 5 mei 2018
  • Kaartjes alleen te gebruiken op 5 mei
  • Geldig vanaf 5 mei 00.00 uur – 6 mei 04.00 uur

Net als op Koningsdag kun je voor Bevrijdingsdag op 5 mei ook weer met 20% korting een treinkaartje kopen. Nu niet naar elk station in Nederland maar naar één van 14 steden waar een bevrijdingsfestival georganiseerd wordt. Deze steden zijn:

Bijkomend voordeel van het eerder aanschaffen van dit treinkaartje is dat je op de dag zelf niet in de ellenlange rijen voor de kaartjesautomaat hoeft te staan. Je koopt je kaartje gewoon online en je print het vervoersbewijs uit of je download de ticket op je smartphone.

Wat moet je weten over deze 5 mei retour:

  • Dit extra voordelige dagretourtje is alleen online te  verkrijgen t/m 5 mei 14.00 uur.
  • De 5 mei retour is alleen te gebruiken op Bevrijdingsdag.
  • Je reist altijd met 20% korting ongeacht de afstand.
  • De 5 mei retour is alleen te koop als dagretour en dus niet in de vorm van een enkeltje.

Reizen met de 5 mei retour

Omdat het een persoonsgebonden vervoersbewijs betreft zijn deze e-tickets alleen geldig wanneer je ook een identificatiebewijs op zak hebt. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Voordeel van zo’n e-ticket is dat in- of uitchecken niet nodig is. Eventueel gesloten poortjes kun je openen met de QR-code op je ticket.

Instappen kan in de treinen van alle treinvervoerders en reizen kan vanaf ’s nachts 00.00 uur tot 04.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag.

De 5 mei retour bestellen

Je kunt de 5 mei retour bestellen via deze link. Klik op deze pagina op Direct bestellen en vul enkele gegevens over jou en je reisdoel in. Hierna kun je met iDEAL je kaartjes afrekenen.

Na de betaling te hebben voldaan kun je de tickets downloaden en printen in je persoonlijke pagina of deze laden in je Reisplanner Xtra app op je telefoon. Je kunt de treinkaartjes ook op een later moment downloaden via de link die je in een bevestigingsmail krijgt toegestuurd.

Overige treinkaartacties gebruiken op 5 mei

In tegenstelling tot op Koningsdag kun je op 5 mei ook gebruik maken van de overige treinkaartacties die op dit moment lopen. Handig is bijvoorbeeld het setje met twee extra voordelige enkeltjes die je momenteel bij Vakantieveilingen kunt scoren. Deze zijn los van elkaar te gebruiken en dus vooral handig wanneer je op 5 mei niet op dezelfde dag terug wilt reizen. Of als je juist een dag eerder al op je bestemming wilt zijn.