Koningsdag 27 april 2018 Oranjeretour

Reis met 20% korting in de trein op Koningsdag!
Wil je net als vele anderen op Koningsdag (vrijdag 27 april 2018)  gebruik maken van de trein? Koop dan van te voren een Oranjeretour  treinkaartje. De Oranjeretour treinkaartjes leveren je 2 grote voordelen op.

  1. Je reist met 20% treinkorting naar jouw favoriete bestemming voor Koningsdag en weer terug.
  2. Je hebt je treinkaartje gelijk in huis en je hebt dus geen last van de enorme rijen die op Koningsdag voor de kaartjesautomaten staan.

Oranjeretour treinkaartjes op Koningsdag

Met de Oranjeretour kun je de reis starten vanaf een door jou van te voren uitgekozen station en weer terug. Bijvoorbeeld naar populaire Koningsdag  steden als Amsterdam en Utrecht. Of naar het 538 Muziekfeest in Breda en als je de Koning en Koningin live wil zien dan moet je dit jaar in Groningen zijn.

Omdat het e-tickets betreft is in- en uitchecken niet nodig. Eventueel gesloten poortjes kun je openen met de barcode op je ticket. Neem wel een geldig legitimatiebewijs mee want treinkaartjes die je online bestelt zijn altijd persoonsgebonden. Er kan dus gecheckt worden of de naam en de geboortedatum die op de tickets vermeld staat overeenkomt met de gegevens in je legitimatiebewijs. De Oranjeretour is alleen te gebruiken op Koningsdag en dus niet op de avond daarvoor van Koningsnacht of een andere dag.

Wil je eigenlijk al op de avond voor Koningsdag (Koningsnacht) aanwezig zijn op je bestemming en de dag na Koningsdag weer vertrekken dan is de voordelige 2 x enkel van Acitevandedag een goede optie voor je.

Oranjeretour bestellen

Deze Oranjeretour is tot 14.00 uur op 27 april 2018 te bestellen via de pagina ns.nl/oranje-retour . Hier vul je je gegevens in, maak je de keuze voor 1e of 2e klas en doe je de betaling met iDEAL. Hierna kun je doorklikken naar je persoonlijke pagina of naar je mailbox gaan voor een link om de e-tickets te kunnen downloaden. De treinkaartjes kun je vervolgens uitprinten of op je telefoon laden in de NS Reisplanner Xtra app.

Overige goedkope treinkaartjes onbruikbaar op Koningsdag

Had je bedacht op Koningsdag gebruik te kunnen maken van de goedkope treinkaartjes die recent zijn aangeboden door Kruidvat, Spoordeelwinkel of Etos dan moeten we je helaas teleurstellen. Deze goedkope treinkaartjes zijn op Koningsdag allemaal niet geldig.