Superdal Dagkaart 2018 – super voordelig reizen na 11.00 uur ( € 13.- p.p.)

Superdaldagkaart €13.p..

Treinpakkers superdal dagkaart
  • NS dagkaart
  • Prijs: € 26,-
  • Te bestellen t/m 13 mei 2018
  • 2e klasse

Lekker uitslapen en daarna samen genieten van een mooie lentedag? Dat kan met de Superdal Dagkaart waarmee je met z’n tweeën een dagje onbeperkt kan reizen naar een zelf te bepalen bestemming. Voor maar €13,- p.p. kun je de verdere dag invullen zoals jullie dat wensen. Deze Treinpakker is te koop t/m 13 mei 2018 en te gebruiken t/m 31 mei 2018. Je kunt er de hele week na 11.00 uur mee reizen.

Voorwaarden en geldigheid van de Superdal Dagkaart

De Superdal Dagkaart is te koop t/m 13 mei 2018 en te gebruiken t/m 31 mei 2018. Alleen op Koningsdag, vrijdag 27 april, is deze dagkaart niet geldig. Op alle dagen van de week is het mogelijk samen te reizen na 11.00 uur. Goed om te weten is dat samen reizen verplicht is waarbij je dus voor €13,- p.p. reist. Let wel dat de treinkaartjes alleen per 2 stuks verkocht worden, waarmee de totaalprijs op €26,- uit komt. Hoewel het een treinkaartactie van NS zelf betreft kun je ook gebruik maken van alle overige Nederlandse treinvervoerders om je reisdoel te bereiken.

 Superdal Dagkaart bestellen

De Superdal Dagkaart kun je eenvoudig online bestellen via de site van NS. Op de bestelpagina kun je de reisgegevens invullen. In tegenstelling tot de beschrijving op de site van NS is het niet mogelijk 1e klas te reizen. De keuze voor welke klasse je wilt reizen staat namelijk al voor je ingevuld op 2e klasse en is vooralsnog niet te wijzigen. Na het invullen van de overige gegevens betaal je de bestelling met iDeal. Na het afronden van je bestelling kun je doorklikken naar je persoonlijke pagina of een kwartiertje later naar de bevestigingsmail in je mailbox gaan. De tickets kun je downloaden en uitprinten of laden in de Reisplanner Xtra app op je mobiele telefoon.

 Reizen met het meereiskaartje

De Superdal Dagkaart is persoonsgebonden. Zorg dus altijd dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt als je met deze dagkaart gaat reizen, ook als je een mobiele ticket hebt. Een mobiel ticket is alleen geldig als het geladen is in de NS Reisplanner Xtra app. Zorg ervoor dat je je telefoon voldoende hebt opgeladen zodat je je vervoersbewijs altijd kunt tonen. Zoals eerder al vermeld is het verplicht met deze dagkaart samen te reizen en pas na 11.00 uur in te stappen.

In- of uitchecken is niet nodig. Stations die afgesloten zijn met poortjes kun je binnenkomen door de vierkante barcode op je e-ticket te scannen bij het poortje met het ‘scan ticket’-symbool.