Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

NS Dagretour aanbieding incl. patat met snack en drankje (€ 21,-)

NS dagretour + patat met snack en drankje bij Bram Ladage

NS dagretour aanbieding Spoordeelwinkel april 2018
 • Dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 21,-
 • Te koop t/m 30 april 2018
 • Te gebruiken t/m 31 mei 2018
 • Incl. patat met snack en drankje
 • Op zaterdag en zon- en feestdagen de hele dag geldig
 • Op werkdagen de hele dag geldig na 09.00u
 • 2 Klasse e-tickets
 • 1e klasse € 27,-
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Naar de actiepagina

Voor iedereen die de komende tijd een stedentrip per trein wil maken naar Utrecht of een stad in Zuid-Holland zoals b.v. Rotterdam, Delft, Den Haag of Gouda en ook nog ergens snel een hapje wil eten is dit een perfecte aanbieding.

Bij deze NS dagretour aanbieding van Spoordeelwinkel zit namelijk een gratis portie patat met snack en een drankje inbegrepen bij een Bram Ladage filiaal. Deze horecaketen vind je voornamelijk in Zuid-Holland maar ook in Utrecht zijn een paar Bram Ladage filialen te vinden.

De prijs voor dit treinuitje inclusief het eten en drinken is € 21,-. Voor iedereen die sowieso onderweg of in de stad van bestemming een patatje met snack + fris neemt – wat al snel rond de € 6,- bij elkaar is – betaalt dus eigenlijk zo ongeveer € 15,-  voor z’n treinkaartje. Wil je liever 1e klas reizen dan betaal je € 27,- voor deze actie.

Deze treinactie van NS Spoordeelwinkel bestellen

Deze treinkaartactie bestel je via de site van NS Spoordeelwinkel. Op deze site geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen, je vult wat persoonlijke gegevens in en doet de betaling met iDEAL. Wanneer je betaalt hebt ontvang je een bevestigingsmail met daarin een voucher die je moet uitprinten en bij Bram Ladage kunt inleveren voor de patat, de snack, en het drankje. Ook ontvang je in deze bevestigingsmail een link om de kaartjes te verzilveren. Tijdens het verzilveren hoef je pas aan te geven op welke datum je wilt gaan reizen en waar naar toe. Dit verzilveren kun je doen t/m 31 mei 2018.

Spoordeelwinkel e-tickets gebruiken

Met deze treinkaartjes kun je gebruik maken van alle treinen die door NS Reisplanner geadviseerd worden om je reisdoel te bereiken. Alleen in de Thalys en de Eurostar kun je ze niet gebruiken. In- en uitchecken is niet nodig wanneer je met e-tickets op reis gaat. Dus ook met deze vervoersbewijzen kun je zonder inchecken gewoon de trein instappen. Mochten er poortjes zijn op stations dan kun je die openen met de vierkante barcode op je ticket.

Met deze goedkope treinkaartjes van Spoordeelwinkel mag je op doordeweekse dagen na de ochtendspits, dus na 09.00 uur, je reis beginnen. Op zaterdag en op zon- en feestdagen is het mogelijk om de hele dag gebruik te maken van deze treinkaartjes, uitgezonderd Koningsdag.

Bram Ladage

In Nederland zijn 32 Bram Ladage vestigingen verspreid over 16 plaatsen. Bij inlevering van de voucher ontvang je bij één van deze vestigingen je patat met snack en drank. Deze voucher is alleen geldig op de dag van reizen.

Bekijk ook eens de overige actuele treinkaartacties!