Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

Voor € 18,- heen en terug met keuze uit 7 grote steden

Etos NS dagretour april 2018
  • Dagretour
  • Elke dag in de week te gebruiken
  • Prijs: € 18,-
  • Te koop en te gebruiken t/m 29 juni 2018
  • Keuze bestemmingen: Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen en Zwolle
  • Op zaterdag en zon- en feestdagen de hele dag geldig
  • Op werkdagen de hele dag geldig na 09.00u
  • 2 Klasse e-tickets
  • In- en uitchecken niet nodig
  • Naar de actiepagina

Treinkaartjes Actievandedag – NS Dagretour –

Actie van de dag treinkaartjes november 2017

Toevallig op zoek naar een goedkoop treinkaartje met als bestemming Arnhem, Eindhoven, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Nijmegen of Zwolle? Dan kan deze treinkaartactie van Actievandedag je veel geld besparen. Via deze actiesite kun je voor een vast bedrag van € 18,- een NS dagretour bestellen waarmee je vanaf elk station in Nederland naar één van de 7 bovengenoemde steden reist.

Reizen met deze voordelige NS dagretour van Actievandedag

Reizen met deze Actievandedag treinkaartjes kan op doordeweekse dagen vanaf 09.00 uur tot 04.00 in de vroege ochtend van de volgende dag. Dus ook in de avondspits op doordeweekse dagen kun je met deze  treinkaartjes gewoon je reis beginnen. Wil je deze goedkope treinkaartjes gebruiken voor een treinreis in het weekend of op een feestdag dan mag je ook voor 09.00 uur starten. Helaas zijn deze treinkaartjes niet geldig op Koningsdag. Instappen kan in de treinen van alle treinvervoerders. Dus NS, Blauwnet, Arriva, Breng, Connexxion(Valleilijn), Keolis Nederland en R-net. Met toeslag kun je er ook mee reizen in de Ice of de Intercity Direct. In de Thalys en Eurostar zijn deze Actievandedag treinkaartjes niet geldig.

In- en uitchecken niet nodig

Omdat de treinkaartjes die door Actievandag aangeboden geleverd worden in de vorm van e-tickets is in- en uitchecken, zoals dat met fysieke treinkaartjes wel moet, niet nodig. Eventueel gesloten poortjes kun je openen met de QR-code op je e -ticket. Dit kan bij een poortje met het ‘scan sybool’.  Mocht dit niet lukken dan kun je altijd nog gebruik maken van de i-knop op de Informatiezuil of je spreekt even één van de servicemedewerkers aan die meestal wel in de buurt van de poortjes te vinden zijn.

Treinkaartjes Bestellen

Deze treinkaartjes zijn heel eenvoudig via de pagina van Actievandedag te bestellen met iDEAL, creditkaart of Paypall. Na betaling ontvang je een voucher die je t/m 28 april 2018 kunt verzilveren op de site van ns.nl/product voor de echte vervoersbewijzen. Deze ontvang je in je mailbox en dien je uit te printen. In tegenstelling tot de e-tickets van NS Spoordeelwinkel zijn enkel en alleen uitgeprinte e-tickets geldig en mogen ze niet op je telefoon getoond worden aan het controlerend personeel.