NS Spoordeelwinkel NS dagretour inclusief eten

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

NS dagretour + 3-gangenmenu bij De Beren voor €29,-

 • Te bestellen t/m 30 maart 2018
 • Kaartjes te gebruiken t/m 30 april 2018
 • Geldig op werkdagen na 09.00u
 • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig

Deze maand heeft Spoordeelwinkel voor € 29,- een voordelige dagretour in de aanbieding die ontstaan is uit een samenwerking met 9 restaurants die deel uit maken van de steeds populairder wordende restaurantketen De Beren. Wie bekend is met deze restaurantketen weet dat hier in een huiselijke ongedwongen sfeer goed eten wordt geserveerd. Het is daarom niet voor niets dat juist deze restaurantketen uitgeroepen is tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. In onderstaande filmpje krijg je daarvan een goede indruk!

Een stedentrip met de trein naar één van de 9 steden waar zich een deelnemend De Beren restaurant bevindt is dus echt de moeite waard. Het 3-gangenmenu dat bij deze combideal is inbegrepen bestel je los vanaf €19,50 . Dus wil je een goedkope treinreis combineren met ergens lekker uit eten? Dan is deze aanbieding van Spoordeelwinkel een aanrader!!

Deze voordelige NS dagretour actie bestellen

Deze treinkaartactie is t/m 31 maar 2018 heel eenvoudig online te bestellen via de webwinkel van NS Spoordeelwinkel. Geef op deze actiepagina het aantal treinkaartjes op dat je wilt bestellen, vul enkele gegevens in en doe de betaling. Wanneer je dit gedaan hebt ontvang je een bevestigingsmail met daarin de vouchercode voor het verzilveren van de treinkaartjes en een voucher voor het 3-gangen keuzemenu. De treinkaartjes kun je na het verzilveren downloaden en uitprinten, maar je kunt tegenwoordig ook de trein-e-tickets op je telefoon laden. Hiervoor is wel de Reisplanner Xtra app nodig. De voucher voor het eten kun je niet op je mobiel tonen. Deze moet je uitprinten.

Het verzilveren van het treinkaartje kun je meteen doen, maar het is verstandiger dit te doen kort voordat je er ook echt gebruik van gaat maken. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kun je namelijk niet meer wijzigen. Het verzilveren en gebruiken van de treinkaartjes kan de hele maand maart en april.

Reizen met deze treinactie van Spoordeelwinkel

Met de NS dagretour die bij deze aanbieding zit inbegrepen kan op werkdagen alleen gereisd worden na de ochtendspits, dus na 09.00 uur. De rest van de dag kun je er gewoon de hele dag gebruik van maken, zelfs in de avondspits. Op zaterdag of zondag is het treinkaartje de hele dag geldig. Eventueel gesloten poortjes zijn te openen met de QR-code op je ticket en instappen kan bij alle treinvervoerders uitgezonderd de Thalys. Omdat deze NS dagretour als e-ticket wordt geleverd is in- en uitchecken niet nodig. Een lekker gebruiksvriendelijk treinkaartje dus.

Wil je lekker comfortabel 1e klas reizen dan kun je deze treinkaartactie ook in een 1e klas versie bestellen. Je betaalt dan € 35,-.

9 deelnemende De Beren Restaurants

Van alle De Beren restaurants doen er 9 mee aan de treinkaartactie. Deze bevinden zich in de steden:

 • Amsersfoort
 • Arnhem
 • Delft
 • Dordrecht
 • Gouda
 • Haarlem
 • Rotterdam-Utrecht
 • Tilburg
 • Utrecht