Kruidvat NS dagretour

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

NS dagretour lezers aanbieding AD, Volkskrant, Trouw, Stentor……

  • Dagretour
  • Prijs: € 20,-
  • Te bestellen t/m 25 februari 2018
  • Kaartjes te gebruiken t/m 8 april 2018
  • Geldig op werkdagen na 09.00u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
  • Incl. thee, (solo) espresso, cappuccino of americano met Appelgebak

Treinkaartactie ADR Nieuwsmedia

Naast lezers van het AD, Volkskrant, Trouw en andere (vooral regionale) kranten die onder ADR Nieuwsmedia vallen kunnen ook niet-abonnees profiteren van de NS dagretour aanbieding die deze maand aangeboden wordt in hun webwinkel. Deze NS dagretour treinkaartactie is te koop t/m 25 februari 2018 en is handig voor mensen die zonder omwegen goedkoop met de trein heen en terug naar een bestemming willen reizen.
Goedkoop 1e of 2e klas treinreizen

Bij deze actie kun je kiezen voor een 1e klas treinkaartactie of een 2e klas treinkaartactie. De 1e klas kost €26,- en voor de 2e klas ben je met €20,- klaar. Bij beide zit een (solo) espresso, cappuccino, americano of thee met appelgebak inbegrepen.

De geldigheid van deze treinkaartjes

Eenmaal gekochte treinkaartjes kun je verzilveren en gebruiken t/m 8 april 2018 en zijn ook geldig in de voorjaarsvakantie. Door de week zijn ze geldig vanaf 09.00u. en op zaterdag of zondag de hele dag. Je kunt met deze treinkaartjes instappen in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Wil je deze treinkaartjes gebruiken voor een reisje in de ICE of de Intercity Direct tussen Rotterdam en Schiphol? Koop dan even een toeslagticket. In de Thalys is dit treinkaartje niet geldig.

Reizen met een e-ticket dagretour

Omdat deze dagretour geleverd wordt als een e-ticket vervoersbewijs is in- of uitchecken niet nodig wanneer je gaat reizen. Eventueel gesloten poortjes op het station kun je openen met de QR-code op je ticket. Neem wel je legitimatiebewijs mee want e-tickets staan altijd op naam. Er kan gecheckt worden door het controlerend personeel of jij de rechtmatige eigenaar bent van de e-ticket.

Treinkaartje Bestellen

Deze goedkope treinkaartjes kun je bestellen via de site van Spoordeelwinkel. Op deze pagina kun je kiezen voor 1e of 2e klas treinkaartjes. Vervolgens kun je aangeven hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen. Na enkele gegevens ingevuld te hebben kun je eenvoudig betalen met iDEAL. In de bevestigingsmail vind je de voucher voor de traktatie en de verzilverlink. De treintickets die je na het verzilveren kunt downloaden mag je uitprinten maar je kunt dit treinkaartje ook op je telefoon laden. De voucher voor de traktatie bij Doppio moet sowieso uitgeprint worden. Het is dan wellicht net zo handig de e-ticket meteen ook even uit te printen.

Tips

  • In bijna elke 1e klas coupé heb je als reiziger de beschikking over een stopcontact. Kun je dus meenemen in je overweging om 1e of 2e klas te gaan reizen.
  • Voorkom teleurstellingen check voor werkzaamheden aan het spoor de site van NS of de Reisplanner Xtra app. Zeker met deze treinkaartjes waarbij datum en reisplan vast staan kan dit veel ergernissen voorkomen.
  • Verzilver de treinkaartjes niet al de lang van te voren. Eenmaal verzilverde e-tickets zijn niet meer te wijzigen of te annuleren. Verzilver de e-tickets daarom niet al te lang van te voren.

Op de hoogte gehouden worden van de nieuwste acties?!

 
 
 
 

Veel gestelde vragen over deze treinkaartaanbieding

Nee, de voucher kun je alleen inleveren op de dag wanneer je ook daadwerkelijk gebruik gaat maken van het dagretourtje.

Nee, dit doe je tijdens het verzilveren. Tijdens het bestellen krijg je alleen een code. Het verzilveren kun je gelijk doen maar ook op een later moment.

Ja hoor dit is mogelijk. Zolang je daarna maar de door NS reisplanner aangegeven route blijft vervolgen naar je eindbestemming.