Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

Goedkoop treinkaartje + gratis warme drank met croissant of chocoladebroodje.

treinkaartjes actievandedag
  • Prijs € 21,-
  • Te koop t/m 28 februari 2018
  • Te gebruiken t/m 31 maart
  • Op doordeweekse dagen geldig na 09.00
  • In weekenden de hele dag geldig
  • Tegen meerprijs 1e klas mogelijkheid

Zin in een dagje er op uit met de trein? Of heb je de komende tijd sowieso treinkaartjes nodig om ergens te komen? Bij Spoordeelwinkel kun je de hele maand februari een voordelige dagretour bestellen waarmee je voor een vast bedrag van € 21,- naar elke station in Nederland kunt reizen.
Bij deze treinkaartactie zit als extra ook een voucher inbegrepen die je bij een Délifrance vestiging kunt inleveren voor een warme drank naar keuze met een croissant of een chocoladebroodje. Een goedkoop treinkaartje als deze levert,  zeker voor de langere afstanden, een forse besparing op. Je bent dan ook langere tijd onderweg en dan kan zo’n extra versnapering goed van pas komen. Wil je liever niet 2e klas reizen dan kun je tegen een meerprijs een 1e klas treinkaartje bestellen. Je betaalt dan € 27,- voor deze actie. Let er in ieder geval op dat het hierbij niet gaat om een NS dagkaart waarmee je kriskras door heel Nederland mag reizen. Je gekozen bestemming staat vast en van dit traject mag niet worden afgeweken.

Spoordeelwinkel treinkaartactie bestellen

Treinkaartjes van Spoordeelwinkel kunnen heel eenvoudig online besteld en per iDEAL betaald worden. Na het invullen van enkele gegevens en de betaling ontvang je een bevestigingsmail van Spoordeelwinkel. In deze bevestigingsmail staat een link waarmee je de treinkaartjes kunt verzilveren. Vervolgens kun je de e-tickets uitprinten of downloaden in de Reisplanner Xtra app.

Wanneer en in welke treinen geldig

Alhoewel deze treinkaartjes t/m 28 februari 2018 te bestellen zijn is de gebruiksperiode t/m 31 maart 2018. Het is wel raadzaam om gekochte treinkaartjes niet gelijk te verzilveren wanneer je ze niet binnen een paar dagen nodig hebt. Mocht er namelijk onverhoopt iets tussen komen waardoor je geen gebruik kunt maken van jouw verzilverde treinkaartjes, dan zijn de kaartjes namelijk niet meer te wijzigen of te annuleren.

Net als alle andere goedkope treinkaartjes zijn ook deze treinkaartjes op doordeweekse dagen niet geldig voor 09.00 uur. Wil je in het weekend reizen dan is het geen probleem je reis voor 09.00 uur te beginnen. Met deze treinkaartjes kun je reizen in de treinen van alle treinververoerders en met een kleine toeslag ook in de  ICE en de Intercity Direct. Alleen in de Thalys is dit treinkaartje niet te gebruiken.

Bekijk ook eens de overige actuele treinkaartacties!