Goedkoop treinkaartje 2e klas

Voordelig heen en weer tussen twee stations naar keuze €19, –

  • Dagretour
  • Prijs € 19,-
  • Te bestellen t/m 31 december 2020
  • 2e klasse
  • Kaartjes te gebruiken t/m 31 december 2020
  • Ma t/m vr niet geldig tussen 06.30 – 09.00u en tussen 16.00 – 18.30u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
  • Deze treinkaart aanbieding is tijdelijk stopgezet!

Op zoek naar treinkaart aanbieding waarmee je goedkoop met de trein naar jouw favoriete bestemming kunt reizen? Met deze treinkaartjes van Actievandedag reis je voor maar €19,- heen en weer tussen twee door jou uitgekozen stations. Dat kan je zelfs op de relatief kortere afstanden zoals bijv. Zwolle – Amersfoort of Amsterdam – Den Haag fors in kosten besparen!

Waar en hoe deze treinkaartjes te bestellen

Deze goedkope treinkaartjes zijn net als tegenwoordig de meeste treinkaart aanbiedingen alleen online te bestellen. Op deze site geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen (max.4) en vul je bij de volgende stap de gevraagde gegevens in. Na betaling ontvang je een vouchercode die je vervolgens kunt verzilveren voor de geldige vervoersbewijzen in de vorm van de NS dagretour. Je kunt deze treinkaartjes gewoon uitgeprint meenemen maar je kunt er ook voor kiezen om de treinkaartjes op je telefoon te tonen aan de conducteur. Hiervoor heb je de NS-app nodig die je kunt installeren vanuit de Apple App Store of de Google Play Store.

Reizen met deze treinkaartjes van Actievandedag

Wat deze treinkaartjes zo gebruiksvriendelijk maakt is dat in- of uitchecken niet nodig is. Je kunt er gelijk mee in de trein gaan zitten. Hou ze natuurlijk wel bij de hand voor het evt. controlerend personeel. Op de wat grotere stations tref je tegenwoordig OV-poortjes aan die je kunt openen met de vierkante barkcode op je e-ticket. Kies daarvoor wel een poortje uit met een ‘scan-ticket’ symbool.
Treinkaartjes van Actievandedag zijn op doordeweekse dagen niet geldig in de spitsuren tussen 06.30u – 09.00u en tussen 16.00u – 18.30u. Op de zaterdagen en zondagen kun je er wel de hele dag mee reizen. Treinkaartjes van Actievandedag zijn geldig bij alle treinvervoerders. Met een toeslagkaartje, die je ook online kan aanschaffen, is het zelfs mogelijk om met de ICE te reizen op het binnenlandse traject of gebruik te maken van de Intercity direct tussen Rotterdam en Schiphol. In de Thalys of de Eurostar zijn deze treinkaartjes niet geldig.