Goedkope treinkaartjes 1e klas
  • Enkeltje
  • 1e klas
  • Prijs € 14,-
  • Alleen geldig in het weekend
  • Te koop en te gebruiken t/m 31 december 2020
  • Op zaterdag of zondag de hele dag geldig
  • In- en uitchecken niet nodig
  • E-tickets
  • Bestemming naar keuze
  • Deze treinkaart aanbieding is tijdelijk stopgezet!

Voordelig 1e klas treinkaartje enkele reis in het weekend

Treinkaartjes Vakantieveilingen

Bij VakantieVeilingen kun je t/m 30 juni 2020 voordelige 1e klas treinkaartjes bestellen voor een enkele reis in het weekend. Deze 1e klas enkeltjes waarmee je heerlijk comfortabel reist zijn te bestellen voor een vast bedrag van € 14,-. Het vertrek- en eindstation kun je zelf kiezen.
Naast dat je deze voordelige 1e klas treinkaartjes kunt gebruiken voor alleen een enkele reis kun je er natuurlijk ook een retourtje van maken door er gewoon 2 te kopen. Je betaalt dan maar € 28,-  voor een 1e klas retourtje. Je kan ze gebruiken om op een zaterdag of zondag heen en terug te reizen maar omdat je ze los van elkaar kan gebruiken, is het ook mogelijk zaterdag de heenreis te maken en zondag de terugreis.

Deze treinkaartjes bestellen

Om deze 1e klas treinkaartjes te bestellen ga je naar de site van VakantieVeilingen. Log in met je VakantieVeilingen-account of registreer je daar even. Na het invullen van enkele gegevens krijg je na betaling een couponcode toegestuurd. Deze kun je binnen de gebruiksperiode tot 30 dagen vooruit verzilveren. Slimmer is het om de couponcode zo kort mogelijk voordat je gaat reizen definitief te verzilveren. Je kunt eenmaal verzilverde treinkaartjes namelijk niet meer wijzigen of annuleren. Mocht er onverhoopt toch nog iets tussenkomen waardoor je treinreis niet door kan gaan dan ben je je treinkaartjes kwijt. Tijdens het verzilveren kun je er voor kiezen om de treinkaartjes uit te printen of deze via de NS-app op je telefoon te laden.  Deze NS-app vind je in zowel de App store als in de Google play store.

Reizen met deze treinkaartjes

Reizen met deze VakantieVeilingen treinkaartjes kan in de periode t/m 30 juni 2020 in de treinen van alle treinvervoerders in Nederland. Voor het gebruik van de Intercity direct tussen Rotterdam en Schiphol en het reizen in de ICE op het binnenlandse traject dien je vooraf online of op het station een toeslag te betalen. Alleen in de Thalys en in de Eurostar zijn deze treinkaartjes niet geldig. Toon je je treinkaartje op je telefoon? Zorg dan dat deze goed is opgeladen en er een hele dag tegenaan kan.
Omdat het hier om e-tickets gaat is in- en uitchecken niet nodig. Om toegang te krijgen tot het station kan het zijn dat je je ticket moet scannen bij een OV-poortje. Dit doe je door de vierkante barcode op je ticket te scannen op het verlichte vlak van een OV-poortje met een ‘scan ticket’ symbool. Lukt dit niet of wil je hierbij geholpen worden? Ga dan naar de informatiezuil die bij de poortjes staat. Druk op de i en je krijgt contact met een medewerker van NS. Ook staan er regelmatig medewerkers van NS  bij de poortjes die je kunnen helpen.

Zorg ervoor dat je op het traject blijft reizen die de NS reisplanner aangeeft om je reisdoel te bereiken. Reizen met een omweg naar je bestemming is dus niet mogelijk met deze treinkaartjes. Wil je tijdens je reis een tussenstop maken in een leuke stad dan is dat geen probleem. Als je daarna maar je reistraject blijft vervolgen.