Met het trein naar het strand

Met de trein naar het strand

Met de trein naar het strand is de ideale manier om zonder ergenissen van files, overvolle parkeerplaatsen en parkeerkosten het strand te bereiken.

De rechtstreekse verbinding Amsterdam – Zandvoort zet je bijvoorbeeld bijna op het strand af. Het is slechts 9 minuten lopen vanaf station Zandvoort aan Zee naar het strand. Eenmaal aangekomen op het station kun je er ook voor kiezen om naar het strand van Bloemendaal aan Zee te gaan. Lopend doe je daar zo’n kleine 40 minuten over en met de bus ben je er binnen zo’n 10 minuten.

Actie Spoordeelwinkel – dagretour Zandvoort € 20,-

Bij NS Spoordeelwinkel kun je momenteel een dagretourtje naar Zandvoort kopen voor maar €20,- inclusief een kop koffie of thee met appelgebak bij het trendy restaurant Eb en Vloed die op 50 meter van het strand is gelegen.

Deze aanbieding is te koop t/m 30 juni 2017 in de webshop van NS Spoordeelwinkel. Na aankoop kun je de treinkaartjes gebruiken t/m 31 juli 2017. Op zaterdag of zondag kun je er de hele dag mee reizen en op doordeweekse dagen is het alleen toegestaan om na 09.00u. met je treinreis te beginnen. Meer informatie en/of het bestellen van deze treinkaartjes vind je op spoordeelwinkel.nl/dagje-zandvoort.

Naar een ander strand met de trein?

Wil je liever naar een ander strand per trein? Dan kun je met één van de treinkaartacties op onze home pagina naar bijvoorbeeld het strand van Den Helder of Vlissingen. Dit zijn prima treinverbindingen naar het strand al moet je dan wel even de bus pakken als je niet van lopen houdt.

Met de trein naar Scheveningen?

Naar Scheveningen rijden geen treinen maar vanaf station Hollands Spoor en Den Haag Centraal is Scheveningen prima te bereiken met het overige OV. Tram 1, 9 en 11 van HTM zetten je binnen een kwartier in Scheveningen af. Wil je liever met de bus dan kun je lijn 21 en 23 pakken. Ben je niet in het bezit van een OV-chipkaart dan kun je voor € 6,50 bij HTM een dagkaart kopen.