Voordelig 1e klas treinreizen met keuze uit 20 bestemmingen

1e klas dagretour met korting
  • 1e klas dagretour
  • Prijs: € 25,-
  • Te bestellen zolang de voorraad strekt
  • Te gebruiken t/m 31 oktober 2021
  • Keuze uit 20 bestemmingen
  • Geldig op werkdagen tussen 09.00u en 16.00u en na 18.30u
  • In weekenden en op feestdagen de gehele dag geldig
  • Naar deze treinkaartjes actie
Goedkoop op reis met voordelige eerste klas treinkaartjes? Dat kan met de nieuwste treinkaartjes actie van Actievandedag. Al enige jaren biedt deze actie-site voordelige treinkaartjes aan die, zeker op de iets langere afstand, een forse besparing kunnen opleveren. Vanwege corona werden deze treinkaartjes door Actievandedag niet meer aangeboden, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Dit is goed nieuws voor mensen die niet beschikken over een OV-chipkaart of sporadisch met de trein reizen en zo’n treinkaartactie vaak gebruiken voor een uitje.


NS dagretour naar 20 geselecteerde stations

Met deze voordelige NS dagretour reis je in de dal-uren voor maar € 25,- naar 1 van de 20 onderstaande steden en weer terug. Omdat het hier om een NS dagretour gaat en niet om een NS dagkaart dien je op het traject te reizen welke door de NS reisplanner wordt aangeven. Het is dus niet toegestaan om via een station te reizen die niet op de aangegeven route ligt. Wel is het mogelijk om op een tussengelegen station een stop te maken. Wordt er door een storing of werkzaamheden aan het spoor een andere route geadviseerd dan mag je uiteraard wel afwijken van de normale route.

Geldigheid

Met uitzondering van de Nightjet, Eurostar en Thalys mag je gebruik maken van alle treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de Intercity Direct of reizen op het binnenlandse traject van de IC International dan dien je vooraf een extra toeslag te betalen.
Samenreiskorting of andere kortingen zijn niet van toepassing op deze treinkaartjes.

Het is niet toegestaan om met deze treinaanbieding buiten de daluren te reizen. Dit betekent dus dat je op werkdagen alleen kunt reizen tussen 09.00u en 16.00u en pas weer na 18.30u. Combineer je treinkaartje dus met een gewoon treinkaartje wanneer je ook tijdens de piekuren wilt reizen.
In het weekend zijn deze restricties niet van toepassing en kun je er de hele dag mee reizen. Kom je buiten je schuld om toch in de piekuren te reizen, bijv. door vertraging, dan mag je vanzelfsprekend je reis wel afmaken met dit treinkaartje. De treinkaartjes zijn uiterlijk te gebruiken t/m 31 oktober 2021.

Arnhem

Breda

Delft

Den Bosch

Den Haag Centraal

Deventer

Eindhoven

Emmen

Enschede

Groningen

Haarlem

Leeuwarden

Leiden

Maastrich

Middelburg

Nijmegen

Rotterdam

Tilburg

Utrecht

Zwolle