De NS Lentetoer

De NS Lentetoer

Samen een dagje uit met de trein voor € 16 p.p. met de NS Lentetoer

 • Dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 16,- (te bestellen per 2)
 • Te koop t/m 2 juni 2019
 • Te gebruiken t/m 30 juni 2019
 • Samen reizen verplicht
 • Op zaterdag en zon- en feestdagen de hele dag geldig
 • Op werkdagen de hele dag geldig na 09.00u
 • 2 Klasse e-tickets (1e klasse +€ 8,-)
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Niet geldig op Koningsdag
 • Naar de actiepagina
Helaas deze treinkaartjes actie is verlopen! Ga voor de meest actuele acties naar ons overzicht goedkope treinkaartjes.

Zin om dit voorjaar met z’n tweeën per trein eens een dagje uit te gaan? In het prille voorjaarszonnetje lekker shoppen in jullie favoriete stad of cultuur snuiven in één van de vele prachtige oude steden die Nederland rijk is? Doe dan eens een treinuitje met de Lentetoer treinactie van NS zelf. Deze heeft de goedkoopste NS dagretour aanbieding op dit moment. Eén van de belangrijkste voorwaarden van de Lentetoer treinkaartactie is dat samen reizen verplicht is. Alleen dan reis je voor maar € 16,- naar jouw bestemming en weer terug. Wil je liever 1e klas reizen dan betaal je 8 euro meer.

Alternatief: NS dagkaart actie van AH

Reis je liever met een goedkoop treinkaartje waarmee je een dagje kris kras door heel Nederland kunt reizen? Dus zonder dat je van te voren een bestemming hoeft op te geven? Ga dan voor de AH treinkaartactie die t/m 22 april 2019 nog te koop loopt. Deze kost € 16,50 en bestel je er 3 of meer dan heb je deze AH treinkaartjes al voor € 14,50!

Reizen met de Lentetoer

De Lentetoer is elke dag van de week te gebruiken. Wel geldt dat op doordeweekse dagen reizen met de Lentetoer alleen mogelijk is na 09.00 uur. Wil je eigenlijk wel wat vroeger op pad gaan, dan is reizen op een zaterdag of een zondag de beste optie voor je. Op die dagen is het toegestaan om voor 09.00 uur in te stappen. De Lentetoer kun je gebruiken in de periode t/m 30 juni 2019. Alleen op Koningsdag is de Lentetoer niet geldig.

Alhoewel het een treinkaartactie van NS zelf betreft kun je ook gebruik maken van alle overige Nederlandse treinvervoerders om je reisdoel te bereiken.

Lentetoer bestellen

De Lentetoer kun je heel eenvoudig online bestellen via de site van NS. Op deze site vul je in hoeveel setjes je wilt bestellen, wat je reisdoel en -datum is en vul je wat persoonlijke gegevens in. Na betaling met iDEAL ontvang je de tickets binnen een kwartier in je mailbox. Deze kun je of uitprinten of op je mobiel laden in de Reisplanner Xtra app.

Reizen met Lentetoer treinkaartjes

Omdat Lentetoer treinkaartjes online geleverd worden betreft het persoonsgebonden e-tickets. Zorg dus altijd dat je een legitimatiebewijs bij je hebt als je met deze treinkaartjes gaat reizen. Alleen dan is een e-ticket zoals deze geldig.

In- of uitchecken is met e-tickets zoals deze niet nodig. Stations die afgesloten zijn met poortjes kun je binnenkomen door de vierkante barcode op je e-ticket te scannen bij het poortje met het ‘scan ticket symbool’.

Bekijk ook eens de overige actuele treinkaartacties!